پری شب ساعت 2 زدم برا دانلود دیدم سرعت 30 هستش ! یک نیم ساعت صبر کردم دیدم درست بشو نیستش که کامپیوتر را زدم بستم و خوابیدم ! برا 600 مگا دانلود تو 5 ساعت نمی صرفه کامپیوتر را روشن بزارم و صدای فن پی سی تا صبح بره رو اعصابم !
پری شب ساعت 2 زدم برا دانلود دیدم سرعت 30 هستش ! یک نیم ساعت صبر کردم دیدم درست بشو نیستش که کامپیوتر را زدم بستم و خوابیدم ! برا 600 مگا دانلود تو 5 ساعت نمی صرفه کامپیوتر را روشن بزارم و صدای فن پی سی تا صبح بره رو اعصابم !
شبانه:
چند فایل همزمان:
---//
نک فایل:
....
سر ساعت 7 که رفت رو روزانه آلبوم ح ض ر ت آندره رو میزنم dl .
گ.ور باب.ای صبانت. یکی دو روز دیگه میزنم تخلیه.
فقط موندم برم نمایندگی بگم جمع کنن یا از طریق پنل تو سایت صبا فرم رو بزنم.
یعنی جدی جدی نمیخوانن درست کنناا.![]()
حالا بعدش میخوای کجا بری؟پارس و شاتل هم همچین خوب نیستا!برو تو تاپیکاشون میفهمیمگه مثل قدیم کارت اینترنت بخری با دیال اپ وصل شی
هرجا تحقیق کردی خوب بود بگو منم شاید بیام!
من یه فایل رو 130کیلوبایت میگیرم تکی!هنوز مال من محدود نشده ولی بشه درجا تخلیه میکنم!![]()
Last edited by hojjat74; 21-01-2014 at 03:47.
بعد دو روز درست شدن دوباره خراب شد
تا ساعت3 نصف شب روی سرعت 200 و از اون به بعد رو سرعت25 فیکس بود
سرعتم برای من دیشب از 2 -3 روز قبل کمتر بود![]()
یشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
کاملا موافقم. راستش من امروز به نمایندگی صبا شهرمون زنگ زدم.
گفتش سیاست جدید صبانته پهنای باند شبانه رو کم میکنه, کاری هم دست ما نیست. باید با همین سر کنی.
گفت تا هفته دیگه صبر کن خوب نشد یه تماس بگیر. حال تا هفته بعد ببنیم چی میشه.
ولی جدا اگه درست نشه باید رفت جای دیگه, اصلا قابل تحمل و قابل استفاده نیست شبانه.
سلام
آقا سرعت دانلود 512 با آ دی ام چنده؟
برا من از 250 بالاتر نمی ره.
قبلا که 128 داشتم تا 130 می رفت...
خوب سیاستشون به ضررشون تموم میشه چون رایگان شبانه جز دانلود کابرد دیگه ای برای من که نداره!! من که ببینم اینطوره تا 2-3 هفته دیگه کوچ میکنم به پارس آنلاین / مبین نت؟![]()
حالا ببینم سیاستشون رو برای کی میخوان پیاده کنند
اینا فکر کنم با خودشون گفتن فوقش یه تعداد یوزر از دست میدیم ولی کلی یوزرا مجبور میشن ترافیک بخرن برای روزانه چون شبانه سرعتش پایین اومده
![]()
سلام میخوام ریزمصرفم روببینم به چه ادرسی برم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)