تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 958 از 1178 اولاول ... 45885890894895495595695795895996096196296810081058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

راستی سری Z هم دیدم. انصافا از نظر کیفیت ساخت از 1340 بالاتره. اگه قیمتش در حد 1340 بود دل باید میرفت بوق میزد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

دوستان تو سایت نوت بوک چک که لیست کارت گرافیک ها و مقایسهشون رو زده مدل G103 جیفورس نیست (فقط G105 و G102 هست) حالا قضیه این G103 چیه تو لپ تاپ Hp DV4-1413 TX زده؟کسی میدونه قدرتش در چه حده؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

این مدل که Full HD نیست !! هست؟

من واسم فول اچ دی خیلی مهمه من حداکثر تا آخر شهریور صبر میکنم اگه نیاد که میرم 1640 همون کانفیگ قبلی

رو میگیرم

اما اینطور که طرف حرف زد خیلی نا امیدم کرد
    ببین دوست عزیز من از نوت بوکم خیلی رازی هستم! بهت پیشنهاد میکنم کیفیت هر دو صفحه نمایشا از نزدیک ببینی بعدش تصمیم بگیری
    به هر حال من که تفاوتی ندیدم!در ضمن اگه می خوای بری 1640 بگیری که رزولیشن تصویرش از DFB هم کمتره!از طرفی کیفیت تصویر fullhd و xbrite eco یکیه!
    خودم هم نفهمیدم چی گفتم!اما خودت یه نتیجه گیری بکن

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزیز قیمت بالای این لپتاپ از نظر من بیشتر از همه به خاطره اینه که بلوری رایتر

داره

تا اونجایی که من میدونم Blue Ray Writer خودش خیلی حرفه واسه نوت بوک و یه امتیاز خیلی زیاد محسوب میشه به احتمال زیاد به خاطر

همین قیمتش زیاد باید باشه.
    نه بلوری رایتر زیاد گرون نیست نهایتن 90 دلار رو قیمت دستگاه میره!این که قیمت fw46 از همه لپتاپ های ایران رهجو ارزون تره هیچ شکی نیست! البته اینطور که دوستان میگن 1700 شده قیمتش!

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببین دوست عزیز من از نوت بوکم خیلی رازی هستم! بهت پیشنهاد میکنم کیفیت هر دو صفحه نمایشا از نزدیک ببینی بعدش تصمیم بگیری
    به هر حال من که تفاوتی ندیدم!در ضمن اگه می خوای بری 1640 بگیری که رزولیشن تصویرش از DFB هم کمتره!از طرفی کیفیت تصویر fullhd و xbrite eco یکیه!
    خودم هم نفهمیدم چی گفتم!اما خودت یه نتیجه گیری بکن

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هیچکس نیست نظر بده ؟
    مدل زیر رو با fw46 مقایسه کنید ، واقعا چرا این همه با هم اختلاف قیمت دارند ؟ یا fw46 یه عیب اساسی داره که اینقدر ارزونتره یا اون یکی یه چیز خاصه که ما نمیدونیم و گرنه یه Vista Ulthmate و یه Blue Ray RW نباید اینقدر ارزش داشته باشه تازه که CPU و گرافیک و عمر باتری پایینتری داره

VGN FW 27 GU/H : 2.53 6mb cach_ 500GB hard_ATI 3650 UP to 2GB_BlueRay RW + DVD RW_Full HD : 2995000 toman
    FW 46 : 2.8 6mb cach_ 400GB hard_ATI 4650 1GB Dedicated UP to 2GB_BlueRay ROM + DVD RW_FullH HD : 1550000 toman
    سری fw قدیم هست این مدل برای همین گرونه سونی قیمتشو تو سری fw واقعا اورده پایین

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

این دیگه از اون حرفا بود
    eco با fullhd یکیه؟
    می گم که از نزدیک برو ببین!

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

می خوام بدونم که رم کارت گرافیک ati 4650 برای نوت بوک vaio fw46gj/b چیه؟
    آیا GDDR3 هست؟
    ممنون
    بله gddr3 هست

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

این مقایسه کاملا اشتباهه. این طوری نیست که یه کدوم قوی باشه یه کدوم ضعیف. هر کدوم صد جور کارت گرافیک دارن. باید یه مدل خاص از ATI رو با یه مدل خاص از GeForce مقایسه کرد. هر دوشون هم گرافیک خیلی ضعیف دارن هم گرافیک خیلی قوی.
    منظورم کارت‌های گرافیکی هست که در لپ‌تاپ‌ها استفاده میشه.

من فکر می‌کردم کارت‌های گرافیکی ATI که در لپ‌تاپ‌ها استفاده میشن، کیفیت خیلی پایینی دارن به همین دلیل یکم سوال غلط هست.

شما در مورد اون چیزی که در لپ‌تاپ‌ها مرسوم هست بگین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای بابا شما هنوز نخریدی؟ پس راست میگفتی که هر دفه میری و میگه 10روز دیگه!
    من که به کل بیخیالش شدم و fw490DFB خریدم که تا حالا خیلی رازی هستم. اون اولش می خواستم fw46 بخرم فقط برای صفحه نمایشش بود !چون بلوری وسم اهمیتی نداشتا و نداره......اما وقتی دیدم کیفیت صفحه نمایش هر دو مدل دقیقا یکیه و فقط dpi مدل fw46 بالاتر کلا بیخیال شدم.
    بلخره مدل fw490DFB هم هارد بهتر و پرسرعت تری داره
    هم ویندوز ویستا بیزینس داره که حداقل 50دلار از مدل homeP گرونتره، تازه قابلیت آپگرید رایگان به ویندوز سون هم داره!البته چه جوری باید آپگریدش کنما دیگه نمی دونم
    باتری مدل 490dfb هم حداقل یه ساعت بیشتر بهت شارژ میده!باتریش نصبت به fw45 که سی پی یو سری p داره و هارد 5400 و مشخصات پایین تری داره 40دقیقه بیشتر شارژ میده چه برسه به FW46 که تازه صفحه نمایشش از نوع ECO نیست و خیلی بیشتر مصرف داره.
    اگه قراره مدل fw46 با قیمت 1700 وارد بازار بشه که دیگه به نظر من واقعا نمی ارزه و fw490DFB با قیمت حدودی 1650 از هر نظر خیلی بهتر میشه!(البته این یه نظر شخصیه!)
    این دل1640 هم که اینگاری نمیخواد بیاد! شرکت اریس همون مدل قبلی را با سی پی یو t9600 اورده و 100 تومن کشیده رو قیمت!!!در صورتی که اینتل قیمت t9600 و t9400 دقیقا یکی کرده و t9400 دیگه استفاده نمیشه!اگه اینجوری باشه 1640 جدید قیمتش به 1900 میرسه که واقعا بی انصافیه!
    fw46که 490DFB قورت میده! full hd , blueray , p9600 ! اونوقت یه هارد که به راحتی میشه عوضش کرد جزو برتری حساب شده! باتری 6 سل کلش بخواد شارژ نگه داره 2 3 ساعته! اونوقت میگی که یک ساعت شارژ بیشتر نگه میداره!
    Last edited by danial_crazy; 24-08-2009 at 01:37.

11. 2 کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •