پرز دوشنبه امپراتوريش رو آغاز ميكنه اونوقت دوباره رئال بر خلاف چندسال اخير فعالترين تيم تو نقل و انتقالات ميشه
پرز دوشنبه امپراتوريش رو آغاز ميكنه اونوقت دوباره رئال بر خلاف چندسال اخير فعالترين تيم تو نقل و انتقالات ميشه
اين نقل و انتقالاتي كه پرز بايد انجام بده يه تبليغ نيست كه ما مثلا بشيم فعال ترين تيم در نقل و انتقالات
نه اينطور نيست بلكه ما نياز مبرم داريم به استفاده ي خوب از اين نقل و انتقالات
الان كاكا اومدنش قطعي شده
ما بايد روي سه تا بازيكن كليدي والنسيا هم تمركز كنيم
اصلا منظور تبليغ نيست
مثلا پارسال ما روبينيو رو از دست داديم و هيچ بازيكن خوبي نخريم
بدترين عملكرد توي نقل و انتقالات
ولي امسال اوضاع خيلي فرق ميكنه:
ريبري 90 %
كاكا 90%
داويد ويا 80%
سيلوا 70%
رونالدو60%
و...
به رئال ميان
سلام.. از خبر کاکا خوشحال شدم.
راستش منم فکر میکنم رونالدو واس تیم ما اصلا نیست و نباید بیاد. ولی خیلی دوس دارم ریبری و ایبرا رو ببینم تو تیم
• آيا بحث جديد كاكا و رفتن او به رئال تا پايان نقل وانتقالات تابستانى ادامه خواهد داشت. به نظر مى رسد باشگاه در اين رابطه هنوز ترديد دارد؟
- ما همين حالا به رئال پاسخ منفى داده ايم آنچه كه باعث جنجال مى شود اخبارى است كه توسط رسانه هاى اسپانيايى منتشر مى شود در هفته هاى اخير روزنامه هايى چون آ اس و ماركا دائماً روى رفتن كاكا به رئال تأكيد داشته اند در حاليكه من به گاليانى گفتم كه شخصاً با پرز صحبت كند و به وى اعلام نمايد كه كاكا فروشى نيست.
کم کم داریم خبرهای خوبی می شنویم !
دارم کم کم از اون حس میام بیرون !
خوب گفتم این باخت منچستر احتمال اومدن رونالدو رو بیشتر کرد!
سایت گل: بعد از بازی، از رونالدو پرسیده شد که فصل بعد تو این تیم میمونی یا نه؟ پاسخ: نمیدونم!
" همه از منچستر انتظار حرکتی رو داشتن، اما این اتفاق نیفتاد! اما مطمئا هستم که در فینال های بیشتری بازی خواهم کرد..."
منم از رونالدو زیاد خوشم نمیاد ولی توی بازی نیمه نهایی با آرسنال رونالدو بود که باعث برد یونایتد شد و همینطور بازی قبلش (فکر کنم پورتو بود) که یونایتد خیلی وضعیتش بد بود و بازی رفتو توی زمین خودش 2-2 کرده بود با شوت از راه دور رونالدو برنده شد و سعود کرد.با همه چی موافقم جز رونالدو اصلا تو جه کردید رونالدو مرد بازی های بزرگ نیست کاملا درسته!
گریه میکنه همش
نمیخوایمش اصلا!![]()
اصلا مگه خود مسی دیشب چی کار کرد؟
یه گل زد، که اونم به نظر من از سر زدنش معلوم بود که شانسی زد!!! تو هوا جفتک پارو زد!!! بعد پیمان یوسفی میگه چقدر خوب خودش رو با توپ هماهنگ کرد![]()
مسی که دیشب عالی بود!خداییش 3 تا بازیکن با هم دریبل میزد...ولی میزدنش...مسی به نسبت از رونالدو بهتره...ولی خداییش شوتای رونالدو رو دست نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)