سلام من سرور درست میکنم هر کی میاد لاتنسی اش رو 150 به بالا که لگ میندازه چه کنم؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام من سرور درست میکنم هر کی میاد لاتنسی اش رو 150 به بالا که لگ میندازه چه کنم؟
سرور تو کدوم کشوره؟
فیکه..چی چی تعطیل شده..ان ایران بکس که تعطیل شده نه اسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي دوستان و اساتيد در زمينه كانتر
بچه ها يه سوال در مورد كانتر داشتم
چند وقته دنبال يه چيت ميگردم كه ميشه باهاش كلي نارنجك خريد!!!!! اينو تو يكي از سروراي آنلاين كانتر 1.6 ديدم كه يكي از بچه ها اين كارو مي كرد!!! كمپ ct پر از نارنجك بود، ولي هرچي تو نت دنبال همچين چيزي گشتم چيزي پيدا نكردم!!!!
ميخواستم بدونم كه آيا همچين چيتي وجود داره واگه وجود داره چطوري ميشه اينكارو كرد؟
لطفا راهنمايي كنيد...![]()
همچین چیزایی در کانتر استرایک وجود نداره و اصلا چیت هم بی معنی هست
اون که شما دیدی طرف میاد هی نارنجک میخره و میندازه زمین و البته چون میشه خرید نارنجک رو وصل کرد به دکمه دیگه خیلی راحت تر و سریع تر میشه من خودم وصل کرده بودم به F8
البته اگر تو سرور معمولی باشه وگرنه تو سرور های مود مختلف ممکنه از این چیزا زیاد ببینی
ممنون كه ج دادي، ميشه روش اختصاص دادن يك دگمه واسه خريد نارنجك و بگي؟ تو كنسول چي بايد تايپ كنم؟
bind "F8" '????????"
در ضمن نت و گشتم و يه چيزايي پيدا كردم ولي آنلاين نميشه اينكارو كرد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(كروم بزني مياره)
ترينره كه نارنجكارو نامحدود ميكنه![]()
Last edited by elyas_bamaram; 16-02-2014 at 13:22.
انلاین که نه ولی الان کانتر ندارم که بگم دقیقا چی بزنی فکر کنم نارنجک میشد hgren و دودزا میشد smoke و فلش هم که flash
ترکیبشون هم اینجوری میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سررور هایی که تا الان در سایت بکس زئوس انلاین می باشند از قبل کانتر 1.6 - کانتر سورس - کالاف دیوتی - جی تی ای 5 - ماین کراف می باشند شما عزیز با ورود به ای پی های زیر می توانید برید و انلاین و پینگ بسیار عالی بازی کنید
کانتر 1.6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانتر سورس
کالاف دیوتی
Last edited by elyas_bamaram; 05-03-2014 at 15:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)