تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 958 از 1759 اولاول ... 458858908948954955956957958959960961962968100810581458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من می خوام از پارس آنلاین سرویس بگریم میگه فقط مودم های zyxel رو قبول می کنه
    من می خوام مودم tp link 8811 بگیرم
    واقعا مشکل ساز میشه؟
    من شنیدم که tplink با همه شرکتها سازگاری داره.
    اصولا شرکتها واسه اینکه مودم خودشون رو آب کنن از این خالیها زیاد میبندن.

2. 3 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    من می خوام از پارس آنلاین سرویس بگریم میگه فقط مودم های zyxel رو قبول می کنه
    من می خوام مودم tp link 8811 بگیرم
    واقعا مشکل ساز میشه؟
    با سلام اينكه بخواد مشكل ساز باشه اصلا امكان نداره مگه اينكه بخوان از كره ماه بهت اينترنت بدن
    اگه ديدي سر حرفشون هستن ازشون سرويس نگير

موفق باشيد.

4. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام
    آقا من برای یکی از دوستان مودم 8901 Tp-Link رو وصل کردم. با LAN بدون هیچ مشکلی کانفیگ شد و به اینترنت هم متصل شد. اما با وایرلس لپ تاپ نتونستم کانکتش کنم. خودم حدس میزنم احتمالا بدلیل این باشه که MAC رو وارد نکردم. درسته یا نه مشکل از جای دیگست ؟
    ممنون میشم اگه مشکل اینه دوستان لطف کنن و بگن این MAC Addres چه فرمیه ( همش عدده یا نه حروف هم داره، کلا چند کارکتریه ). و اینکه چجوری میتونم آدرس مک لپ تاپ رو بدست بیارم. شیوش اینجور بود که تو Run میزدی Cmd ولی بعدش که چی باید تایپ میکردم تا مک بیاد رو یادم رفته. ممنون میشم راهنمایی کنین .

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    آقا من برای یکی از دوستان مودم 8901 Tp-Link رو وصل کردم. با LAN بدون هیچ مشکلی کانفیگ شد و به اینترنت هم متصل شد. اما با وایرلس لپ تاپ نتونستم کانکتش کنم. خودم حدس میزنم احتمالا بدلیل این باشه که MAC رو وارد نکردم. درسته یا نه مشکل از جای دیگست ؟
    ممنون میشم اگه مشکل اینه دوستان لطف کنن و بگن این MAC Addres چه فرمیه ( همش عدده یا نه حروف هم داره، کلا چند کارکتریه ). و اینکه چجوری میتونم آدرس مک لپ تاپ رو بدست بیارم. شیوش اینجور بود که تو Run میزدی Cmd ولی بعدش که چی باید تایپ میکردم تا مک بیاد رو یادم رفته. ممنون میشم راهنمایی کنین .
    سلام
    برای وصل شدن با وایرلس لزومی نداره Mac Address تنظیم شه.
    1- چراغ Wireless مودم روشنه؟ شاید وایرلس مودم از تو تنظیمات Disable باشه.
    2- شما از تو لپ تاپ ، اسم شبکه مودم رو تو لیست شبکه ها میبینی و لپ تاپ مودم رو پیدا میکنه یا نه؟
    3- اگه پیدا کرده ، با دوبار کلیک روی آیکن مربوط به شبکه مودم ، و کانکت شدن به اون ، Error میده یا نه؟

7. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من شنیدم که tplink با همه شرکتها سازگاری داره.
    اصولا شرکتها واسه اینکه مودم خودشون رو آب کنن از این خالیها زیاد میبندن.
    با سلام اينكه بخواد مشكل ساز باشه اصلا امكان نداره مگه اينكه بخوان از كره ماه بهت اينترنت بدن
    اگه ديدي سر حرفشون هستن ازشون سرويس نگير

موفق باشيد.
    حالا هر بار نت مشکل پیدا کنه زنگ بزنم میگه مشکل از مودمته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطمئنی مشکل از تلفنتون نیست؟ با یه تلفن دیگه امتحان کن ببین بازم نویز داره یا نه. راستی چند تا تلفن تو خونه هست؟ اگر بیشتر از یکیه ممکنه یکیشون رو خط نویز بندازه. هر کدومشون رو جدا جدا به خط وصل کن و امتحان کن.

