برای من هم تا 750 سرعت میده تو IDM ، در نتیجه الان میشه نتیجه گرفت که 5.3 مگابیت بر ثانیه تو ایران با 8.5 مگابیت بر ثانیه تفاوتی نداره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای من هم تا 750 سرعت میده تو IDM ، در نتیجه الان میشه نتیجه گرفت که 5.3 مگابیت بر ثانیه تو ایران با 8.5 مگابیت بر ثانیه تفاوتی نداره![]()
رفقا کی سرویس چلچله 20 گیگ داره ؟ سرعتش چرا شده 60 ؟ آخه دیگه سرویس حجمی محدودیت سرعتش یعنی چی واقعآ ؟
من حداقل 10 تا سرور امتحان کردم اینجوری بوده
از سافت گذر زدم دانلود تا 920 رفت !!!!!!!!!!!!!
اگه اين سرويس ما نامحدود بود من 100 گيگ تا وقتي اين حالش بياد سرجاش دانلود ميكردم . حيف كه شانس نداريم ببين چه سرعتي به تورمون خورده ولي چه فايده![]()
بله تا 1مگا بایت در ثانیه بهتون دان میده
فکر کنم فرق کرد!!!
سرعتارو کلا پایین اوردن، منم که 2 مگ دارم تو روز همون سرعت قانونیو بهم میده یعنی 250تارفقا کی سرویس چلچله 20 گیگ داره ؟ سرعتش چرا شده 60 ؟ آخه دیگه سرویس حجمی محدودیت سرعتش یعنی چی واقعآ ؟
من حداقل 10 تا سرور امتحان کردم اینجوری بوده
من چلچه دارم و6 گیگ.سرعتم عالی هستش![]()
يه سوال جالبه ديگم كه برام پيش اومده اينه كه چرا اين سرويسا وقتي قات ميزنن فقط سرعت دانلود زياد ميشه و سرعت آپلود هيچ فرقي نميكنه ؟ مال ما كه دفعه اولشه اينجوري شده ولي تو تاپيكاي isp هاي مختلف ميخونم تقريبا تو بيشتر موارد براي هر كي حداقل يه دفعه اين جوري پيش مياد كه سرعتش قات ميزنه ميره بالا ولي هيچ كدوم آپلودشون زياد نميشه فقط دانلود زياد ميشه . حالا چرا نميدونم .
گفتم که 1 مگ بهتون دان میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)