تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 958 از 983 اولاول ... 458858908948954955956957958959960961962968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام من سرور درست میکنم هر کی میاد لاتنسی اش رو 150 به بالا که لگ میندازه چه کنم؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام من سرور درست میکنم هر کی میاد لاتنسی اش رو 150 به بالا که لگ میندازه چه کنم؟
    سرور تو کدوم کشوره؟

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فیکه..چی چی تعطیل شده..ان ایران بکس که تعطیل شده نه اسیا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه elyas_bamaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون

پيش فرض

سلام به همگي دوستان و اساتيد در زمينه كانتر
    بچه ها يه سوال در مورد كانتر داشتم
    چند وقته دنبال يه چيت ميگردم كه ميشه باهاش كلي نارنجك خريد!!!!! اينو تو يكي از سروراي آنلاين كانتر 1.6 ديدم كه يكي از بچه ها اين كارو مي كرد!!! كمپ ct پر از نارنجك بود، ولي هرچي تو نت دنبال همچين چيزي گشتم چيزي پيدا نكردم!!!!
    ميخواستم بدونم كه آيا همچين چيتي وجود داره واگه وجود داره چطوري ميشه اينكارو كرد؟
    لطفا راهنمايي كنيد...

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

همچین چیزایی در کانتر استرایک وجود نداره و اصلا چیت هم بی معنی هست

اون که شما دیدی طرف میاد هی نارنجک میخره و میندازه زمین و البته چون میشه خرید نارنجک رو وصل کرد به دکمه دیگه خیلی راحت تر و سریع تر میشه من خودم وصل کرده بودم به F8

البته اگر تو سرور معمولی باشه وگرنه تو سرور های مود مختلف ممکنه از این چیزا زیاد ببینی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون

پيش فرض

همچین چیزایی در کانتر استرایک وجود نداره و اصلا چیت هم بی معنی هست

اون که شما دیدی طرف میاد هی نارنجک میخره و میندازه زمین و البته چون میشه خرید نارنجک رو وصل کرد به دکمه دیگه خیلی راحت تر و سریع تر میشه من خودم وصل کرده بودم به F8

البته اگر تو سرور معمولی باشه وگرنه تو سرور های مود مختلف ممکنه از این چیزا زیاد ببینی
    ممنون كه ج دادي، ميشه روش اختصاص دادن يك دگمه واسه خريد نارنجك و بگي؟ تو كنسول چي بايد تايپ كنم؟
    bind "F8" '????????"

در ضمن نت و گشتم و يه چيزايي پيدا كردم ولي آنلاين نميشه اينكارو كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (كروم بزني مياره)
    ترينره كه نارنجكارو نامحدود ميكنه
    Last edited by elyas_bamaram; 16-02-2014 at 13:22.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

انلاین که نه ولی الان کانتر ندارم که بگم دقیقا چی بزنی فکر کنم نارنجک میشد hgren و دودزا میشد smoke و فلش هم که flash
    ترکیبشون هم اینجوری میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام

سررور هایی که تا الان در سایت بکس زئوس انلاین می باشند از قبل کانتر 1.6 - کانتر سورس - کالاف دیوتی - جی تی ای 5 - ماین کراف می باشند شما عزیز با ورود به ای پی های زیر می توانید برید و انلاین و پینگ بسیار عالی بازی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_dust2 25 / 32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_dust2 12 / 18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] deathrun_forest 12 / 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_train 26 / 32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_dust2 15 / 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_dust2 25 / 24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_aztec 10 / 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp_crossfire 12 / 32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کانتر 1.6

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کانتر سورس

کالاف دیوتی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون
    Last edited by elyas_bamaram; 05-03-2014 at 15:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •