تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 958 از 1135 اولاول ... 45885890894895495595695795895996096196296810081058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام KCNC

ضمن عرض ادب خدمت شما کاربر زحمتکش که واقعا ما برای اموزش ویادگیری تعمیرات خودرو های جنرال موتور شورلت نوا نیازمند حضرتعالی هستیم

بنده در کلوپ نگاهی میکردم ومتوجه شدم که جنابعالی موتور وگیربکس خودرو شورلت نوا را تعمیرات میکنید

ببخشید قربان استدعا دارم عکسهاو تجربیات شخصی حضرتعالی را در کلوپ قرار بدهید ما هم یاد بگیریم

قربان بنده چند تا سوال از خدمت جنابعالی دارم =

سرسیلندر و بلوک موتور شورلت نوا چه مشخصات وکد بندی دارد؟
    واتر پمپ شورلت نوا چه کد بندی دارد؟
    واترپمپ شورلت نوا اندازه طول استاندارد میل شفت فلنچ چند اینچ هست؟

به عنوان مثال بنده در خودروی دوستان را قبلا دیدم در بلوک سیلندر حک شده هست =

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس بالا 4 مورد شماره کد شناسایی حک شده هست که بنده انها را علامت گذاری کرده ام
    این شماره ها وعلامت ها چیست ؟
    علامت کدحک شده در عکس عدد شماره( 4 )مفهوم این علامت چیست و برای چه این کد حک شده هست ؟

استدعا دارم حضرتعالی در مورد سوالات و همچنین این 4 نوع کد بندی در بلوک سیلندر شورلت نوا توضیح کامل بفرمایید تا همه ما از تجربه های شخصی شما این موارد را یاد بگیریم

با تشکر
    لطفا خود شما جواب همه این سوالات را از نت پیدا کنید و اینجا بنویسید

اگر هم مثل دفعه قبل پیدا نکردید، به این آدرسها یا سایت و وبلاگهای مشابه رجوع کنید.
    موفق باشید

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشکر از جنابعالی

بنده تجربه شخصی ندارم و دوستان دیگر هم سوالاتی می پرسند

ببخشید این دوستمان جناب KCNC تجربه شخصی دارد بنده هم از این کاربر زحمتکش پرسیدم

عذر خواهی میکنم قربان بنده به این ادرسها هم رجوع کردم ولی متاسفانه متوجه نمی شوم چون تجربه ای ندارم و میخواهم از دوستان که تجربه شخصی دارن یاد بگیرم و تجربه علمی در سایتها از نظر بنده بی تاثیر هست

با تشکر فراوان

4. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ضمن تشکر از جنابعالی

بنده تجربه شخصی ندارم و دوستان دیگر هم سوالاتی می پرسند

ببخشید این دوستمان جناب KCNC تجربه شخصی دارد بنده هم از این کاربر زحمتکش پرسیدم

عذر خواهی میکنم قربان بنده به این ادرسها هم رجوع کردم ولی متاسفانه متوجه نمی شوم چون تجربه ای ندارم و میخواهم از دوستان که تجربه شخصی دارن یاد بگیرم و تجربه علمی در سایتها از نظر بنده بی تاثیر هست

با تشکر فراوان

اشکالی نداره، اما نیازی نیست حتما شخص خاصی را مخاطب قرار بدید تا حتما همان شخص جوابگو باشه، و میشه سوال را بطور کلی پرسید تا هرکس علاقمند و بلد بود و تمایلی به نوشتن در این مورد داشت، جواب بده، و البته تا جایی که من اطلاع دارم جناب KCNC هیچ ادعایی در مورد داشتن اطلاعات دقیق درباره کدها و شماره های روی بدنه سیلندر موتورهای آمریکایی نداشته.
    در هر صورت باید از کسی که تا حدی اطلاع داره بپرسید ( که قبلا هم اشاره کرده باشه ) وگرنه بدون داشتن اطلاعات کافی، چه عملی، تجربی و یا تئوری، نمیشه جواب داده بشه.
    مثل سوال مهمی که من از شما در مورد روشهای تنظیم سوپاپ کادیلاک پرسیدم و البته جواب ندادید چون به هر حال شما صاحب چندتا کادیلاک بودید و در این مورد هم تجربه خیلی بیشتری هم عملی و هم تئوری ،نسبت به همه ما دارید.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد حالا ما مایل هستیم از شخص خاص مثل جناب KCNC کاربر فعال در خودرو های جنرال موتور( شورلت نوا ) سوالاتی کنم
    از نظر حضرتعالی اشکالی دارد ؟

عذر خواهی میکنم ممکن هست بفرمائیید بنده کدام قسمت صحبتهایم نوشتم که جنات حضرتعالی KCNC ادعایی دارد ؟
    چرا استاد CAMARO LT حضرتعالی شما جواب میدهید وزحمت میکشید

جناب KCNC ایشان از کاربرای قدیمی وحرفه ای هستن استدعا دارم اجازه بدهید ایشان جواب سوالات بنده را بدهند چه اشکالی دارد
    خودشان جواب میدهند

همان طور که شما قبلا فرمودید من صاحب کادیلاک بودم ولی (صاحب کادیلاک ) بودم منظورم استاد این هست که من که تجربه علمی و تئوری نداشتم واگر هم داشتم و شما حتما از بنده بیشتر خبر دارید و به گفته دوستان اشتباه بوده راستی استاد بنده فقط صاحب کادیلاک بودم تعمیرات خوردو مثل شورلت نوا را تا از تجربیات عملی دوست خوب و کاربر فعال و رزحمتکش جنابه KCNC یاد بگیرم

جناب KCNC سوالی دارم
    حضرتعالی چرا تجربیات شخصی خود را با عکس وتعمیرات موتور وگیربکس که دارید انجام میدهید در اختیار ما قرار نمیدهید ؟
    قربان ایا میشود شورلت نوا را سیستم انژکتور نصب کرد ؟

استدعا دارم لطف کنید به ما هم یاد بدهید ما نیازمند اشخاصی مثل حضرتعالی هستیم که تعمیرات حرفه ای خودرو جنرال موتور (شورلت نوا ) را انجام میدهید

باتشکرفراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان اسم و مدل چند تا ماشینو میخواستم؛

ممنون.

فقط مدل چند تا ماشینو میخواستم.
    با یه مقدار اطلاعات موتوری.

همین جوری برای اعضا احترام قائل میشین؟

9. این کاربر از mory1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان ایشالا که حالتون خوب باشه و از کوچولو هاتون بیشترین لذتو ببرینت
    چندتا سوال داشتم
    چندروزیه که ماشینم تک کار میکنه به نظرتون مشکل از کجاست؟
    ایا دلکو در این مشکل تاثیر داره؟
    دو ماه پیش از یه مغازه قدیمی 8 تا شمع به قول خودش مخصوص بیوک خریدم به مکانیک دادم نصب کرد به نظر شما شمع ها مشکل دارن؟
    شمع مناسب بیوک چی هست با قیمتش؟
    با سپاس فراوان از شما دوستان

11. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فقط مدل چند تا ماشینو میخواستم.
    با یه مقدار اطلاعات موتوری.

همین جوری برای اعضا احترام قائل میشین؟
    دوست گرامی، قرار نیست که به همه سوالات جواب داده بشه، چون همه جوابها را که نداریم، و اگر جواب داده نشد، دلیل بر بی احترامی نیست چون خیلی از جوابها به سادگی بدست نمیاد و یا کسی اطلاع چندانی نداره.
    بعضی از این اتومبیلها تقریبا مشخصه که ساخت چه کمپانی هستن، مثل تصویر اول که یک خودروی ساخت شرکت AMC به نام GREMLIN هست و احتمالا مربوط به اوائل دهه 70 میلادی باید باشه، و یا نمونه سوم از پایین که بازهم یک AMC مدل JAVELIN هست که تعداد کمی از این دو مدل در ایران وجود داره.

دوم از بالا هم به احتمال زیاد مدلی از پونتیاک باشه که در طراحی سنتی پونتیاک دهه های 60 و 70 میلادی ، وجود دماغه برجسته یکی از نمادهای اصلی طراحی این مدل محسوب میشد.

بعضی مدلهای دهه 50 خیلی به هم شبیه هستن و تشخیص دادن به سادگی نیست بخصوص که دیگه نمونه سالم و قابل رویت از این مدلها در ایران برای همه وجود نداره، و مثلا مدلهایی از بیوک یا پاکارد و یا پلیموث ممکنه باشن اما دقیقا مشخص نیست، ولی گاهی مدلهایی با شکل خیلی خاص توی ذهن باقی خواهد ماند، مثل تصویر آخر که مربوط به پلیموث فیوری ( احتمالا 1971) هست.

امیدوارم با همین اطلاعات مختصر و ناقص تا حدی کمک کرده باشم.

13. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چندتا سوال داشتم
    دو ماه پیش از یه مغازه قدیمی 8 تا شمع به قول خودش مخصوص بیوک خریدم به مکانیک دادم نصب کرد به نظر شما شمع ها مشکل دارن؟
    دقیقا منظور شما را از " تک کار کردن " متوجه نشدم.
    حدس میزنم یک یا چندتا از سیلندرها درست کار نمیکنه و موتور لرزش داره.
    اگر مشکل همین باشه، عوامل زیادی در این قضیه دخالت داره که چندتا از شایعترین این موارد را نام میبرم :

1. هوا کشیدن از محلی بجز دهانه کاربراتور:
    این یکی از شایعترین موارد هست و بخصوص در فصل تابستان بخاطر گرمای شدید هوا ممکنه لوله های وکیوم در مدارهای مختلف و همینطور لوله بوستر ترمز و یا ادوانس دلکو دچار نشت شده باشه و وقتی هوا از مجرایی بجز دهانه کاربراتور وارد بشه، تغییراتی در تنظیم سوخت و هوا بوجود میاد که نتیجه لرزش و بد کار کردن موتور هست.
    زمان روشن بودن موتور به صدای احتمالی مکیده شدن هوا گوش کنید که ممکنه از یکی از همین لوله ها باشه.
    گاهی هم واشر لاستیکی پشت پمپ ترمز خراب میشه و هم ترمز ضعیف میشه و هم با هوا کشیدن موتور بد کار میکنه که باید تعویض بشه.

