من حدود 2 هفته هر روز 2 3 بار قعطی 5 دقیقه ای داشتم!![]()
من حدود 2 هفته هر روز 2 3 بار قعطی 5 دقیقه ای داشتم!![]()
کسی اینجا 512 نامحدود استفاده میکنه؟قبل 40 گیگ سرعت چقدره؟کسی میتونه واسم پینگ 4.2.2.4 و گوگل بگیره؟![]()
پس من خیلی عذر میخوام امشبم برای دانلود سیستم رو میذارم اگر سرعت کم شده بود اعلام میکنم
Sent from my C6903 using Tapatalk
زنگ زدم شیراز سرعت از 500 اومده روی 45 گفت چون این چند ساله خیلی دانلود میکردنبعضی ها شب حتی پیج نمیتونستن باز کنن شاید بشه مثل پارس انلاین سیاست fair policy گفت 1 بهمن جوابش از مرکز تهران میرسه که محدود کنیم 512 روی 65 کیلوبایت و بقیه هم به همین منوال فقط سرویس 4 و 6مگابایت روی سرعت نا محدود عرضه میشه سرعت عمدی کم شده دیگه باید از صبا نت هم رفت
امشب هم سرعت ماکزیمم 40 هستش.
خدا عاقبتش رو به خیر کنه.
سرعت من صبحا حدود 400 میچرخه و شبها رایگان 30 کیلو بایت با سرویس 2 مگ
به خدا شرکتها دیگه اینطوری نیستن
Last edited by reza 07; 20-01-2014 at 05:58.
دیشب حدود سه گیگ داتلود کردم سرویس 512 محدود مشهد
انگار دوباره درست شده
اگه اشتباه نکنم شما از پشتیبانی صبانت هستی
همه کاربرای اینجا چندساله عضون و دارن با سرعت متعادل دانلود می کنند و مشکلی نداشتن
خود من هم تماس گرفتم گفتن سیاست شرکته
دیگه باید از صبانت رفت![]()
Last edited by kamal114; 20-01-2014 at 11:12.
والا من خودم 1 ماهه صبا دارم ، و هیچ شبی سرعت دانلودم کمتر از 200 نیومده و عکساشم هست تو چند صفحه قبل.
ولی اینکه شرکت بیاد یه مقداری رو صرفا ست کنه دیگه باور نکردنیه. امروز قراره خطم درست بشه و شب دانلود می کنم. مطمئنا اگه همچین چیزی باشه توی جمع آوری درنگ نمی کنم!
من خودم هم اگر ببینم صبانت شبانه رو محدود کرده در جا نصفه قرار داد ازش میرم چون دیگه دلیلی برای موندن تو همچین شرکتی نمیمونه.سرعت 30 و 60 با نبودن شبانه رایگان هیچ فرقی نمیکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)