من یه هفته پیش پارس آنلاین داشتم خطمو روی 9 مگ بسته بودن واقعا سرویس 256 افتضاح بود فقط سر صبح ساعت 8-10 خوب بود بقیه ساعتا به معنای واقعی افتضاح بود پیشنهاد می کنم اگه فقط برای دانلود می خوای 2 مگ محدود مخابرات بگیر
من یه هفته پیش پارس آنلاین داشتم خطمو روی 9 مگ بسته بودن واقعا سرویس 256 افتضاح بود فقط سر صبح ساعت 8-10 خوب بود بقیه ساعتا به معنای واقعی افتضاح بود پیشنهاد می کنم اگه فقط برای دانلود می خوای 2 مگ محدود مخابرات بگیر
دوستان من مرکز فجر هستم - کدوم اینجا بهترن؟؟ وضعیت های وب و شاتل که در موردشون کمتر حرفی زده شده کلا چطوره ؟؟ بیشتر برا دانلود میخوام
راستی اگه کسی مودم رایگان از های وب یا جایی دیگه گرفته بگه کیفیتشون چطوره می ارزه - مثلا های وب مودمشو زده هشتاد تومن ولی رایگانم میده![]()
منم مخابراتم همین مشکل دارم ( و دوستم ) هر چی هم توضیح بهشون میدی زیر بار نمیرند![]()
یه خط پارس انلاین گرفتم برای گیم فعلا که خوبه پینگش . هنوز دانلود نکردم ببینم چطوره سرعتش
همینطوری که دوستان میگند اگه برای دانلود شبانه میخوای مخابرات بگیر سرعت دانلودش اگه مشکلی نداشته باشه که همیشه داره
2 مگ محدود 240 میتونی بگیری .
های وب هم که فعلا جا نداره و ثبت نام نمیکنه . اگه ثبت نام داشته باشه مودم اگه بخوای بگیری خوبه فقط از تهران میاد طول میکشه .
شاتل که گرونه رایگانشم فکر کنم خیلی کمه و تایمشم بده
اتفاقا شاتل از ساعت 1 تا 8 رایگانه که از همه ی isp ها بیشتره ولی متاسفانه تو کرمانشاه به علت کمبود پهنای باند به سرعت محدود می شید
در ضمن اگه برای گیم می خواد پینگ تایم پارس انلاین نسبت به بقیه خیلی خوبه
تازه از پارس آنلاین گرفتی؟ من رفتم گفتند فعلا نداریم !!
کسی مودم رایگانه های وب نگرفته - از کیفیتش میترسم![]()
اره. منم رشوه دادم تا گرفتم![]()
من دوستم گرفته مدلشه نمیدونم چیه ولی خیلی راضیه و تعریف میکرد. مودم یه تک انتن سفیده انتنشم کوتاهه
دو ماهه دیگه هم خودم لازم دارم الان جا داره های وب ؟
ببخشید جواب تو یک پست ندادم یادم نبود![]()
Last edited by aligool21; 08-05-2014 at 02:01.
واسه پینگ کدوم نت رو بگیرم خوبه؟
مخابرات و اسیا تک و حسابگر و های وب موجوده
بین اینا کدوم خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)