تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 959 از 1135 اولاول ... 45985990994995595695795895996096196296396910091059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,581 به 9,590 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صندلی شاگرد در این نوع ماشین ها قابل تنظیم هست؟ هر کاری می کنم از جاش تکان نمی خوره
    اگر منظور شما تنظیم پشتی باشه، خیر قابل تنظیم نیست، اما اگر به سمت جلو و عقب باشه، بله مثل صندلی راننده مقداری به سمت جلو و عقب حرکت میکنه
    احتمالا ریلهای تنظیم صنلی بخاطر رطوبت و گرد و غبار ، جرم گرفته و سفت شده.
    بهتره کل صندلی را باز کنید و ریلها را بررسی و تمیز و گریسکاری کنید تا کاملا روان بشه.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ببخشید منظورم همون پشتی هستش بغل صندلی اهرم داره می خواهم مثل صندلی راننده پشتی اش با کشیدن اهرم صندلی مقداری زاویه بگیره و اهرم را تا انتها می کشم حالت خواب میگیره اما صندلی شاگرد اهرم داره اما کار نمی کنه گفتم شاید این اهرم تزئینی باشه در ماشین شما صندلی راننده و شاگرد به این شکل قابل تنظیم نیست؟
    Last edited by as5778; 04-09-2016 at 17:52.

4. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

پشتی خودروهای امریکایی ثابت هست

6. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام اقا علی با تشکر از پاسختون
    استاد همان طور که بسیار هوشمندانه جواب بنده رو دادید اشکال ماشین منم درست گفتید
    من چند روزه ماشینم اصلا ترمز نمیگیره و چراغ ترمز روشن میشه و با چند بار ترمز شدید دوباره خاموش میشه و حتی دستی ماشینمم کار نمیکنه یهو همچین اتفاقی براش افتاد
    اما استاد در مورد کاربراتور هم شک دارم چون چند روزه همونم سرویس کردم و واشر بینشو عوض کردم به جای واشر قبلی دوتا واشر نو انداختم البته خودم اینکارو نکردم و به مکانیک مراجعه کردم الان به نظر شما اول ار کدام قسمت شروع کنم و چطوری این مشکلو حل کنم با سپاس از جواب و وقتی که میذارید

8. 3 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

خریدار بیوک ایران مدل 1356 تا 1359
    ترجیحا 1356 و b4

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام اقا علی با تشکر از پاسختون
    استاد همان طور که بسیار هوشمندانه جواب بنده رو دادید اشکال ماشین منم درست گفتید
    من چند روزه ماشینم اصلا ترمز نمیگیره و چراغ ترمز روشن میشه و با چند بار ترمز شدید دوباره خاموش میشه و حتی دستی ماشینمم کار نمیکنه یهو همچین اتفاقی براش افتاد
    اما استاد در مورد کاربراتور هم شک دارم چون چند روزه همونم سرویس کردم و واشر بینشو عوض کردم به جای واشر قبلی دوتا واشر نو انداختم البته خودم اینکارو نکردم و به مکانیک مراجعه کردم الان به نظر شما اول ار کدام قسمت شروع کنم و چطوری این مشکلو حل کنم با سپاس از جواب و وقتی که میذارید
    متشکرم جناب usa302
    اگر ترمز ماشین ضعیف شده، ممکنه ایراد از همان واشر لاستیکی پشت پمپ باشه که در دهانه بوستر ترمز نصب میشه.
    خرابی این واشر شایع هست و معمولا با مکش زیاد هوا از این ناحیه و ضعیف شدن ترمز و بد کار کردن موتور همراه هست، ولی چراغ ترمز در این حالت روشن نمیشه. ممکنه مقدار روغن ترمز کم شده باشه که چراغ روشن شده.

موقعی که ماشین روشن هست ، ببینید آیا صدای مکش هوا از پشت پمپ ترمز شنیده میشه؟
    برای سهولت کار مقدار کمی آب روی محل اتصال پمپ به بوستر بریزید و ببینید آیا آب به سمت داخل مکیده میشه؟
    با این آزمایش معلوم میشه که واشر خراب شده یا خیر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به اینکه به تازگی واشر کاربراتور تعویض شده ( و اینکه به احتمال زیاد بدنه کاربراتور تاب داره و دوتا واشر استفاده شد) بهتره اول آزمایشهایی که برای ترمز و شمع و وایر شمع هست را انجام بدید چون ساده و بدون هزینه و دردسر انجام میشه و بیشتر شک به این موارد هست، و اگر مشکلی نداشتن ، کاربراتور باید چک بشه که اونهم ظاهرا مشکل تعمیرکار هست چون کاربراتور هایی که تاب داشته باشه به این راحتی آب بندی نمیشه و چندین بار باید باز و بسته بشه.

11. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

<font size="4">استاد اون واشر لاستیکی رو همین الان چک کردم سالمه و صدا نمیده و هنگام ریزش اب مکیده نشد.<br>شمع ها رو هم چک کردم میشه گفت سالم اند.<br>استاد اون لوله ی بوستر و لوله ی ادوانس دلکو که فرمودید دقیقا کجا هستن شکم به اونا میره چطوری چک کنم؟<br>وقتی ماشین روشنه بیشتر صدای تپ تپ از زیر ماشین سمت شاگرد به گوش میرسه حالت نفس نفس زدن کار میکنه.<br>ممنون از لطفتون</font>

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

<font size="4">استاد اون واشر لاستیکی رو همین الان چک کردم سالمه و صدا نمیده و هنگام ریزش اب مکیده نشد.<br>شمع ها رو هم چک کردم میشه گفت سالم اند.<br>استاد اون لوله ی بوستر و لوله ی ادوانس دلکو که فرمودید دقیقا کجا هستن شکم به اونا میره چطوری چک کنم؟<br>وقتی ماشین روشنه بیشتر صدای تپ تپ از زیر ماشین سمت شاگرد به گوش میرسه حالت نفس نفس زدن کار میکنه.<br>ممنون از لطفتون</font>
    لوله ای که از سوپاپ بوستر ترمز به موتور وصل شده و مکش هوا توسط این لوله انجام میشه. اگر سوپاپهای متصل به این لوله هم ایراد پیدا بکنه ممکنه این حالت پیش بیاد.

لوله ادوانس دلکو به وکیوم دلکو متصل هست و ممکنه نشت هوا داشته باشه. خود وکیوم هم ممکنه خراب شده باشه و عمل نکنه.

این لوله ها را هم به دقت در تمام طول آنها بررسی و نگاه کنید ، چون ممکنه ترک یا پاره شدن و پوسیدگی در آنها رخ داده باشه.

اگر گیربکس اتوماتیک داره، ممکنه لوله متصل به وکیوم گیربکس هم ایراد پیدا کرده باشه. این لوله به یک وکیوم در سمت عقب راست گیربکس وصل شده و برای تعویض دنده از 2 به 3 عمل میکنه .

اگر خراب شده باشه یا لوله متصل به این وکیوم نشت پیدا بکنه، تعویض دنده انجام نمیشه یا با ایراد صورت میگیره. در این حالت بخاطر ایراد در این وکیوم ممکنه مقداری روغن گیربکس از طریق لوله متصل به وکیوم، به سمت موتور مکیده بشه چون لوله به یک اتصال در روی مانیفولد هوا ( سنگ موتور) وصل شده و چون این اتصال نزدیک سیلندر و شمع 8 قرار داره، این سیلندر و شمع مربوط به آن حالت روغن سوزی پیدا میکنه و ممکنه درست کار نکنه و موتور لرزش و کمی روغن سوزی پیدا بکنه.
    این لوله را هم چک کنید. معمولا فقط ابتدا و انتهای این لوله لاستیکی هست و در وسط یک لوله باریک فلزی ( مسی یا آلومینیوم) استفاده میشه تا بر اثر حرارت موتور خراب نشه، ولی اگر لوله پلاستیکی یا لاستیکی بود حتما با نمونه فلزی تعویض کنید.
    صدایی که از زیر سمت شاگرد میاد ممکنه دلایل مختلف داشته باشه. که باید از نزدیک بررسی بشه.

اگر با بررسی دقیق متوجه شدید این موارد هم نیست، باید به سراغ کاربراتور رفت چون احتمالا ایرادی در وضعیت کار کرد کاربرات بوجود آمده.
    مواردی که خدمت شما گفتم حدس و گمان هست و مسلما تا از نزدیک بررسی نکنم نمیشه نظر قطعی داد.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام به دوستان و تشکر از اقا علی
    استاد واشر بوستر و شلنگ بوستر و شمع ها چک شدن سالم بودن ولی اون وکیوم دلکو هنگامی که شلنگش وصله با زمانی که وصل نیست هیچ تاثیری در کار کرد موتور نداره به نظر شما وکیوم سوخته؟ایا تاثیر این وکیوم انقدر هست که موتور حالت تک کار کنه؟
    امروز ماشینو بردم به یه مکانیک نشون دادم میگفت که یا تایم سوپاپته یا کلا سوپاپ سوزوندی به نظر شما ادعای ایشون درسته؟چطوری مطمعن شم؟
    شکم به واشر مانیفولد هم زیاده استاد چطوری دقیق این قسمتو چک کنم؟چون هنگام گاز زدن شدید صدای خروج باد از موتور میاد.البته خیلی کم ممنون از زحمات شما

16. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید منظورم همون پشتی هستش بغل صندلی اهرم داره می خواهم مثل صندلی راننده پشتی اش با کشیدن اهرم صندلی مقداری زاویه بگیره و اهرم را تا انتها می کشم حالت خواب میگیره اما صندلی شاگرد اهرم داره اما کار نمی کنه گفتم شاید این اهرم تزئینی باشه در ماشین شما صندلی راننده و شاگرد به این شکل قابل تنظیم نیست؟
    تا جایی که اطلاع دارم و تجربه کردم بیوک و نواها در کل پشتی صندلیشون تنظیم نمیشه.
    مگر یه سری از مدل های بیوک (56تا59) که دارای صندلی چهارگوش هستند فقط پشتی سمت شاگردشون اهرم داره و قابل تنظیم هست.متاسفانه بیوک 57 که قبلا داشتم اهرمش مشکل داشت و قسمت نشد تجربه کنم.
    Last edited by Peyman Skylark; 05-09-2016 at 13:20.

18. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •