راستی سری Z هم دیدم. انصافا از نظر کیفیت ساخت از 1340 بالاتره. اگه قیمتش در حد 1340 بود دل باید میرفت بوق میزد.
راستی سری Z هم دیدم. انصافا از نظر کیفیت ساخت از 1340 بالاتره. اگه قیمتش در حد 1340 بود دل باید میرفت بوق میزد.
دوستان تو سایت نوت بوک چک که لیست کارت گرافیک ها و مقایسهشون رو زده مدل G103 جیفورس نیست (فقط G105 و G102 هست) حالا قضیه این G103 چیه تو لپ تاپ Hp DV4-1413 TX زده؟کسی میدونه قدرتش در چه حده؟
ببین دوست عزیز من از نوت بوکم خیلی رازی هستم! بهت پیشنهاد میکنم کیفیت هر دو صفحه نمایشا از نزدیک ببینی بعدش تصمیم بگیری
به هر حال من که تفاوتی ندیدم!در ضمن اگه می خوای بری 1640 بگیری که رزولیشن تصویرش از DFB هم کمتره!از طرفی کیفیت تصویر fullhd و xbrite eco یکیه!
خودم هم نفهمیدم چی گفتم!اما خودت یه نتیجه گیری بکن
کارشناس ارشد CIW و کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات
این دیگه از اون حرفا بود
eco با fullhd یکیه؟![]()
سری fw قدیم هست این مدل برای همین گرونه سونی قیمتشو تو سری fw واقعا اورده پایین![]()
می گم که از نزدیک برو ببین!
بله gddr3 هست
منظورم کارتهای گرافیکی هست که در لپتاپها استفاده میشه.
من فکر میکردم کارتهای گرافیکی ATI که در لپتاپها استفاده میشن، کیفیت خیلی پایینی دارن به همین دلیل یکم سوال غلط هست.
شما در مورد اون چیزی که در لپتاپها مرسوم هست بگین.
fw46که 490DFB قورت میده! full hd , blueray , p9600 ! اونوقت یه هارد که به راحتی میشه عوضش کرد جزو برتری حساب شده! باتری 6 سل کلش بخواد شارژ نگه داره 2 3 ساعته! اونوقت میگی که یک ساعت شارژ بیشتر نگه میداره!
Last edited by danial_crazy; 24-08-2009 at 01:37.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)