تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 959 از 1211 اولاول ... 45985990994995595695795895996096196296396910091059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,581 به 9,590 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آپشن و پچ گیمینگ اکسس رو دارم ولی خب الان دارم مسترلیگ با تاتنهام میرم که خب تیمای دسته دومش الزمالک و این صوبتا هستش
    پس همون پچ کوکاکولا رو دانلود کنم و بعد با یه کیت سرور اضافه بکنم به فایلای اصلی بازی؟
    من هم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و اتفاقا با تاتنهام هم دارم توی مستر لیگ بازی میکنم !!!!!
    اما اینایی که شما میگی اصلا نیست و تیم های دسته دومش هم تیم های درست و حسابی هستن و مثلا توی همون لیگ انگلیس تیم های انگلیسی به لیگ برتر میان نه الزمالک!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟
    به نظر من صداهای بازی که خیلی عالی کار شده و مخصوصا صدای تماشگران خیلی عالی هستش. با هر تیمی رفتم حتی مثلا تیمی مثل اودینزه یا بوردو تماشگران صداهاشون خیلی واقعی بوده و تیم خودشون رو با اسم تشویق می کنند.فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه

من هم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و اتفاقا با تاتنهام هم دارم توی مستر لیگ بازی میکنم !!!!!
    اما اینایی که شما میگی اصلا نیست و تیم های دسته دومش هم تیم های درست و حسابی هستن و مثلا توی همون لیگ انگلیس تیم های انگلیسی به لیگ برتر میان نه الزمالک!!
    آقا میشه در مورد این پچ بیشتر توضیح بدین؟مثلا لیگ آلمان بازیکنانش چه جوری هستش؟ من یه پچ گرفته بودم که لیگ دسته دوم آلمان رو داشت و خیلی خوب نبود و خیلی زور داشت که توی مسترلیگ مثلا بازیکنانی آلمانی آن قدر پیشرفت کنند

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11 Money Master League 2010

Money Master League 2010

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-----------------------------------------

این پچ صدا رو هم تست کنید ببینید بدرد بخور هست ؟

کد:
    Last edited by shahi666; 23-01-2010 at 22:44.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

به نظر من صداهای بازی که خیلی عالی کار شده و مخصوصا صدای تماشگران خیلی عالی هستش. با هر تیمی رفتم حتی مثلا تیمی مثل اودینزه یا بوردو تماشگران صداهاشون خیلی واقعی بوده و تیم خودشون رو با اسم تشویق می کنند.فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه
    از نظر صداگذاری اگه FIFA 09 رو بازی کنید میفهمید صداگدذاری واقعی یعنی چی ! خیلی فوق العادس ! FIFA 10 ور نتونستم دووم بیارم بازی کنم ببینم صداگذاریش در چه حده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

چند تا سوال داشتم دوستان
    1- بچه ها چرا هر کاری میکنم نمیشه آتلاین بازی کرد؟ لطفا کمک کنین ...
    2- بهترین پچی که لباس ها و اسم هارو درست میکنه میشه لینکش رو بذارین ؟
    مرسی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر صداگذاری اگه FIFA 09 رو بازی کنید میفهمید صداگدذاری واقعی یعنی چی ! خیلی فوق العادس ! FIFA 10 ور نتونستم دووم بیارم بازی کنم ببینم صداگذاریش در چه حده !
    دوست عزیز شاید جای مقایسه توی این تاپیک نباشه شما اگر اطالاعات خودت در مورد هر دو بازی بالا هستش حتما به گروه مقایسه pes2010 و fifa10 بپیوند
    Last edited by vahidgame; 23-01-2010 at 23:56.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

چند تا سوال داشتم دوستان
    1- بچه ها چرا هر کاری میکنم نمیشه آتلاین بازی کرد؟ لطفا کمک کنین ...
    2- بهترین پچی که لباس ها و اسم هارو درست میکنه میشه لینکش رو بذارین ؟
    مرسی
    از پچ آرمین جان استفاده کن ، کم حجم و تکمیل
    کد:

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این فابل 45 مگیی که گفتی رو میشه بزاری؟

من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟
    این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .

این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :

کد:
    اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض سلام به همگی

سلام.

چون من توی این سایت تازه کار هستم احتمالا این پست من بعد از تایید شدن توسط مسئولین سایت درج خواهد شد. بنا بر این خواهش میکنم اگر این پست رو در صفحات قبل از آخر دیدید لطفا از دادن جواب دریغ نفرمایید.

من یک مشکل بزرگ دارم. وقتی formation میزنم یا به اصطلاح تیم رو ارنج میکنم و بعد formation رو save میکنم بازیکنهایی که در داخل formation گذاشتم save نمیشن. یعنی بعد از اینکه formation رو load میکنم بازیکنهایی که بصورت default در داخل formation قرار دارن میان توی ارنج. و فقط شیوه بازی
    مثلا (3-3-4) و استراتژی save میشه.

اگر بصورت واضحتر بگم بازیکنهایی که خودم از داخل ذخیره ها گذاشتم تو ترکیب اصلی تحت هیچ شرایطی save نمیشن. و در بازی بعدی مجبورم خودم دوباره همه بازیکنها رو بصورت دستی بچینم تو ترکیب اصلی.

که این خیلی وقت میگیره !! تو رو خدا اگه میتونین به من کمک کنین.

در ضمن من نسخه اصلی رو دارم. یعنی دمو نیستش.

از هر کسی که این رو میخونه و یا جواب میده بسیار متشکرم.

پیروز باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .

این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :

کد:

اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .

توو پست صفحه اول گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم! ، فقط از صدای تماشاچیا هموون 1 گیگیه هستش که فکر نمی کنم منظورت اوون بووده باشه.. شاید مهدی یادش رفته اوونو توو صفحه اول بزاره... اگه لینک دانلودشو داری بزار حسین جان مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •