تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 959 از 1298 اولاول ... 45985990994995595695795895996096196296396910091059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,581 به 9,590 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من مرکز قندی هستم
    8 روز طول کشید تا رانژه کردن...کلا مرکز قندی خیل اوضاعش خرابه
    این خوبه. من میخواستم از های وب جمع کنم برم صبانت جمع و رانژه یه ماه و خورده ای طول کشید. این دفعه اگه اینطوری شد میخوام شکایت کنم. نمیدونی کجا باید برم؟؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این خوبه. من میخواستم از های وب جمع کنم برم صبانت جمع و رانژه یه ماه و خورده ای طول کشید. این دفعه اگه اینطوری شد میخوام شکایت کنم. نمیدونی کجا باید برم؟؟
    اداره تنظیم مقررات

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یه دوستان من میخواد انصراف بده بعد پورت هم پره که من درخواست بدم واسه وصل کردن
    چطور میشه این انصراف بده و من بجاش بگیرم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    بنده در منطقه هوایی شهید بابایی ساکن هستم . از طرح حرفه ای adsl مخابرات استفاده می کنم اوایل همه چی خوب بود ولی یه 20 روزی می شه که پکت لاست پیدا کردم و پهنای باندم از 10 mb به 5 mb تقلیل پیدا کرده اینطوری بهتون بگم که کلا تعطیل شده یساط گیم شبکه ما(جالبه که سرور گیم داخلیه ). سرعت داغون dns هم که حتما باید رو گوگل باشه والا باز نمیشه پیجا پشتیبانی هم که زنگ می زنم هیچ حوابی ندارن بدن واقعا افتضاح کار می کنن من اگه مجبور نبودم هرگز از مخابرات سرویس نمی گرفتم خلاصه خیلی عصبانیم کاش می شد دو تا ..... بگزریم اقا کسی نیس بتونه یه کمکی به ما بکنه ؟ اشنایی نمیدونم نجربه ای چیزی ...

5. این کاربر از smoke-master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام
    بنده در منطقه هوایی شهید بابایی ساکن هستم . از طرح حرفه ای adsl مخابرات استفاده می کنم اوایل همه چی خوب بود ولی یه 20 روزی می شه که پکت لاست پیدا کردم و پهنای باندم از 10 mb به 5 mb تقلیل پیدا کرده اینطوری بهتون بگم که کلا تعطیل شده یساط گیم شبکه ما(جالبه که سرور گیم داخلیه ). سرعت داغون dns هم که حتما باید رو گوگل باشه والا باز نمیشه پیجا پشتیبانی هم که زنگ می زنم هیچ حوابی ندارن بدن واقعا افتضاح کار می کنن من اگه مجبور نبودم هرگز از مخابرات سرویس نمی گرفتم خلاصه خیلی عصبانیم کاش می شد دو تا ..... بگزریم اقا کسی نیس بتونه یه کمکی به ما بکنه ؟ اشنایی نمیدونم نجربه ای چیزی ...
    کاری از دست کابرا بر نمیاد جز اعتراض.کلا مخابرات هر سال همین موقع افتضاح میشه پارسال پینگش از سرور های داخلی رفت بالا حالا پکت لاست پیدا کرده.
    شما اگر کارت خیلی گیره و نمیتونی تحمل کنی تا درست شه بهتره بری سرویس وایرلس بگیری.وگرنه که فکر نمیکنم تا عید مشکل درست شه
    پارسال هم 3 4 ماه پینگ رفت بالا ولی به عید که رسید وضعیتش عالی شد!یعنی سرعت کامل بود و پینگ هم پایین بود و پکت لاستی هم نبود.یادش بخیر

7. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصن یه وضع عجیبیه به هیچ عنوان نمیشه سر از کار این جماعت در اورد مثلا سر همین پهنای باند من خودمو کشتم که از 5 mb بکننش 10 mb موفق نشدم ولی بعد یه ماه درست شد ولی باز دوباره شد 5 ! هیییییییییییییییییییییییی یی روزگاررررررررر اصن صاب نداره اصن
    Last edited by smoke-master; 21-01-2015 at 23:29.

9. این کاربر از smoke-master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

همچنان وضعیت پینگ داخلی اسف بار اما پینگ از سرورهای خارج از کشور عالی.....
    ناچار هستم تا کریو وصل کنم تا بتونم سرور ایران رو باز کنم!!!!

11. 3 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان سرعت را هم با سرور خارجی و هم با دخلی تست کردم نتیجه این بود
    سرور داخلی اصفهان

سرور خارجی ایروان

در مورد مشکل باز کردن سایتهای داخلی هم چون روترهای ارتباطات داخل کشور در اختیار ارتباطات زیر ساخت است باید مشکل از آن سمت باشد
    هرچند که بنده هفته گذشته چنین مشکلی داشتم و با تعویض DNS مشکلم تا حد زیادی حل شد

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان سرعت را هم با سرور خارجی و هم با دخلی تست کردم نتیجه این بود
    سرور داخلی اصفهان

سرور خارجی ایروان

در مورد مشکل باز کردن سایتهای داخلی هم چون روترهای ارتباطات داخل کشور در اختیار ارتباطات زیر ساخت است باید مشکل از آن سمت باشد
    هرچند که بنده هفته گذشته چنین مشکلی داشتم و با تعویض DNS مشکلم تا حد زیادی حل شد
    اینطور که به نظر میرسه خط شما رو روی 10240 گذاشتن باید حداقل رو 11600 بزارن که 10 مگو کامل بگیرید

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اقا یه دوستان من میخواد انصراف بده بعد پورت هم پره که من درخواست بدم واسه وصل کردن
    چطور میشه این انصراف بده و من بجاش بگیرم؟؟
    درخواست جابجایی adsl از مبدا(خط تلفن دوستتون) به مقصد (خط تلفن خودتون)

15. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •