زیر 1000 هستی
زیر 1000 هستی
مست طلا بشه الهی!!!
منم دارم همینو میگم.بعضی ها به خاطر بعضی مسائل میتونن این آزمون رو پشت سر بزارن ولی خیلی هایی که سواد و شعور و توانایی بیشتری دارن به دلایلی نمیتونن موفق بشن.
خب بدتون نیاد تقصیر خودتونه.وقتی از معلم انتظاری ندارین اونم با اون حقوق چندرغازی که میگیره معلومه به فکر شما نخواهد بود.معلم زیست ما هم همین طوری بود اونقدر به مدیر اعتراض کردیم که اخراجش کرد.
متاسفانه تو خراب شده ای که هممون داریم توش ادای زندگی کردن درمیاریم حقت رو نمیدن بلکه خودت باید با زور بگیری.
تو اين فروم كسي سكان هدايت دستش نيست...!سکان هدایت این فروم رااین دفعه به ati_1991 می سپارم!
همه به هم كمك ميكنن و همديگه رو راهنمايي ميكنن.![]()
با امضات مخالفم! همه که مثل هم نیستن...
سلام به شما دوست تهرانی و عزیز من:
شما همه ی اینا رو میگی ، اما بعضی چیزا رو نمیخوای باور کنی! من برای خرید کتاب مجبور بودم ، 95 کیلومتر با ماشین طی کنم ، چرا؟ چون شهر ما کتابفروشی نداشت! همش لوازم التحریر! راستی کی میگه اینجا کتاب پخش میشه؟ اگه میشد که بچه ها به قلمچی و گاج در مناطق 3 هجوم میبردن؟ اینو از خودت نپرسیدی که اگه این اتفاق میافتاد ، دیگه جامعه آماری گاج و قلمچی و ... توی منطقه 3 انقدر کم نمیشد؟ راجع به کلاسا میپرسی؟ کلاسای ما هم 40 نفره بود! از 4 تا لامپ مهتابی دوتاش کار میکرد! تخته سیاهمون شکسته بود! پنجره ها پرده نداشت و ما کور بودیم تو کلاس! شوفاژا خاموش! پنکه ها بی پره! این از وضعیت فیزیکی کلاس و مدرسه که دیگه بماند! راجع به معلما میگی؟ یادش بخیر ! یه بار به معلممون زنگ زدیم ، آقا کجایی؟ گفت: تو کوه سقف خونمو باد برده ، دارم میرم درستش کنم! بیچاره دلمون میسوخت دبیر ریاضیاتمون رو از خوابش بیدار کنیم! دبیر عربیمون درویش بود! همش واسه ما آیه میخوندو .... برادر من ، توی تهران شما حداقل معلم میخواد درس بده و دانش آموز نمیذاره! اینجا که نه دانش آموز میذاره ، نه معلم! میگی راحت تا مدرسه تو شلوغی طولانی میشد؟ نزدیکترین مدرسه ی من توی دبیرستان با من 1.5 کیلومتر فاصله داشت! تو پیش دانشگاهی این فاصله به 17 کیلومتر رسید! اونجا حداقل تاکسی گیر میاد! اینجا واسه یه تاکسی نیم ساعت کنار خیابون باید دست تکون بدی! Ok؟ دوستام برای رفتن کلاس خصوصی پیش یه دبیر خوب مجبور بودن ، 42 کیلومتر برن! اگه اونجا مشکل شیطنت بچه ها هست ، اینجا مشکل دیگه ای هست! اینجا بچه ها اصلا اجازه نمیدن که معلم بگه شما دارین شیطنت میکنین و اگه بقیه شیطنت میکنن ، خب به شما چه ربطی داشت؟ شما درس خودتو میخوندی! بچه های گروه علوم انسانی ما اونقدر خرابن که ما بهشون میگیم علوم حیوانی! باز هم حرفی هست! شما میگی از مشکلاتت! اما تا به منطقه 3 نیای درک نمیکنی! اونجا حداقل چیزی که شما دارین و ما نداریم ، خانواده ی پیگیره! که ما نداریم! پدر من در تمام طول دوران تحصیلم (12 سال) فقط نزدیک به 10 بار اومده به مدرسه من و مادرم که دیگه عمرن! بدبختی اینه که هر دو تحصیل کرده هم هستن! چی بگم جز اینکه با وجود این همه من نمیگم منطقه 3 منو در خودش حل کرد و نذاشت موفق شم! من در هر شرایطی هم که باشم موفق میشم ، چون یک انسانم! درست مثل شما! شما هم اگه بخواید میتونید! اما در کل راجع به حرفتون نسبت به رابطه ی مستقیم پولداری و رتبه من کاملا حرف شما رو تایید میکنم!
موفق باشید!
یک سوال ، اینجا سکان هم داره ؟من فکر کردم پیشرفت کردیم ، روی اتودرایو هست
-----------------------------------
یعنی توی مناطق 3 حتی کتابخونه هم نیست که توش گاج پیدا بشه ؟ اصلا پیدا نشه ، بودجه خرید اینترنتی هم ندارید ؟ الان هم که با اداره پست قرار دارند و پول رو به پستچی میدید.
من خودم امسال بدون اینکه پول از پدر مادرم بگیرم ، نزدیک 400 تومن کتاب خریدم ، منی که توی منطقه 1 ام ، سعی میکنم مستقل باشم. شماها که دیگه با این تفاسیر گرگ بارون دیده اید.
------------
ولی باز من منطقه 3 نبودم و نمیدونم چطوریه وضعیت ولی فکر کنم یک گاج سفید هم دیگه توی دریا هم پیدا میشد.
چرا من؟ : ) واقعا من اینقدر لایق نیستمسکان هدایت این فروم رااین دفعه به ati_1991 می سپارم!
ممنونم از حرف قشنگت : )تو اين فروم كسي سكان هدايت دستش نيست...!
همه به هم كمك ميكنن و همديگه رو راهنمايي ميكنن.![]()
سعی می کنم اگه اطلاعاتی دارم در اختیار بچه ها قرار بدم، اینجا همه به کمک هم نیاز داریم
فکر کنم دارین پیاز داغشو زیاد می کنین دوستان !
یادمه موقع بومی سازی و اینا هم از این بحثا داشتیم ....
همه چیزم مربوط به کتاب و کلاس و ... نیس دلیل نمیشه هر کسی داشته باشه اینارو موفقه
من الان کلی کتاب دارم نمیدونم باهاشون چیکار کنم !! ((:
الان کوچیکترین مدرسه دنیا ! هم کلی مجهز شده .... نمیدونم دیدین یا نه؟ تو بوشهره فکر کنم ....
والا منم معلم خوب نداشتم ... و از همه شون ناراضیم ... مخصوصا دروس تخصصی م
درسته . واقعا هزینه ها زیاده، از خودتون شروع کنید. این کتاباتونو که دیگه به دردتون نمیخورند رو بفروشین.
به نفع هر دو طرفه (400 تومن بشه 200 تومن خوبه نه؟ تا اینکه گوشه خونه بمونه)
دوستاتون هم کتاب 1سال قدیمیتر زیاد تاثیری نداره. با دفترچه کنکور امسال تکمیل میشه تستاشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)