تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 959 از 1049 اولاول ... 4598599099499559569579589599609619629639691009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,581 به 9,590 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    با آپتیکال صدا رو منتقل میکنم
    صدا کامل منتقل میشه اما احساس میکنم 6 کاناله نیست
    تلویزیونم صدای DTS رو ساپورت میکنه اما خود سینمای خانگی چون سونی هست فرمت های ویدئویی مثل mkv رو باز نمیکنه
    این وصل کردن مستقیم هارد به تلویزیون که زیاد جالب نیست. شما میتونی با یه پخش کننده HD ساده مثل WDTV تجربه خیلی بهتری هم داشته باشی.

این حالت Dolby PL برای صدای 6 کاناله نیست و صدا رو با کیفیت نهایی پخش نمیکنه؟
    نه متاسفانه. این حالت مثلا برای فیلم هایی که صدای دوکاناله دارن خوبه. صدای استریو رو میگیره 5.1 میکنه. با DTS و DD 5.1 قابل مقایسه نیست.

2. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

اکثر تلویزیون ها صدای dts دو کانال خورجی میدن

یعنی DTS که 6 کاناله هست وقتی تلویزیون خروجی میده به سینمای خانگی 2 کاناله میشه؟
    با توجه به این موضوع اگه از صدای دالبی استفاده کنم کیفیت صدای بهتری رو احساس میکنم؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی DTS که 6 کاناله هست وقتی تلویزیون خروجی میده به سینمای خانگی 2 کاناله میشه؟
    با توجه به این موضوع اگه از صدای دالبی استفاده کنم کیفیت صدای بهتری رو احساس میکنم؟
    اگر از سری باشه که خروجی دوکانال میده بله
    کلا صدای 5.1 با این روش کیفیت جالبی نداره و صرفاٌ جنبه تبلیغاتی و تجاری داره
    میزان لذت از صدا به تجربه شما بستگی داره اگر از این صدا لدت میبرید مشکلی نیست از دالبی استفاده کنید
    اگر آمپ در حالت pcm قرار بدی خودش صدای dts تبدیل میکنه به فرمت پی سی ام و اجرا میشه مگه شما تنظیمات درست انجام نداده باشه

شما خروجی هر وسیله ای که فیلم ازش پخش میکنه با کابل اپتیکال وصل کن به امپ اگر از رودی 5.1 پشتیبانی کنه مشکلی نداری
    باز امپ هم تست کن ورودی dts 5.1 پشتیبانی کنه

5. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

این وصل کردن مستقیم هارد به تلویزیون که زیاد جالب نیست. شما میتونی با یه پخش کننده HD ساده مثل WDTV تجربه خیلی بهتری هم داشته باشی.

نه متاسفانه. این حالت مثلا برای فیلم هایی که صدای دوکاناله دارن خوبه. صدای استریو رو میگیره 5.1 میکنه. با DTS و DD 5.1 قابل مقایسه نیست.
    کاتالوگ اینطوری نوشته:
    MULTI" (A.F.D. MULTI)  ": هنگامی که منبع
    2 کاناله باشد، صدای از تمام بلندگوها خارج می شود.
    STANDARD" (A.F.D. STANDARD)  ": سیستم
    فرمت صدای منبع را تشخیص می دهد و صدا را
    آنطور که ضبط/کدگذاری شده است ارائه می دهد.
    DOLBY PL" (PRO LOGIC)  ": کدگشایی Dolby
    Pro Logic را انجام می دهد.
    2CH ST" (2CH STEREO)  ": تمام قالب ها به
    2 کانال تبدیل می شوند.

