من شنیدم که tplink با همه شرکتها سازگاری داره.
اصولا شرکتها واسه اینکه مودم خودشون رو آب کنن از این خالیها زیاد میبندن.
اصولا شرکتها واسه اینکه مودم خودشون رو آب کنن از این خالیها زیاد میبندن.
با سلام اينكه بخواد مشكل ساز باشه اصلا امكان نداره مگه اينكه بخوان از كره ماه بهت اينترنت بدن
اگه ديدي سر حرفشون هستن ازشون سرويس نگير
موفق باشيد.
سلام
آقا من برای یکی از دوستان مودم 8901 Tp-Link رو وصل کردم. با LAN بدون هیچ مشکلی کانفیگ شد و به اینترنت هم متصل شد. اما با وایرلس لپ تاپ نتونستم کانکتش کنم. خودم حدس میزنم احتمالا بدلیل این باشه که MAC رو وارد نکردم. درسته یا نه مشکل از جای دیگست ؟
ممنون میشم اگه مشکل اینه دوستان لطف کنن و بگن این MAC Addres چه فرمیه ( همش عدده یا نه حروف هم داره، کلا چند کارکتریه ). و اینکه چجوری میتونم آدرس مک لپ تاپ رو بدست بیارم. شیوش اینجور بود که تو Run میزدی Cmd ولی بعدش که چی باید تایپ میکردم تا مک بیاد رو یادم رفته. ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام
برای وصل شدن با وایرلس لزومی نداره Mac Address تنظیم شه.
1- چراغ Wireless مودم روشنه؟ شاید وایرلس مودم از تو تنظیمات Disable باشه.
2- شما از تو لپ تاپ ، اسم شبکه مودم رو تو لیست شبکه ها میبینی و لپ تاپ مودم رو پیدا میکنه یا نه؟
3- اگه پیدا کرده ، با دوبار کلیک روی آیکن مربوط به شبکه مودم ، و کانکت شدن به اون ، Error میده یا نه؟
اصولا شرکتها واسه اینکه مودم خودشون رو آب کنن از این خالیها زیاد میبندن.حالا هر بار نت مشکل پیدا کنه زنگ بزنم میگه مشکل از مودمتهبا سلام اينكه بخواد مشكل ساز باشه اصلا امكان نداره مگه اينكه بخوان از كره ماه بهت اينترنت بدن
اگه ديدي سر حرفشون هستن ازشون سرويس نگير
موفق باشيد.
سلام
شرمنده که دیر دارم جواب میدم.چون دنبال یه فرصت بودم تا بتونم کامل از اول همه چیز رو تست کنم.
والا راستش از اول اومدم تمام پریزهارو چک کردم و هر دستگاهی توی خونه بود رو از پریز درآوردم.
بعد با دوتا اسپلیتر که به یکی مودم و به دیگری تلفن بود تست کردم و دیدم که مشکلی نیست و هیچ
نویز و صدایی وجود نداره.ولی هر تغییری در این سیستم باعث به وجود اومدن اون صدا میشه دوباره.
پس فعلا به این نتیجه رسیدم که هر اسپلیتر رو باید فقط و فقط برای یک مودم و یا یک تلفن استفاده
کرد و نمیشه به یک اسپلیتر هم تلفن و هم مودم رو زد.
حالا باید چندتا اسپلیتر دیگه بگیرم و حالت های دیگه رو تست کنم.
با تشکر
سلام خدمت شما عزیزان گرامی
واقعیتش من تو بحث شبکه adsl صفر کیلومتر هستم و نیاز مبرم به راهنمایی شما دارم.
بنده می خواستم بدونم اگه کسی از دوستان می تونه از اول تا آخر نحوه ساختن کانکشن و تنظیمات مربوط به اینترنت adsl مخابرات رو توضیح بده ممنون میشم.منظورم اینه که من هیچی از نحوه ساختن کانکشن نصب مودم و به طور کلی هیچ چیز سر در نمییارم و می خوام که از پایه برام توضیح بدید.خواهشمندم توضیحتون جامع و کامل باشه و در صورتی که فایل کاملی هم وجود داره برای دانلود بزارید
شرایط من هم این هست:
1- قراره که اینترنت مخابرات وصل شه
2- هنوز در خرید مودم تصمیمی ندارم و می خواستم ببینم که پیشنهاد شما چیه.مودم وایرلس مناسب با قیمتی حدود 40 تا 65000 تومان
3- ویندوز سون
4- فقط خواهشمندم از نحوه کانفیگ مودم توضیح بدید تا هرچه که لازمه برای این که خودم بتونم سیستم مودم رو راه بندازم
اگه کمک کنید خیلی ممنونم چچون حسابی این بحث اعصاب منو بهم ریخته
این درسته . اولین و آخرین جواب اونها هم همین خواهد بود!! ولی بعید میدونم واسه شما که ته فروم بازید ، اون هم تو Software مشکلی پیش بیآد!
هرچند من خودم چون ازشاتل سرویس گرفتم ، مودم رو هم Asus-Wl600g گرفتم که اگه در زمان هایی که خونه نیستم مشکلی رخ بده ، خانواده تو هچل نیافتن و لاقل ISP پاسخگو باشه.
دوست عزیز ، چند ماه پیش با دوستان تو همین تاپیک یه بحث مفصل روی Splitter ها کردیم که به یک جمع بندی خوب رسیدیم که پستش رو پبدا نکردم . در نهایت یه اسپلیتر رو باز کردم و دیدیم که:
ورودی splitter که به خط تلفن میخوره ، بعد از ورود به Splitter دوشاخه میشه ، یکی مستقیم و بدن هیییییچ تغییری به اون خورجی ای میره که روش نوشته Modem !!!!! و دیگری وارد مدار Splitter میشه ( که معمولا ساختار شکل زیر رو داره) و به خروجی ای که نوشته Phone میره. در نتیجه قرار دادن SPlitter سر راه مودم هیییییچ تاثیری نداره و فقط واسه این روی Splitter دوتا خروجی گذاشتن که اگه شما مودم رو بزنین به پریز تلفن ، دیگه نمیتونین در کنار کامپیوترتون هم یه تلفن داشته باشید!!
همونطور که Xss عزیز گفتن ، شما مطمئنی تلفن سالمه؟
Last edited by a6l3i; 10-09-2010 at 16:12.
سلام.
بله مطمئن هستم چون با 4 تا تلفن تست کردم.البته هنوز تست هام تموم نشده چون نتیجه های عجیبی
بدست آوردم و هر دفعه یه نتیجه ای میده.اما مهم ترین چیزی که بدست اومد این بود که یک تلفن توی خونه
وجود داشت و بدون اسپلیتر به خط وصل بود و درحالیکه کسی باهاش کار نمیکرد ولی فکر کنم مشکل ایجاد
میکرد چون بعد ازاینکه از خط درش آوردم دیدیم که مفدار snr بالا رفت.downstream از 25 شد 32 و upstream
از 6 شد 16.حالا باز میخوام حالت های دیگه رو تست کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)