سلام
راستش من هم مشکل شما برام پیش آمد ولی این در حالی بود که دو تلفن با هم وصل بودند هر دو هم اسپلیتر داشتند ولی یکیشون نویز توش بود که مجبود شدم درش بیارم نمیدونم چرا !!!!![]()
سلام
راستش من هم مشکل شما برام پیش آمد ولی این در حالی بود که دو تلفن با هم وصل بودند هر دو هم اسپلیتر داشتند ولی یکیشون نویز توش بود که مجبود شدم درش بیارم نمیدونم چرا !!!!![]()
سلام
دوستان کسی اینجا تونسته DLink-DSL 200 رو تو Win7 نصب کنه؟
من دو ساله این مودمو دارم تا الان خیلی خوب کار کرده ولی میخواستم به لپ تاپم وصلش کنم.
فکر نمی کردم پشتیبانی Dlink این قدر ضعیف باشه یعنی تا الان نتونستن یه Driver واسه Win7 بدن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم این تلفن تون گرم ، عجب رو کم کنیه ، 6 دسی بل اتلافیه که تو حودو 2 کیلومتر سیم رخ میده!میگم اهدائش کن به مخابرات یا دیگران عزیزان ، شاید یه روزی واسه نویز انداختن رو تلفن ها به کارشون بیآد . .
![]()
Last edited by a6l3i; 10-09-2010 at 21:13.
یعنی هنوز درایور 7 ندادهچرا از لن استفاده نمیکنی ؟؟ از لن استفاده کنی دیگه به درایور نیاز نیست .
فکر کنم این مودم ، فقط USB هستش!
روی وایرلس مودم linksys 120n چند قسمت داره یکیش wep هست . 5 تاش WAP های مختلف . یکی هم RADIUS .
من برای پسورد گذاری از کدومش بهتره استفاده کنم ؟
یک توضیح کوچولو هم بدین ممنون میشم
بهترین و مطمئن ترین روش WPA - PSK/WPA2-PSK هستش که همه جه بعنوان بهترین راه کار دز این مودم ها معرفی و پیشنهاد شده.
برخلاف روش wep که فقط یک کد ثابت (Static) رو در مودم ذخیره میکنه و از دستگاههایی که میخوان بهش وصل شن درخواست میکنه ، روش های TKIP و از اون بهتر AES ، میتونن کد 5 یا 13 کاراکتری شما رو ، Coding کنن و درواقع کدی که بین سیستم و مودم ردوبدل میشه اونی نیست که شما بهش دادین و اون رو هم عوض میکنن تا نشه هکش کرد.
بهترین روش استفاده از دو موزد قرمز رنگه که معمولا تو مودم ها با انتخاب اولی ، AES هم انتخاب میشه.
Last edited by a6l3i; 10-09-2010 at 22:24.
حالا هر بار پرسید میگم مودمه خودتهاین درسته . اولین و آخرین جواب اونها هم همین خواهد بود!! ولی بعید میدونم واسه شما که ته فروم بازید ، اون هم تو Software مشکلی پیش بیآد!
هرچند من خودم چون ازشاتل سرویس گرفتم ، مودم رو هم Asus-Wl600g گرفتم که اگه در زمان هایی که خونه نیستم مشکلی رخ بده ، خانواده تو هچل نیافتن و لاقل ISP پاسخگو باشه![]()
آگه مودمم Lan داشت که دیگه مشکلی نداشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)