پ دم هتل میبینمت داشی
6/1 اعزام 02
پ دم هتل میبینمت داشی
6/1 اعزام 02
چه جور همه افتادند 01
شما ها اموزشی میرید ما هم اموزشی بودیم (یگان تکاور فارس گردان ضربت از دیوار راست میبردنمون بالا !!!!! )
ای خدا از هیچی شانس نیاوردیم
Last edited by SNOW PATROL; 13-08-2012 at 11:26.
01 امریه میگیره.
اونایی هم که امریه نیستند معمولا استان های خاصی هستند.
مثلا تو استان فارس که ما هستیم 80% رو نیرو انتظامی جهرم برمیداره.کلا شمال کشور خوش به حالشونه تو این زمینه.
کلا تیپ جای خوبی نیست.هر جا هم میخواد باشه.
ولی خوبیش اینه که نزدیک خونتونه.من نمیدونم اینجایی که میگی چطوریه.یه ترمم تو قوچان درس خوندم.بچه های ارتشش رو میدیدم همیشه ولی پادگان بیرون شهره فکر کنم.
بعدشم از همون اول بیوفت دنبال انتقالی.زود بجنبی 3-4 ماهه انتقالیت میاد.
موفق باشی.
اینقدر از در و دیوار بالا رفتیم که تو اموزشی هم بخواد به همین صورت باشه واس ما عادیه
راهی هست بعد اموزشی بیفتم استان خودم؟مثلا پادگان های ساری یا اطراف؟
اینکه می گن هتله منظور اینه که هم امکاناتش بهتره هم خیلی سخت نمی گیرند
مثلا ساندویچی و بوفه داخل پادگان هست! یگان ما که حدود 120 تا بودیم 8 تا حمام داشت و یک روزهایی هم یه حمام عمومی وسط پادگان بود می تونستی بری بعضی از بچه ها که قبلا عجب شیر افتاده بودند و بعد از کارشناسی برگشتند تعریف می کردند کرک و پرمون می ریخت
احتمال خیلی زیاد لباس ها تون رو همون روز می دن می گن برید 5 -4 روز دیگه بیایید ولی حساب کتاب نداره یه وقتم گفتند باید باایستید باید بمونید ( ارتش چرا ندارد )
وسایلم از صفحه اول ببین کامله
01 نبود؟ سر خیابون پیروزی 5 صبح وایسادم اول شهریور
ممنون از راهنمایی که کردی
میشه بیشتر برام توضیح بدی؟
این تیپ که میگی خوب نیست از چه نظر خوب نیست؟ یعنی باقی خدمتم دهنم سرویسه و از آموزشی هم سخت تر میشه؟
اونجا کار روزانه و هفتگیم چی میشه؟
و سوآل آخر این که اگه یک پارتی جور کنم امکانش هست از این تیپ 277 مثلا به پشتیبانی منطقه 5 مشهد برم؟ کلا از تیپ به پشتیبانی یا قرارگاه یا بیمارستان میشه انتقالی گرفت؟
سلام من حقیقتش الان دارم ارشد میخونم ولی استادم اذیت می کنه میخواستم انصراف بدم بعد از خدمت بیام ادامه بدم.چند تا سوال داشتم:
1- من اهل اذربایجان شرقی هستم.معمولا مشمولین این استان رو کجا میندازن با مدرک لیسانس؟
2- لیسانس با فوق لیسانس چقدر تفاوت داره؟از لحاظ تقسیم،آموزشی و کلا خیلی با هم فرق دارن که با لیسانس بری یا فوق؟
2.لیسانس با فوق لیسانس هیچ تفاوتی در خدمت نداره
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)