نه .. هر چی تعداد دستگاه های اون منطقه که دارن از اینترنت همون دکل استفاده میکنن بیشتر باشه هم پهنای باند فرکانسی بیشتری اشغال میشه هم پهنای باند لینک اون دکل.
نه .. هر چی تعداد دستگاه های اون منطقه که دارن از اینترنت همون دکل استفاده میکنن بیشتر باشه هم پهنای باند فرکانسی بیشتری اشغال میشه هم پهنای باند لینک اون دکل.
من حدود هفت تا از دکل های سطح شهرمون رو که نگاه میکردم به غیر از یکیشون بر روی بقیه این سکتورهای کوچیک در کنار اون مستطیلیها نصب بود یعنی همه اینا وایمکس هستند؟
دوستان من دو روزه که بسته 1ماه 5 گیگ 50% تخفیف رو گرفتم اما سرعتش نداره ولی شبانه نامحدود رو که استفاده میکنم سرعت بالاست . امکان داره رو بسته ها رو محدودیت سرعت بذارن؟
چون dbm لگاریتمی هست توان سیگنال دریافتی شما در -65 dbm ده برابر -75 dbm هست.
اون مستطیل های کوچیک سکتور وایمکس هستن.. تا 2 هم رادیو فرستنده یا به اصطلاح rru زیر هر کدوم نصب شده که بسته به تعداد مشترکین بین یک تا 3 تا ازین ها میبندن.
توی عکس زیر دکل ایرانسل رو میبینید که هم وایمکس روش هست هم 2G و 3G ... آنتنی که دورش خط قرمز کشیدم قابلیت 2G 3G 4G داره روی باند 900-2600 ... آنتن هایی که دورش خط سبز کشیدم فقط قابلیت وایمکس روی باند 3 گیگاهرتز رو دارن.
محتوای مخفی: نمونه دکل ایرانسل - تهران
محتوای مخفی: نمونه دکل رایتل
Last edited by MOH@ND3S; 09-02-2015 at 09:07.
Last edited by alipoor90; 10-02-2015 at 00:39.
الان پهنای باند سه جی و 4جی از هم جدا هستش یا نه؟
دلیل سوالم اینه که بعضی جاها میبنیم 3جی سرعت خوبی نداره مثلا1-2مگابیت هست ولی با4جی مثلا میشه 12-15 مگابیت دلیل چی میتونه باشه؟
وضعیت 3g ایرانسل در شمال شرق مشهد(گلشهر)
سیگنال منفی 79
محتوای مخفی: تهران
محتوای مخفی: پاریس
![]()
Last edited by mahdi-xbox; 09-02-2015 at 13:14.
دلیل اشغال فضای فرکانسی توسط دستگاه های زیادیه که نسبت به 4g بیشتره رو 3g .. و در کنارش بله احتمال داره لینکاشو جدا زده باشن..چون یکسری جاها هم هست که لینک ورودی bts رو 3G 4G یکی گذاشتن.
تجربه من کیفیت سیگنالتون رو از آپلود متوجه بشید اگر آپلودتون خوبه حتما سیگنالتون هم خوبه توی تستهای 4 جی من در خانه بیشتر از 100 کیلوبایت نمیره اما جاهای دیگه که خوب بود راحت تا 10 مگ رفته.
از ای دی اس ال که شانس نیوردیم از 4 جی هم نمیاریم. اف به این ایرانسل که هر چی زنگ می زنیم کاری نمی کنه
3g
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)