حسین جان این فابل 45 مگیی که گفتی رو میشه بزاری؟
من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟
این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .
این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .