سلام.من با کرک بازی dawn of war2 مشکل دارم کسی با طریقه کرک این بازی اشنایی داره که چجوری باید کار کرد من که سر در نیاوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی رو دستم مونده نمیدونم چی کار کنم .راهنمایی کنید.
سلام.من با کرک بازی dawn of war2 مشکل دارم کسی با طریقه کرک این بازی اشنایی داره که چجوری باید کار کرد من که سر در نیاوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی رو دستم مونده نمیدونم چی کار کنم .راهنمایی کنید.
سلام من بازي gta5رانصب كردم ولي وقتي روش كليك ميكنم تا بياد نميدونم چرا ميگه اين بازي نياز به دايركتس 9 داره من ورژن 10 دايركتس رو نصب كردم ولي مشكل حل نشد بايد چيكار كنم
مشکلات بازی gta IV اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي بابت راهنماييتون...
ميرم ببينم كه درست ميشه يا نه!..
![]()
وقتی devil may cry 4 رو اجرا می کنم این پیغام رو میده
![]()
دوستان من مي خوام GTA IV PATCH 1.2 و همينطور RAZOR CRACK براي اجرا شدن پچ 1.2 نصب كنم ميشه من رو راهنماييي كنيد تا برام مشكلي پيش ن ياد.
مشکلات IV در اینجا مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
من جدیدا" یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه وقتی که ویندوزمو عوض کردم و دوبازه Gears Of War رو نصب کردم...وقتی وارده بازی میشم دکمه ی Home دیگه کار نمیکنه که بتونم پروفایل بسازم!!
این در صورتیه که آخرین نسخه ی Windows Live رو نصب کردم...
لطفا" راهنمایی کنید...
بدرود.
شما این بازی آشغال رو از کجا گرفتی...یادمه توی تاپیک این بازی هم مشکل زیاد داشتی!!!
عجیبه که روی ویندوز فبلیت کار میکرده ولی رو این نه؟؟!!
ببین اینکه چرا توی ویندوز قبلیت کار میکرده ولی توی این ویندوز نه رو جوابی براش ندارم...ولی معمولا این مشکل با تعویض کرک حل میشه فقط یادت باشه باید تموم فایلهای موجود در پوشه کرک رو جایگزین کنی نه فقط آیکون بازی رو!!
البته تموم کارهایی که توی ویندوز قبلی رو کردی بکن از جمله برگردوندن تاریخ بازی به 2008 و نصب بازی در درایور خود ویندوز...
دایرکت ایکس رو ری انستال کن
با بقیه بازی ها مشکلی نداری ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)