حاجی این برای ورلد 6 هست.سلاح گرم معادل اين بعيد مي دونم به درد تو بخوره! مگه لولت چنده؟
لول: 38
لول دوئل: 61
خوبه؟؟؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
حاجی این برای ورلد 6 هست.سلاح گرم معادل اين بعيد مي دونم به درد تو بخوره! مگه لولت چنده؟
خوبه؟؟؟![]()
چون براي كار لازم دارم مجبورم قيدشون رو بزنم!! يكي دو تا كار خوب كه باز شد از خجالت آيم در ميام! چون روي Toughness كار مي كنم ديگه نيازي به جاخالي دادن نيست! الان دو تا از ست هاي مكزيكي رو دارم منتها اون خره رو بايد عوض كنم!! خيلي سرعتش كمه!! 1000 دلار پول دارم تا يك و نيم ساعت ديگه كه برسم به شهر جديد معلوم نيست كه چي سرشون بياد!!aim رو یادت رفت حاجی ! dodge نمیگیری دیگه ؟
راستی حاجی تو که میخوای thoughness بگیری ست مکزیکی بخر (4 تیکه) خیلی خیلی هم ارزونه Drilling for oil برات باز شه زودتر ! 83 درصد پول میده .
فكر بهترين سلاح براي اين لول Precise Deringer باشه حوالي 1600 دلار قيمتشه و 30 تا 54 تا ديميج ميزنه!حاجی این برای ورلد 6 هست.
خوبه؟؟؟![]()
یعنی چی ؟ یه بار 80 یه بار 79 ؟
![]()
![]()
فکر کنم اشتباهی فکر می کنی چون تا اونجایی که من می دونم Toughness برای کمتر آسیب دیدن در مقابل ضربات سلاح سرد می باشد ولی دادگینگ جاخالی برای هر دو نوع سلاح می باشد الان تو برای Toughness کار کنی آگر کسی سلاحش گرم باشه و بهت آتاک بزنه دیگه Toughness به دردت نمی خوره
به نظرم دادگینگ بهتر از Toughness و reflex است
دوستان این middletown چی شد؟ زدین ترکوندینش یا نه؟!
اون مرتیکه هنوز داره من رو اذیت میکنه! بهش نامه دادم، فکر کردم جفت کرد رفت، اما الان میبینم که برگشته!
چون لبورت پایینه حاجی جون
یوزرش چیه ؟
بده جنازشو برات بیارم
دارم ولی حال نمیدهفكر بهترين سلاح براي اين لول Precise Deringer باشه حوالي 1600 دلار قيمتشه و 30 تا 54 تا ديميج ميزنه!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)