واسه همین من گیج شدم برای فیلم هایی که صدای DTS و یا دالبی دارند باید surround رو روی استاندارد بزارم یا روی Dolby PL
    و اینکه تابحال با پخش کننده های hd کار نکردم,این پخش کننده ها به تلویزیون متصل میشند یا سینمای خانگی؟

اگر از سری باشه که خروجی دوکانال میده بله
    کلا صدای 5.1 با این روش کیفیت جالبی نداره و صرفاٌ جنبه تبلیغاتی و تجاری داره
    میزان لذت از صدا به تجربه شما بستگی داره اگر از این صدا لدت میبرید مشکلی نیست از دالبی استفاده کنید
    اگر آمپ در حالت pcm قرار بدی خودش صدای dts تبدیل میکنه به فرمت پی سی ام و اجرا میشه مگه شما تنظیمات درست انجام نداده باشه

شما خروجی هر وسیله ای که فیلم ازش پخش میکنه با کابل اپتیکال وصل کن به امپ اگر از رودی 5.1 پشتیبانی کنه مشکلی نداری
    باز امپ هم تست کن ورودی dts 5.1 پشتیبانی کنه
    ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه سینمای خانگی زیاد نیست ,منظورتون از آمپ دقیقا چیه؟و اینکه سری که خروجی دو کاناله میده رو هم متوجه نشدم منظورتون رو
    تلویزیون من برای صدا سه حالت داره , PCM و DTS و Dolby که برای فیلم هایی که صدای DTS دارند گزینه PCM رو انتخاب میکنم(اگه DTS رو انتخاب کنم هیچ صدایی از سینمای خانگی پخش نمیشه)
    تلویزیون رو هم با کابل آپتیکال به سینمای خانگی وصل کردم ,با این حال صدای DTS دو کاناله به سینمای خانگی میرسه؟دالبی چطور؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاتالوگ اینطوری نوشته:
    2 کانال تبدیل می شوند.

واسه همین من گیج شدم برای فیلم هایی که صدای DTS و یا دالبی دارند باید surround رو روی استاندارد بزارم یا روی Dolby PL
    و اینکه تابحال با پخش کننده های hd کار نکردم,این پخش کننده ها به تلویزیون متصل میشند یا سینمای خانگی؟

ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه سینمای خانگی زیاد نیست ,منظورتون از آمپ دقیقا چیه؟و اینکه سری که خروجی دو کاناله میده رو هم متوجه نشدم منظورتون رو
    تلویزیون من برای صدا سه حالت داره , PCM و DTS و Dolby که برای فیلم هایی که صدای DTS دارند گزینه PCM رو انتخاب میکنم(اگه DTS رو انتخاب کنم هیچ صدایی از سینمای خانگی پخش نمیشه)
    تلویزیون رو هم با کابل آپتیکال به سینمای خانگی وصل کردم ,با این حال صدای DTS دو کاناله به سینمای خانگی میرسه؟دالبی چطور؟
    مشکل شما این که فیلم از روی فلش و تی وی پخش می کنید
    باید یه دستگاه مدیاپلیر بخرید تا امکان خروجی نوری 5.1 داشته باشه
    تی وی شما فقط صدای دی تی اس دیکد میکنه برای پخش از بلندگوهای خود تی وی نه خروجی نوری
    احتمالا دالبی هم 5.1 خروجی نمیده و دوکانال هست

آمپ همون دستگاه سینمایی خانگی هست که در مدل شما پخش کننده دی و یدی هم داره

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاتالوگ اینطوری نوشته:
    2 کانال تبدیل می شوند.

نه دیگه برای این کار شما باید روی همون استاندارد باشه.

اون حالت ها اینطوری میشه:

Multi: همه بلندگو ها صدای کاملا مشابه هم رو پخش میکنن.

Dolby PL: که Dolby ProLogic میشه، سعی میکنه صدای 2 کاناله رو برای 6 کانال تفکیک کنه. (مکالمه ها از بلندگوی وسط، صدای اطراف از بلندگوهای surround و... ) نتیجه اش در مقایسه با DD و DTS اصلا جالب نیست.

حالت استاندارده که صدا رو همونجوری که هست پخش میکنه. شما هم همینو میخوای.

اگه شما مثلا یه WDTV داشته باشید، میتونید انتخاب کنید که صدا از HDMI منتقل بشه یا آپتیکال. میتونید با آپتیکال مستقیم به همین سیستم سونی وصلش کنید و تصویر رو جدا و از HDMI بگیرید.

10. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

مشکل شما این که فیلم از روی فلش و تی وی پخش می کنید
    باید یه دستگاه مدیاپلیر بخرید تا امکان خروجی نوری 5.1 داشته باشه
    تی وی شما فقط صدای دی تی اس دیکد میکنه برای پخش از بلندگوهای خود تی وی نه خروجی نوری
    احتمالا دالبی هم 5.1 خروجی نمیده و دوکانال هست

آمپ همون دستگاه سینمایی خانگی هست که در مدل شما پخش کننده دی و یدی هم داره
    ممنون از پاسختون
    این مدیاپلیر های HD قیمتشون چقدر هست؟تو بازار راحت پیدا میشه؟و اینکه پیشنهاد شما چه مدلی هست(خروجی نوری 5.1 و صدای DTS و دالبی ساپورت بشه و از کدک های بیشتری پشتیبانی کنه)؟
    با توجه به این مدل سینمای خانگی که من دارم اگه این مدیاپلیر رو بخرم نهایت کیفیت صدای DTS رو میتونم تجربه کنم؟
    و اینکه این مدیاپلیر ها به تلویزیون متصل میشند یا سینمای خانگی؟اگه به تلویزیون هست بعد صدا رو دوباره 2 کاناله نمیکنه تلویزیون؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    این مدیاپلیر های HD قیمتشون چقدر هست؟تو بازار راحت پیدا میشه؟و اینکه پیشنهاد شما چه مدلی هست(خروجی نوری 5.1 و صدای DTS و دالبی ساپورت بشه و از کدک های بیشتری پشتیبانی کنه)؟
    با توجه به این مدل سینمای خانگی که من دارم اگه این مدیاپلیر رو بخرم نهایت کیفیت صدای DTS رو میتونم تجربه کنم؟
    و اینکه این مدیاپلیر ها به تلویزیون متصل میشند یا سینمای خانگی؟اگه به تلویزیون هست بعد صدا رو دوباره 2 کاناله نمیکنه تلویزیون؟
    بله در بازار کامپیوتر میتونید بخرید

هیچ محدودیتی ندارن و تمام خروجی هارو به شما میدن
    با امکان پخش دالی و دی تی اس به راحتی

به هر دو وصل میشن

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

بله در بازار کامپیوتر میتونید بخرید

هیچ محدودیتی ندارن و تمام خروجی هارو به شما میدن
    با امکان پخش دالی و دی تی اس به راحتی

به هر دو وصل میشن
    سلام
    من یه WDTV خریدم و امروز امتحانش کردم ,فیلم با صدای دالبی با کیفیت صدای خیلی بهتری پخش شد اما فیلم هایی که صدای DTS دارند صداشون پخش نمیشه(احتمالا بدلیل اینکه سینمای خانگیم صدای DTS رو ساپورت نمیکنه مدل سینمای خانگیم Home Theater Sony DAV-DZ950 هست).
    حالا چه راهکاری رو واسه صدای DTS پیشنهاد میکنید؟میخوام صدا با کیفیت خیلی خوب و 6 کاناله پخش بشه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من یه WDTV خریدم و امروز امتحانش کردم ,فیلم با صدای دالبی با کیفیت صدای خیلی بهتری پخش شد اما فیلم هایی که صدای DTS دارند صداشون پخش نمیشه(احتمالا بدلیل اینکه سینمای خانگیم صدای DTS رو ساپورت نمیکنه مدل سینمای خانگیم Home Theater Sony DAV-DZ950 هست).
    حالا چه راهکاری رو واسه صدای DTS پیشنهاد میکنید؟میخوام صدا با کیفیت خیلی خوب و 6 کاناله پخش بشه
    سلام
    من مشخصات سینمای شما چک کردم.
    خیلی جالبه که فرمت DTS رمزگشایی نمی کنه.واقعا جای تعجب داره.
    راهکاری نیست.سینمای شما این فرمت نمیشناسه.باید صدارو به صورت pcm انتقال بدی تا صدای چندکاناله داشته باشی.

16. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •