سلام به همه دوستان خوبم
من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید .
من متوجه منظور شما از دیتا بیس کامل نشدم این پچ ها همشون کامل هستن و فرق اصلیشون در لیگ دسته دوم اونهاست که بر اساس اون لیگ چنتها اسامی و خیلی چیزهای دیگه متفاوت میشه .
اصلا اینجوری غیر ممکنه همزمان برای یک تیم چند چنت یا چند آرم و یا چند اسم و .... وجود داشته باشه .
شما بیشتر به کدوم قسمت بازی علاقه مند هستی ؟ اگه بیشتر مستر لیگو بازی میکنی لاجرم باید یک لیگ اروپایی رو مشخص کنی و بر این اساس پچ مورد نظرو دانلود کنی . اما اگه امکان دانلود این پچ ها رو نداری و یا مرتب بودن تمام جزئیات برات مهم نیست فقط یک آپشن فایل بگیر و بقیه کاستیها رو رو خودت کم کم دانلود کن و درستشون کن . اگه آپشن فایل pesedit یا sm patch و یا کوکا کولا رو خواستی من میتونم یک جا آپلودکنم ( پچ گیمینگ اکسس رو ندارم که آپشنشو آپلود کنم ) .