این سایت رو پیشنهاد میکنم. عالیه. شارژ خط به خط تازه تخفیف هم میده بدون کسر مالیات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت رو پیشنهاد میکنم. عالیه. شارژ خط به خط تازه تخفیف هم میده بدون کسر مالیات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xxkamixx; 22-11-2015 at 14:32. دليل: Linking
دقیقا همینطوریه. حالا امروز درست شده ولی مطمئنم بازم چندروز دیگه همین مصیبتو داریم
کدوم سایت؟
آقا قرارمون اینه هر کی سرویسش تموم بشه باید باید باید تخلیه کنه
این وضعیت دیگه قابل تحمل نیست قیمتاشو یه جوری افزایش داده این آسیافا----- که دیگه نمیشه از اینترنت عذاب نکشید.
- - - Updated - - -
این وضعیت دیگه قابل تحمل نیست قیمتاشو یه جوری افزایش داده این آسیافا----- که دیگه نمیشه از اینترنت عذاب نکشید.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
خاک تو سر بیشعور و نفهم آسیاتک تمام جایزه هایی که گرفتن پشت سره هم بره تو .... مرتیکه های عوضی محدود کردن و "بهینه سازی" کردن براشون خرج برداشته دارن الان پولشو میگیرن کثافتای دزد
تو مرگز مخابراتی ما (فجر ) عمدا نویز خطها رو زیاد کردن تا خط هیچکس روی 10 مگ آپ نشه حتی تو بازه غیر رایگان ... سرعت رایگان هم که داخلی به زور میشه 250 خارجی هم اطراف 100
هفتمین شکایته دارم می نویسم اینقدر آدمو عصبانی میکنن شیطونه میگه تو متن شکایت فقط فحش بنویس براشون...
از سرویسم 20 روز مونده بعد 10 روز تخلیه میکنم چون میدونم اینا سر تخلیه کردن هم با اعصاب آدم بازی میکنن ....
بدبختی اینجاست آدم نمیدونه تخلیه کرد به کدوم شرکت بی پدر مادر بره که یکیشون از اونیکی بدتر .... تف تو این وضعیت.
زنگ زدم پشتیبانی بعد از 20 دقیقه خانومه برداشته میگم قیمتها رو چرا افزایش دادین ؟ سرویس هاتون رو که محدود کردید براتون خرج برداشته دارید الان پولشو میگیرید ؟ برگشته میگه دلار گرون شده بخاطر همون ....
یعنی بچه دو ساله بذارن بعنوان پشتیبان تو آسیاتک بهتر جوابگو میشه تا اینا ....
مگه سرويساش گرون شده؟
من سه روز پيش شارژ كردم قيمت فرقي نكرده بود ٠ الانم رفتم تو سايتش سرويس خودمو ديدم همون قيمت بود
شما كدوم سرويسو ميگيد؟
منم مي خواستم تخليه كنم اما هيچ شركتيو پيدا نكردم ، حداقل اسياتك رايگان داره ، اكثر شركتا رايگان برداشتن
شما الان روي چه سرعتي محدوديت؟ براي من روي ٦٠٠
فقط شبا بين ساعتهاي ١٩ تا ١ به شدت سرعتش مياد پايين و ميره رو اعصاب
تو خود سایت آسیاتک بری قیمتها رو افزایش دادن شهاب 0.5 گیگ 1 ماهه حدود 17 تومن بود الان نوشته 27 تومن تازه از تو پانل 1544 که میخوام تمدید کنم با مالیات و سهم دزدی آقایون و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه میشه 35 تومن یعنی دو برار کردن قیمتا رو ...
دوستان کسی از لایزر اینترنت نداره؟ حتی تو سایتشم تعرفه هاشو نزده! شرایطش چجوریاس؟
دوستان من میخواستم از آسیا نت بخرم ولی قیمتش رو نجومی افزایش داد الان میخوام از ایرانسل استفاده کنم سرعتش رو ترجی و فور جی تو ساعات رایگان چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)