تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 958 از 1049 اولاول ... 4588589089489549559569579589599609619629681008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از پاسختون ,سینمای خانگی من سونی هست همین چند ماه پیش خریدمش بلوری پلیر نیست بابتش 1 و 800 دادم
    منظورم از فیلم بلوری هم همین ریلیز های انکود شده بود که حدود 10 گیگ حجم دارند و صدای DTS دارند
    الان پس بهتره به همین روش استفاده کنم یا ریلیز هایی دانلود کنم که صدای دالبی دارند؟؟؟
    به این روش صدای 6 کاناله واقعی پخش میشه؟
    اگر جدید گرفتید پس مطمئنا DTS پشتیبانی می کنه.
    شاید تلویزیون شما نمیتونه صدای DTS انتقال بده.
    صدای 6 کانال اگر به صورت کامل وارد سینماتون بشه مطمئنا پخش میشه.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در ادامه صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،

دوستان سینمای خانگی من مثل اینکه DTS ساپورت نمیکنه چون وقتی دکمه surround رو میزنم گزینه های Dolby PL و Standard وMulti و stereo هست ولی خبری داز DTS نیست
    نگفتید با آپتیکال صدا رو منتقل میکنید یا با HDMI ARC. اگه از طریق ARC وصل کردید شاید مشکل از اون باشه که چندکاناله نمیده.

توی این روشی هم که شما گفتید که صدا رو از تلویزیون به Digital in سینمای خانگی میدین و میخواین DTS یا DD بگیرید، سینمای خانگیتون نباید اون سیگنال صدا رو دستکاری کنه و حالت جدیدی بهش بده. اون Dolby PL هم DTS 5.1 واقعی که انتظارشو دارین نیست.

این mode صدایی که گفتم روی هر دستگاهی یه اسمی داره، برای دستگاه من Direct ـه، برای شما از این حالت های صدایی که بالا گفتید بنظر میاد باید روی Standard بذارید. ولی باید حتما دفترچه ش رو هم بخونید که مطمئن بشید.

اگر هم کلا نتونستید از TV به سینما خانگی DTS بگیرید، دیگه باید سورستون رو مستقیم به سینما خانگی وصل کنید. اینجوری حتما مشکلتون حل میشه.

4. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

در ادامه صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،

نگفتید با آپتیکال صدا رو منتقل میکنید یا با HDMI ARC. اگه از طریق ARC وصل کردید شاید مشکل از اون باشه که چندکاناله نمیده.

توی این روشی هم که شما گفتید که صدا رو از تلویزیون به Digital in سینمای خانگی میدین و میخواین DTS یا DD بگیرید، سینمای خانگیتون نباید اون سیگنال صدا رو دستکاری کنه و حالت جدیدی بهش بده. اون Dolby PL هم DTS 5.1 واقعی که انتظارشو دارین نیست.

این mode صدایی که گفتم روی هر دستگاهی یه اسمی داره، برای دستگاه من Direct ـه، برای شما از این حالت های صدایی که بالا گفتید بنظر میاد باید روی Standard بذارید. ولی باید حتما دفترچه ش رو هم بخونید که مطمئن بشید.

اگر هم کلا نتونستید از TV به سینما خانگی DTS بگیرید، دیگه باید سورستون رو مستقیم به سینما خانگی وصل کنید. اینجوری حتما مشکلتون حل میشه.
    سلام
    با آپتیکال صدا رو منتقل میکنم
    صدا کامل منتقل میشه اما احساس میکنم 6 کاناله نیست
    تلویزیونم صدای DTS رو ساپورت میکنه اما خود سینمای خانگی چون سونی هست فرمت های ویدئویی مثل mkv رو باز نمیکنه
    این حالت Dolby PL برای صدای 6 کاناله نیست و صدا رو با کیفیت نهایی پخش نمیکنه؟
    مدل سینمای خانگیم دقیقا این هستش:
    Home Theater Sony DAV-DZ950
    Last edited by The Lizard King; 12-11-2014 at 22:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

صدای DTS که سینمای خانگی مارشال با قیمت 180 تومن به خوبی ساپورت میکنن . پخش صدای DTS الان دیگه قابلیت پیش پا افتاده ای هست ...

بیشتر تلویزیون های نمیتونند صدای DTS رو مستقیما پخش کنن .

..............

