کتاب تست جبر و احتمال انتشارات مبتکران . تالیف فرهاد ابولقاسمی و عطا صادقی
..
به نظر من اگه پیش هستی 1 کتاب گسسته بگیر ک جبر و احتمال رو هم پوشش بده . مثل فــار یا گاج !!
کتاب تست جبر و احتمال انتشارات مبتکران . تالیف فرهاد ابولقاسمی و عطا صادقی
..
به نظر من اگه پیش هستی 1 کتاب گسسته بگیر ک جبر و احتمال رو هم پوشش بده . مثل فــار یا گاج !!
نشر الگو !
اما دوستان خيلي تعريف گسسته ( و حتي فيزيك ) فار رو مي كنند ! اگه فرصتش پيش اومد مي گيرم و يه نگاهي مي كنم و يه ريويو هم مي دم !
با تشكر
كتاب برايه اينكار زياده ولي الان ؟؟؟؟؟جمع بندي؟؟؟؟ كتبايي كه هست :كتابه پنج انديشه فائق كتابايه گنجينه آزمون متكران راستش هيچكدومو نميدونم خوبه يا نه؟؟؟!!!
اگه سومي مبتكران بگير.....اگه كنكوري هستي فـــار البته اگه سوم هستي فار هم ميتوني بگيري
من که قبلا هم بهت گفتم برای شما فار رو تجویز میکنم اما حتما قبل از اینکه بخری خودت ببین و تصمیم نهایی رو بگیر!!!!
میتونی به رمزینه هم یه نگاهی بندازی!بد نیست.
چه سومی چه چارمی چه...
کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات علمی فار رو بگیر!
خلاص...
بهتره بگيم فيزيك(و حتي )گسسته![]()
گاج به زودی منتشر می کند:
پاسخ های تشریحی فیزیک پیش دانشگاهی از مجموعه کتابهای میکروطبقه بندیجلد دوم کتاب فیزیک پیش دانشگاهی میکرو طبقهبندی گاج در۶۵۰ صفحهبه صورت چاپ رنگی، به زودی منتشر میشود. این کتاب از روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه آماده توزیع در کل کتابفروشیهای کشور میباشد.دانش آموزان و داوطلبان گرامی میتوانند این کتاب را از فروشگاهها و نمایندگیهای گاج به قیمت ۲۶۵۰۰ تومان خریداری نمایند. همچنین این کتاب در فروشگاه اینترنتی انتشارات گاج به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از روز پنجشنبه موجود بوده و علاقهمندان میتوانند این کتاب را سفارش دهند. پاسخ کتاب فیزیک پایه نیز در اواسط آبان ماه منتشر خواهد شد.
دوستان میتونید از این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتیش رو دانلود کنید
موفق باشید
ممنون از توضیحتون ولی کتاب مبتکران ما ابولقاسمی و حکمته!!!منظورتون همونه دیگه؟؟؟البه هندسه1و2ش جداست
منظور من کتاب تست جبر و احتمال هست همونی که روش عکس هندوانه داره !!! عطا صادقی و فرهاد ابولقاسمی !!
بچه ها کتاب تست آبی قلمچی شیمی از دو سال پیش یکی از آشناها بهم رسیده.
نظرتون راجعبهش چیه
استفاده بکنم یا به درد نمیخوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)