2. خراب شدن شمع :
    ممکنه یکی یا چندتا از شمعها خراب شده باشه، یعنی بخش عایق شمع که از جنس چینی ساخته شده، ترک خورده و نشت برق پیدا کرده باشه که در این صورت شمع به خوبی جرقه نزده و احتراق مناسب انجام نمیشه. گاهی اوقات این ترک در بخش داخلی شمع رخ میده و در دید نیست و به ظاهر شمع سالم هست.

برای مشخص شدن سالم یا خراب بودن شمعها، باید موقع روشن بودن موتور، یکی یکی وایر شمعها را بکشید و ببینید آیا تغییری در وضعیت کار کردن موتور بوجود میاد یا خیر؟ اگر فرقی نکرد پس ( احتمالا ) شمع خراب متعلق به همان سیلندر هست و اگر تفاوتی وجود داشت ( یعنی لرزش موتور بیشتر شد) یعنی این سیلندر کلا درست عمل میکنه و مشکلی نداره
    .
    اگر دهانه شمعها را هم چک کنید بد نیست ممکنه احتمالا یک جسم خارجی و یا کربن سوخته لای دهانه شمع گیر کرده باشه و موتور خوب کار نکنه. این اتفاق را بارها در انواع خودروها دیدم

موقع کشیدن وایر ها حتما از دستکش کار ضخیم استفاده کنید تا در برابر برق جرقه و حرارت موتور دست شما در امان باشه

شمع مناسب برای موتور بر اساس نوع موتور و گیربکس و حتی داشتن و یا نداشتن کولر انتخاب میشه اما از آنجایی که دسترسی ما به انواع شمعهای با کیفیت و استاندارد وجود نداره، سعی کنید از جایی خرید کنید که به کیفیت اجناس فروشنده اعتماد داشته باشید.

3.هوا کشیدن از بدنه کاربراتور:
    این ایراد احتمال کمی داره ولی ممکنه به دلایلی یکی از واشرهای کاربراتور ( بیشتر واشر وسط و تنه) هوا بکشه که معمولا بعد از یک سرویس کاربراتور ممکنه بوجود بیاد.
    اگر احیانا جدیدا سرویس کاربراتور داشتید حتما این مورد را چک کنید.

4. هوا کشیدن واشر مانیفولد هوا:
    این واشر هم که واسط بین مانیفولد هوا و دود با سرسیلندر هست ممکنه دچار فرسودگی شده باشه ( البته بیشتر در نوا پیش میاد و در 8 سیلندر خیلی خیلی کم اتفاق میافته )
    با ریختن مقدار کمی آب روی محل مشکوک به نشتی و مکیده شدن آب ریخته شده به داخل مانیفولد محل نشت پیدا میشه.

5. خرابی وایر شمعها:
    این ایراد هم تقریبا مثل مشکل شمع هست و با جابجا کردن وایر شمع با وایر سالم، میشه تشخیص داد که کدام وایر ایراد داره؟
    در زمان تاریک شدن هوا یک تکه سیم نسبتا قطور با طول کافی که دو سر سیم لخت شده باشه را نزدیک وایر شمعها بگیرید و سر دیگه را به بدنه موتور یا شاسی نزدیک کنید.
    هرکجا جرقه رد شد یعنی نشت برق داره و وایر باید تعویض بشه

مراقب باشید نزدیک باطری نگیرید چون به راحتی باعث انفجار باطی خواهد شد.

6. نشت برق در درب دلکو:

این هم احتمالا وجود داشته باشه هرچند که کیفیت درب دلکوهای آمریکایی واقعا بالا است و بندرت پیش میاد که دچار شکستگی و ترک بشه مگر با ضربات شدید اجسام سنگین و یا حرارت مستقیم آتش صدمه ببینند.

برای این مورد از همان روش سیم استفاده کنید و با بازکردن درب دلکو و بررسی دقیق دنبال ترکهای احتمالی در اطراف ترمینالهای سر درب دلکو باشید.
    ترتیب وایر شمعها را بخاطر بسپارید تا موقع جا زدن اشتباه نکنید ( عکس بگیرید )

موارد دیگه ای هم هست اما اینها متداولترین آنها بود، آزمایشات لازم را انجام بدید و اگر نتیجه نگرفتید سراغ مراحل بعدی خواهیم رفت.

15. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

صندلی شاگرد در این نوع ماشین ها قابل تنظیم هست؟ هر کاری می کنم از جاش تکان نمی خوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

چندتا سوال داشتم
    سلام
    شمع مناسب بیوک 8 سیلندر : مارک : acdelco شماره فنی :R45TSX
    من فقط همین را می دانم

18. 4 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •