بالاخره اين Clearing the Forest برام باز شد!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بالاخره اين Clearing the Forest برام باز شد!!
دوستان در ورلد 9 خیلی نیازه شدیدی به پول دارم کسی هست کمک کنه
من كه هيچ كوئستي نتونستم برم!! اين يارو سرخ پوسته سه تا كوئست داده سه تا گوشت بوقلمون مي خواد!! روي هيچ كدوم از اسكيل ها شم كار نكردم!!همه کوئست ها رو هم رفتم کار با لاک بالا هم چند تا دارم کار با تجربه بالا هم یکی هستش کلا این کاراکتره خیلی به من فاز داد .
محتاجيم به دعا!دوستان در ورلد 9 خیلی نیازه شدیدی به پول دارم کسی هست کمک کنه
در خدمتیم![]()
به نظرتون برا شغل پيدا كردن رو تاكتيك كار كنم بهتره يا Toughness ؟
اين شغل خوبيه بهت تو 2 ساعت بين 150 تا 300 دلار با 3-5 تا چوب ميده
میمورد بجای این یک سلاح گرم میداد.
سلاح گرم معادل اين بعيد مي دونم به درد تو بخوره! مگه لولت چنده؟میمورد بجای این یک سلاح گرم میداد.
===
من مي خوام از اين به بعد هر لول اتريبيوت ها رو رو استرنگ و اسكيل ها رو دو تا رو Toughness و يكي رو رو تاكتيك بزارم. فكر كنم هم از نظر شغلي و هم از نظر دوئلي خوب باشه!!
Last edited by Haj_Amoo; 09-06-2009 at 16:03.
نههههههههههههه !! حداااا چرا من اینطوری شدم این Transport ammunition هیچی نمیده بهم حتی یدونه دینامیت که دلم خوش باشه !
دو تا دو ساعت هم پشت هم کار کردم نشد به صورت جدا هم کردم نشد پس کی میخواد آیتم بده !! اینهمه انرژی که رو این گذاشتم الان یه لول گرفته بودم :(
aim رو یادت رفت حاجی ! dodge نمیگیری دیگه ؟من مي خوام از اين به بعد هر لول اتريبيوت ها رو رو استرنگ و اسكيل ها رو دو تا رو Toughness و يكي رو رو تاكتيك بزارم. فكر كنم هم از نظر شغلي و هم از نظر دوئلي خوب باشه!!
راستی حاجی تو که میخوای thoughness بگیری ست مکزیکی بخر (4 تیکه) خیلی خیلی هم ارزونه Drilling for oil برات باز شه زودتر ! 83 درصد پول میده .
Last edited by C0OPeR; 09-06-2009 at 16:32.
دو بار پشت سر هم كار كردم يه بار 80 دلار داد يه بار 79 دلار!!اين شغل خوبيه بهت تو 2 ساعت بين 150 تا 300 دلار با 3-5 تا چوب ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)