نمیدونم صدای نویز تو تلفن شما چجوریه ولی اگر تمام تجهیزات و تنظیمات سمت شما درسته دیگه بر میگرده به مخابرات.
    توی C.O (مرکز مخابراتی شما) هم DSL Filter هایی وجود داره که مثل اسپلیتر و میکروفیلتر شما عمل میکنه و صدا و دیتا رو از هم دیگه جدا میکنه. صدا میره به شبکه سوییچ تلفن و دیتا هم میره به DSLAM های موجود در C.O شما.
    ممکنه اون فیلتر دی اس ال توی مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه.

یه پیشنهاد اینکه مدولاسیون خط خودت رو اگر امکان پذیره عوض کن که البته برمیگرده به دی اسلم مرکز مخابراتی شما که ساپورت میکنه یا نه.
    مدولاسیون خطتت رو در حالت G.dmt (چون حالت دیفالت دی اسلم همینه معمولا همینو ساپورت میکنه) و اگر امکانش هست روی G.Lite یا ADSL2 قرار بده. ADSL2 و G.Lite مزیتش اینه که بدون اسپلیتر هم کار میکنه، البته مثل هر مدولاسیون دیگه ای با اسپلیتر نتیجه بهتری میگیری.
    در هر صورت بازم میگم که تو یه ارتباط سالم کوچکترین صدای نویزی نباید از تلفن به گوش برسه
    اگر همه چی درسته به C.O خودت شک کن که از اینا بعد نیست تجهیزاتشون مشکل داشته باشه.

سلام
    شرمنده که دیر دارم جواب میدم.چون دنبال یه فرصت بودم تا بتونم کامل از اول همه چیز رو تست کنم.
    والا راستش از اول اومدم تمام پریزهارو چک کردم و هر دستگاهی توی خونه بود رو از پریز درآوردم.
    بعد با دوتا اسپلیتر که به یکی مودم و به دیگری تلفن بود تست کردم و دیدم که مشکلی نیست و هیچ
    نویز و صدایی وجود نداره.ولی هر تغییری در این سیستم باعث به وجود اومدن اون صدا میشه دوباره.
    پس فعلا به این نتیجه رسیدم که هر اسپلیتر رو باید فقط و فقط برای یک مودم و یا یک تلفن استفاده
    کرد و نمیشه به یک اسپلیتر هم تلفن و هم مودم رو زد.
    حالا باید چندتا اسپلیتر دیگه بگیرم و حالت های دیگه رو تست کنم.
    با تشکر

10. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام خدمت شما عزیزان گرامی
    واقعیتش من تو بحث شبکه adsl صفر کیلومتر هستم و نیاز مبرم به راهنمایی شما دارم.
    بنده می خواستم بدونم اگه کسی از دوستان می تونه از اول تا آخر نحوه ساختن کانکشن و تنظیمات مربوط به اینترنت adsl مخابرات رو توضیح بده ممنون میشم.منظورم اینه که من هیچی از نحوه ساختن کانکشن نصب مودم و به طور کلی هیچ چیز سر در نمییارم و می خوام که از پایه برام توضیح بدید.خواهشمندم توضیحتون جامع و کامل باشه و در صورتی که فایل کاملی هم وجود داره برای دانلود بزارید
    شرایط من هم این هست:
    1- قراره که اینترنت مخابرات وصل شه
    2- هنوز در خرید مودم تصمیمی ندارم و می خواستم ببینم که پیشنهاد شما چیه.مودم وایرلس مناسب با قیمتی حدود 40 تا 65000 تومان
    3- ویندوز سون
    4- فقط خواهشمندم از نحوه کانفیگ مودم توضیح بدید تا هرچه که لازمه برای این که خودم بتونم سیستم مودم رو راه بندازم
    اگه کمک کنید خیلی ممنونم چچون حسابی این بحث اعصاب منو بهم ریخته

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

حالا هر بار نت مشکل پیدا کنه زنگ بزنم میگه مشکل از مودمته
    این درسته . اولین و آخرین جواب اونها هم همین خواهد بود!! ولی بعید میدونم واسه شما که ته فروم بازید ، اون هم تو Software مشکلی پیش بیآد!
    هرچند من خودم چون ازشاتل سرویس گرفتم ، مودم رو هم Asus-Wl600g گرفتم که اگه در زمان هایی که خونه نیستم مشکلی رخ بده ، خانواده تو هچل نیافتن و لاقل ISP پاسخگو باشه.

13. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    شرمنده که دیر دارم جواب میدم.چون دنبال یه فرصت بودم تا بتونم کامل از اول همه چیز رو تست کنم.
    والا راستش از اول اومدم تمام پریزهارو چک کردم و هر دستگاهی توی خونه بود رو از پریز درآوردم.
    بعد با دوتا اسپلیتر که به یکی مودم و به دیگری تلفن بود تست کردم و دیدم که مشکلی نیست و هیچ
    نویز و صدایی وجود نداره.ولی هر تغییری در این سیستم باعث به وجود اومدن اون صدا میشه دوباره.
    پس فعلا به این نتیجه رسیدم که هر اسپلیتر رو باید فقط و فقط برای یک مودم و یا یک تلفن استفاده
    کرد و نمیشه به یک اسپلیتر هم تلفن و هم مودم رو زد.
    حالا باید چندتا اسپلیتر دیگه بگیرم و حالت های دیگه رو تست کنم.
    با تشکر
    دوست عزیز ، چند ماه پیش با دوستان تو همین تاپیک یه بحث مفصل روی Splitter ها کردیم که به یک جمع بندی خوب رسیدیم که پستش رو پبدا نکردم . در نهایت یه اسپلیتر رو باز کردم و دیدیم که:

ورودی splitter که به خط تلفن میخوره ، بعد از ورود به Splitter دوشاخه میشه ، یکی مستقیم و بدن هیییییچ تغییری به اون خورجی ای میره که روش نوشته Modem !!!!! و دیگری وارد مدار Splitter میشه ( که معمولا ساختار شکل زیر رو داره) و به خروجی ای که نوشته Phone میره. در نتیجه قرار دادن SPlitter سر راه مودم هیییییچ تاثیری نداره و فقط واسه این روی Splitter دوتا خروجی گذاشتن که اگه شما مودم رو بزنین به پریز تلفن ، دیگه نمیتونین در کنار کامپیوترتون هم یه تلفن داشته باشید!!

همونطور که Xss عزیز گفتن ، شما مطمئنی تلفن سالمه؟
    Last edited by a6l3i; 10-09-2010 at 16:12.

15. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، چند ماه پیش با دوستان تو همین تاپیک یه بحث مفصل روی Splitter ها کردیم که به یک جمع بندی خوب رسیدیم که پستش رو پبدا نکردم . در نهایت یه اسپلیتر رو باز کردم و دیدیم که:

ورودی splitter که به خط تلفن میخوره ، بعد از ورود به Splitter دوشاخه میشه ، یکی مستقیم و بدن هیییییچ تغییری به اون خورجی ای میره که روش نوشته Modem !!!!! و دیگری وارد مدار Splitter میشه ( که معمولا ساختار شکل زیر رو داره) و به خروجی ای که نوشته Phone میره. در نتیجه قرار دادن SPlitter سر راه مودم هیییییچ تاثیری نداره و فقط واسه این روی Splitter دوتا خروجی گذاشتن که اگه شما مودم رو بزنین به پریز تلفن ، دیگه نمیتونین در کنار کامپیوترتون هم یه تلفن داشته باشید!!

همونطور که Xss عزیز گفتن ، شما مطمئنی تلفن سالمه؟
    سلام.
    بله مطمئن هستم چون با 4 تا تلفن تست کردم.البته هنوز تست هام تموم نشده چون نتیجه های عجیبی
    بدست آوردم و هر دفعه یه نتیجه ای میده.اما مهم ترین چیزی که بدست اومد این بود که یک تلفن توی خونه
    وجود داشت و بدون اسپلیتر به خط وصل بود و درحالیکه کسی باهاش کار نمیکرد ولی فکر کنم مشکل ایجاد
    میکرد چون بعد ازاینکه از خط درش آوردم دیدیم که مفدار snr بالا رفت.downstream از 25 شد 32 و upstream
    از 6 شد 16.حالا باز میخوام حالت های دیگه رو تست کنم.

17. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •