هر چند روزی یکی دوبار فقط رو 8و9 میفتم
هر چند روزی یکی دوبار فقط رو 8و9 میفتم
بعد از عمری رفتم رو گیت وی 88، ولی دیدم اون هم مورد فاجعه قرار گرفته...
وای به روزی که بگندد نمک
![]()
راستی، اون گیت وی که با 95 شروع میشد رو برداشتم، این اطلاعاتش، فقط سایت های داخلی رو باز میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد فاجعه یا مورد عنایت ؟
معنی و مفهوم :
هر چه بگندد نمکش میزنند (هر ای پی معمولی که سرعت و کیفیت خوبی نداشته باشه به جاش از گیت وی های تک رقمی استفاده میشه) وای به روزی که بگندد نمک( وای به روزی که تک رقمی ها هم بپکن)
سروش اون ای پی که میگی فقط داخلی رو باز میکنه اگه استیبل باشه میشه با روش هایی به اینترنت تبدیلش کرد
ظاهرا این ای پی رو از رفاتک میگیرن
Last edited by alimail3248; 02-03-2014 at 23:45.
الان که نمک گندیدهخیلی افتضاحه حتی صفحه باز کردنش... گیت وی 88 و 89 و تک رقمی ها خوب بودن، که الان داغونن، فقط امیدوارم این وضع موقتی باشه.
چجور میشه اون آی پی رو به اینترنت تبدیل کرد؟ من فقط باش میتونم سایت دانشگاه و یکی دو تا سایت دیگه رو باز کنم![]()
واس من فقط گیت وی های 9و8 خوبه که اونا هم پینگشون بالاس بازم خوبه تو اینترنتت اینجوره من چی بگم که هم اینترنت و هم اینترانتم پوکیده اونم از 2 هفته پیش
حداقل اگه داخلی سرعتش خوب باشه و فقط خارج مشکل داشته باشه میشه با p r o x y مشکلو برطرف کرد
![]()
Last edited by farshad0123; 03-03-2014 at 00:24.
با همین سرویس های کاهش پینگ البته باید تست کنی .
من ماناماد دوس دارم![]()
ببینید کی بهتون گفتم همش زیر سر ماناماد و خطوط فیبریه که منتقل کرده البته ممکنه به خاطر خلوت تر شدنش باشه که افت سرعتش محسوس نیست
نه ربطی نداره الان منم اگه روی گیت وی تک رقمی بندازم سرعتم از 1.75 میرسه به زیر 128 .تنها راهش اینه که ریست کنی روی 20 تا ای پی ببینی کدوم سرعت بالا بهت میده .
ضمنا پهنای باند یکی هست و دست مخابراته وقتی کم بشه یا زیاد برای ضحی و اواسیس و ... یکی هست و فرقی نمیکنه .
Last edited by alimail3248; 03-03-2014 at 01:00.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)