دمشون گرم که بابت رفاه حال مشترکین زدن پینگ رو رو به خاک سیاه نشوندن! ممنونیم![]()
دیشب خودم همین اکانت رو تست کردم.
نه وبگردی رایگان داشت و نه دانلود.
نمیدونم باز چرا روزای قبل توی ریز مصرف شبا رو رایگان حساب کرده.
چون فهمیدی دیگه رایگان نیست![]()
دوستانی که خونه اول اخرشون مخابراته و از این شرکت تکون بخور نیستن یا گزینه دیگه برا انتقال ندارن 6 ماهه یک مگ بگیرن خودشونو خلاص کنن
دوستان من یک سوال داشتم.
امروز رفتم مرکز مخابرات نزدیک خونمون و در مورد نامحدود سوال کردم و مسئولش گفت که مخابرات اینجا فقط 256 و 512 حجمی میدن.الان من نامحدود می خوام.با 8 کیلو 128 هم مشکلی ندارم.چیکار کنم؟
آیا پنل کاربری نداره که توش مثل آسیاتر بشه هر سرویسی که خواستی مثل نامحدود رو ماهانه انتخاب کرد؟یا فقط همین حجمی ها تو پنلش اجازه تمدید داره؟
گیر افتادم!!
اکانت آسیاتر هم داره تموم میشه و می خوام تخلیه کنم.لطفا کمک کنین.
![]()
تو پنلش تمام سرویس ها هست و هر کدوم رو دوست داری میتونی انتخاب کنی از 128 تا 2 مگ چه حجمی چه نامحدود
ممنون عزیز
پس این یارو حرف مفت زد.
باید ماه اول حجمی بگیرم و از ماه بعد از طریق پنلش نامحدود شارژکنم.درسته؟
حالا یه سوال دیگه:اگه من 1 مگ 6ماهه بگیرم شبانش همون 1 مگ هست یا مثل آسیا تر دزد رو 512 میبندن؟
هر چه قدر روزانه هست شبانه هم حدودا همون قدر هست 1 مگ 220 هست که شبانه 180 میشه
اصلا آسیاتک رو باهاش مقایسه نکن
ماه اول رو الان مخابراتا نامحدود نمیدن مگر اینکه اون مرکزمخابراتی اون یارویی که ثبتنام میکنه خوب باشه چون من خودم گرفتم برای یکی از اقوام که نامحدود خط زده بود ولی با این حال فعالش کرد برامون هیچی هم نگفت
من که به هیچ وجه پول 6 ماهه به این مخابرات نمیدم چون اطمینانی نیست یهو دید جو گیر شد موقع جشنواره سرعت رو یکسان کرد یا یخورده بالا برد
256 نامحدود هم خوبه وبگردیش هم خوبه دانلود هم بد نیست با این قیمت بازم مخابرات الان قیمتاش ارزونه الان آسیاتک 512 نامحدود رو بعضی مراکز داره 20 میده اونم با نوسان که کیفیت هم نداره
من خودم آسیاتک داشتم قبل از خرابی سرعت 64 وبگردیش افتضاح بود میتونم بگم با 128 نامحدود الانم یکی بود ولی 256 نامحدود مخابرات الان که خیلی خوبه
Last edited by hossein 1994; 11-09-2013 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)