این خوبه. من میخواستم از های وب جمع کنم برم صبانت جمع و رانژه یه ماه و خورده ای طول کشید. این دفعه اگه اینطوری شد میخوام شکایت کنم. نمیدونی کجا باید برم؟؟
این خوبه. من میخواستم از های وب جمع کنم برم صبانت جمع و رانژه یه ماه و خورده ای طول کشید. این دفعه اگه اینطوری شد میخوام شکایت کنم. نمیدونی کجا باید برم؟؟
اداره تنظیم مقررات
اقا یه دوستان من میخواد انصراف بده بعد پورت هم پره که من درخواست بدم واسه وصل کردن
چطور میشه این انصراف بده و من بجاش بگیرم؟؟
با سلام
بنده در منطقه هوایی شهید بابایی ساکن هستم . از طرح حرفه ای adsl مخابرات استفاده می کنم اوایل همه چی خوب بود ولی یه 20 روزی می شه که پکت لاست پیدا کردم و پهنای باندم از 10 mb به 5 mb تقلیل پیدا کرده اینطوری بهتون بگم که کلا تعطیل شده یساط گیم شبکه ما(جالبه که سرور گیم داخلیه ). سرعت داغون dns هم که حتما باید رو گوگل باشه والا باز نمیشه پیجا پشتیبانی هم که زنگ می زنم هیچ حوابی ندارن بدن واقعا افتضاح کار می کنن من اگه مجبور نبودم هرگز از مخابرات سرویس نمی گرفتم خلاصه خیلی عصبانیم کاش می شد دو تا ..... بگزریم اقا کسی نیس بتونه یه کمکی به ما بکنه ؟ اشنایی نمیدونم نجربه ای چیزی ...
کاری از دست کابرا بر نمیاد جز اعتراض.کلا مخابرات هر سال همین موقع افتضاح میشه پارسال پینگش از سرور های داخلی رفت بالا حالا پکت لاست پیدا کرده.
شما اگر کارت خیلی گیره و نمیتونی تحمل کنی تا درست شه بهتره بری سرویس وایرلس بگیری.وگرنه که فکر نمیکنم تا عید مشکل درست شه
پارسال هم 3 4 ماه پینگ رفت بالا ولی به عید که رسید وضعیتش عالی شد!یعنی سرعت کامل بود و پینگ هم پایین بود و پکت لاستی هم نبود.یادش بخیر
اصن یه وضع عجیبیه به هیچ عنوان نمیشه سر از کار این جماعت در اورد مثلا سر همین پهنای باند من خودمو کشتم که از 5 mb بکننش 10 mb موفق نشدم ولی بعد یه ماه درست شد ولی باز دوباره شد 5 ! هیییییییییییییییییییییییی یی روزگاررررررررر اصن صاب نداره اصن![]()
Last edited by smoke-master; 21-01-2015 at 23:29.
همچنان وضعیت پینگ داخلی اسف بار اما پینگ از سرورهای خارج از کشور عالی.....
ناچار هستم تا کریو وصل کنم تا بتونم سرور ایران رو باز کنم!!!!
الان سرعت را هم با سرور خارجی و هم با دخلی تست کردم نتیجه این بود
سرور داخلی اصفهان
سرور خارجی ایروان
در مورد مشکل باز کردن سایتهای داخلی هم چون روترهای ارتباطات داخل کشور در اختیار ارتباطات زیر ساخت است باید مشکل از آن سمت باشد
هرچند که بنده هفته گذشته چنین مشکلی داشتم و با تعویض DNS مشکلم تا حد زیادی حل شد
اینطور که به نظر میرسه خط شما رو روی 10240 گذاشتن باید حداقل رو 11600 بزارن که 10 مگو کامل بگیرید
درخواست جابجایی adsl از مبدا(خط تلفن دوستتون) به مقصد (خط تلفن خودتون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)