دوستان بهترین سینمای خانگی زیر 2 میلیون با قابلیت پخش MKV و رزولیشن FULL HD و بلوری دیسک رو معرفی کنید . زیرنویس فارسی رو هم ساپورت کنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

منظورتون از پخش ویدئو در امپ چیه
    سلام

من یه اچ دی پلیر دارم اون تصویر 10 بیتی رو ساپورت میکنه ( حداقل اونطور که توی منوش هست )
    از اچ دی پلیر اتصال به امپ هست و از اون به تلویزیون
    تلویزیون هم vt20 هست که فکر کنم اون هم 10 بیتی رو ساپورت کنه
    اما وقتی یه ویدو 10 بیتی رو پخش می کنم تصویر با هم ریختی رنگ در تلویزیون مشاهده میشه
    این وسط فقط امپ مشخصاتش معلوم نیست ( اصلا نمی دونم اینو باید امپ ساپورت کنه یا اصلا ربطی نداره )

البته احتمالا اولین صحبتی که خواهید کرد اینه که خوب راحته تست کردن اون -- اچ دی پلیر رو مستقیم وصل کن به تلویزیون --- ولی خوب به راحتی نمی تونم این کار رو بکنم

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    با آپتیکال صدا رو منتقل میکنم
    صدا کامل منتقل میشه اما احساس میکنم 6 کاناله نیست
    تلویزیونم صدای DTS رو ساپورت میکنه اما خود سینمای خانگی چون سونی هست فرمت های ویدئویی مثل mkv رو باز نمیکنه
    این حالت Dolby PL برای صدای 6 کاناله نیست و صدا رو با کیفیت نهایی پخش نمیکنه؟
    مدل سینمای خانگیم دقیقا این هستش:
    Home Theater Sony DAV-DZ950
    اکثر تلویزیون ها صدای dts دو کانال خورجی میدن

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

صدای DTS که سینمای خانگی مارشال با قیمت 180 تومن به خوبی ساپورت میکنن . پخش صدای DTS الان دیگه قابلیت پیش پا افتاده ای هست ...

بیشتر تلویزیون های نمیتونند صدای DTS رو مستقیما پخش کنن .

..............

دوستان بهترین سینمای خانگی زیر 2 میلیون با قابلیت پخش MKV و رزولیشن FULL HD و بلوری دیسک رو معرفی کنید . زیرنویس فارسی رو هم ساپورت کنه .
    چه فرمتی جایگزین dts شده و پیشرفته تر است؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

من یه اچ دی پلیر دارم اون تصویر 10 بیتی رو ساپورت میکنه ( حداقل اونطور که توی منوش هست )
    از اچ دی پلیر اتصال به امپ هست و از اون به تلویزیون
    تلویزیون هم vt20 هست که فکر کنم اون هم 10 بیتی رو ساپورت کنه
    اما وقتی یه ویدو 10 بیتی رو پخش می کنم تصویر با هم ریختی رنگ در تلویزیون مشاهده میشه
    این وسط فقط امپ مشخصاتش معلوم نیست ( اصلا نمی دونم اینو باید امپ ساپورت کنه یا اصلا ربطی نداره )

البته احتمالا اولین صحبتی که خواهید کرد اینه که خوب راحته تست کردن اون -- اچ دی پلیر رو مستقیم وصل کن به تلویزیون --- ولی خوب به راحتی نمی تونم این کار رو بکنم
    مشخصات تی وی چک کنید ببینید رنگ 10 بیتی ساپورت میکنه
    احتمالا باید از تی وی باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

چه فرمتی جایگزین dts شده و پیشرفته تر است؟
    فکر کنم TRU-HD سونی هست .

ولی DTS دیگه همه دستگاه ها پشتیبانی میکنن . DTS puls هم که دیگه بماند ....

تلویزیون ها اکثرشون به طور پیش فرض AC3 رو پشتیبانی میکنن .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فکر کنم TRU-HD سونی هست .

ولی DTS دیگه همه دستگاه ها پشتیبانی میکنن . DTS puls هم که دیگه بماند ....

تلویزیون ها اکثرشون به طور پیش فرض AC3 رو پشتیبانی میکنن .
    هیچ ربطی به سونی نداره

فرمت جدید شرکت دالبی Dolby TrueHD
    است
    و فرمت جدید
    dts master audio
    است که فشرده نیستند و هر کدوم در یک فیلم تا 10 گیگ فضا اشغال میکنن
    دالبی پلاس یه فرمت فشرده ابتدایی است

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •