داتک که یکی از نمایندش (آریا رسانه کاسپین) تو شهر آمل هست سرعت ها رو قانونی میده یعنی سرویس 1 مگ 120میره.باز بستگی به شهرتون داره.
داتک که یکی از نمایندش (آریا رسانه کاسپین) تو شهر آمل هست سرعت ها رو قانونی میده یعنی سرویس 1 مگ 120میره.باز بستگی به شهرتون داره.
آپدیت مودم ها رو از کجا میتون تهیه کنن؟
حاجی من بعد از 2 سال الان یه هفتس مهاجرت کردم از داتک به پارس انلاین
سرعت همه سرویس هاش اعم از محدود و نامحدود 2 برابر سرعت اسمیه مثلا 128 میشه 32 kb و تحت هبچ شرایطی نه شب و نه روز سرعت و کیفیت تغییر نمیکنه
بفرما من 256 رایگان گرفتم شب قطع و وصلیش ثانیه میزنه ،، 5 ثانیه وصل با سرعت 100 10 ثانیه قطع دیشب خودشو کشت 170 مگ دانلود کرد ، از snr نیست ؟؟ دانلود 16 و آپلودش 6 ، دست خود شرکتن اینا یا مال نویز خطن ؟؟؟ تو روخدا یه راهنمایی هم ما رو بکنید
اصلا داتک رو ولش کن.برو تو نخ آسیاتک
دوستان مودم های جدید مبین نت که این عکسشه
و به همون قیمت مودم های رومیزی دیگه به فروش میره رو کسی استفاده نکرده؟شنیدم سیگنالش ضعیفه.خواهشا کمک کنید فردا میخوام بخرم تو استان گیلان فومن
کلا مبین نت خوبه؟
دوستان اینترنت مخابرات دو روزه در حده صفره (برا من)
مشکل کلیه یا فقط من این مشکل رو دارم (الانم به زور اومدم اینجا)
سلام
یکبار مودم را روشن و خاموش کن و با اسپیدتست یک تست بگیر.
اگر مشکل همچنان باقی بود حتماْ با پشتیبانی تماس بگیر.
دو روز پیش یه مشکل کوچیک داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتن تنظیمات رو برات ری استارت میکنیم
صبح به اونا زنگ زدم ساعت حدود 2 3 بعد از ظهر بود که یه دفعه سرعت کم شد(نه به کمی که در حد dial up باشه)
دیروز زنگ زدم دوباره گفتن ری استارت میکنیم که دیگه مثل dial up شد امروز به حالت دوم رسیده (سرعت کم)
میترسم زنگ بزنم اینترنتمو قطع کنن !!!!!!!!!!!!
ولی امروز توی اینترنت گشتم بعضی خبرگذاری ها زده بودن مشکل افت سرعت عجیب به وجود اومده حالا گفتم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارن ؟؟
شما خودتون از چی استفاده میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)