تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 958 از 1635 اولاول ... 458858908948954955956957958959960961962968100810581458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بله ارزشش هم همین حدوداست اما یادمه پارسال فروردین GF1 رو میداد 1.3 که بسیار احمقانه بود ، مغازه بانیان بود
    خوب میتونید به غیر حرفه ای هام فکر کنید مثلا G12
    در لنز ها از دو کلمه واید و تله برای قدرت بزرگ نمایی استفاده میکنند نه زوم اپتیکال
    که توی دو عدد خلاصه میشه مثلا 55-18
    البته کمی بد گفتم ، ببخشید اخه خابم میاد
    دوستان کمک کنند
    حتی نمیتونیم بگیم مثلا لنز 45-12 برابر با چند x بزرگنمایی میشه
    اگه قیمت بالای یک میلیون باشه که کمی خنده داره

بعدشم شما میخوای جی 12 رو در مقابل با این پیشنهاد بدین جی 12 مثله یه تلویزیون بزرگه خیلی بزرگ و بدرد نخور مثلا بزرگنمایی 5 ایکس و یا 10 مگا پیکسل ccd

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

صحیح نیست که معیار رو X قرار بدیم ولی خوب همگی می دونیم که 12-45 برابر 3.75 ایکس بزرگنمایی داره . استفاده از عبارت 3.75X برای معرفی لنز اصلا صحیح نیست .
    برای پیش بینی قیمت هنوز بسیار زوده ... اگر بصورت عمده وارد بازار شد و چند ماهی هم سپری شد بعد به قیمت اصلی می رسه .

3. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعدشم شما میخوای جی 12 رو در مقابل با این پیشنهاد بدین جی 12 مثله یه تلویزیون بزرگه خیلی بزرگ و بدرد نخور مثلا بزرگنمایی 5 ایکس و یا 10 مگا پیکسل ccd
    فکر کنم مقدار X از حاصل تقسیم بزرگ ترین فاصله کانونی به کوچکترین فاصله کانونی به دست میاد
    اگه همینطور باشه مثلا 12-45 و 24-90 (اگه همچین لنزی وجود داشته باشه !) هر دو 3.7X هستند ولی این کجا و آن کجا
    برای همین هم زوم رو برای لنز عنوان نمی کنند

نکته دیگه اینه که لنز تله برای زوم کردن نیست !تله تاثیر های مهم تری به جز بزرگ نمایی داره که معمولا کسانی که عکاسی نمی دونند کاری بهش ندارند. برای همین به جای اینکه خودشون برن جلو یا عقب همش زوم می کنند

موفق باشید

5. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان درباره لنز گفتند
    بدون شک بالای 1 ملیون
    منظور از تلویزیون چیه ؟؟؟???
    G12 بهترین دوربین غیر حرفه ای موجوده

7. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza6521's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    N

پيش فرض

سلام دوستان
    پيرو صحبت هاي آقايان رستميان و مسعود من براي آتليه خونگي ام به 3 دوربين زير رسيدم خواهش مي كنم بين اينا راهنماييم كنيد كه برم بخرم ديگه اولويت هام 1- موجود بودن 2- كيفيت و وضوح عكس3 - قيمت مناسب 4- لنزهاي قيمت مناسب و اما دوربينها
    1-500D كنون
    2- 5100D نيكون
    3-3100D نيكون

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    پيرو صحبت هاي آقايان رستميان و مسعود من براي آتليه خونگي ام به 3 دوربين زير رسيدم خواهش مي كنم بين اينا راهنماييم كنيد كه برم بخرم ديگه اولويت هام 1- موجود بودن 2- كيفيت و وضوح عكس3 - قيمت مناسب 4- لنزهاي قيمت مناسب و اما دوربينها
    1-500D كنون
    2- 5100D نيكون
    3-3100D نيكون
    بین اینا بدون شک D5100 و بالای 900 میتونید بخرید
    بعد D3100

10. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza6521's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    N

پيش فرض

بین اینا بدون شک D5100 و بالای 900 میتونید بخرید
    بعد D3100

ممنون از جوابتون
    دو سوال : لنزهاي نيكون از كنون ارزونترن يانه ؟ و براي ابتدا كار لنز 18-55 خوبه يا يك لنز 18-105 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من هم منظور ایشون رو از تلویزیون و اینها نفهمیدم !!
    G12 واقعا دوربین ارزشمندی هستش .

نکته دیگه اینه که لنز تله برای زوم کردن نیست !تله تاثیر های مهم تری به جز بزرگ نمایی داره که معمولا کسانی که عکاسی نمی دونند کاری بهش ندارند. برای همین به جای اینکه خودشون برن جلو یا عقب همش زوم می کنند
    البته لنز تله زوم برای زوم کردن ساخته شده لنز تله هم که اصلا زوم نمی کنه . ولی خوب منظور شما رو من متوجه شدم ... دقیقا این موردی که گفتید اگر رعایت بشه و عکاس های گرامی موقعی که می خوان ثبتی داشته باشن به این توجه داشته باشن بسیار نتیجه ها عوض خواهد شد ...

دوستان به دو ثبت زیر که برای تست قبل از شات های اصلی گرفتم توجه کنید لطفا :

توی این ثبت با فوکال 17 مم عکاسی شده و اف 2.8 که تاثیرش مشهوده ... فضای وسیع کنار سوژه کاملا عکس رو پر کرده و دکل های برق و غیره دارای پرسپکتیو غیر طبیعی هستن . زوایه دید سوژه هم دستخوش اعوجاج شده .

توی این ثبت ، فوکال 40 مم هستش و اف 4 . پرسپکتیو حاصل شده بسیار متفاوت هستش با ثبت قبلی . در صورتی که من برای این ثبت چند قدم به عقب رفتم و سعی کردم اندازه سوژه توی کادرم ثابت باشه و از فوکال 40 استفاده کردم . سوژه هم اصلا از جای خودش حرکت نکرده ولی ما شاهد تغییر بسیار محسوس پرسپکتیو هستیم که به طبیعی تر شده سوژه بسیار کمک کرده . به دکل ها و تغییر مکان اونها دقت کنید .

بهر حال این یک مثال هستش از استفاده هوشمندانه از لنز و فوکال هایی که در اختیار داریم . در نظر داشته باشیم که فاکتور های فاصله با سوژه ، فوکال لنز و مواردی از این دست تاثیر بسیار زیادی روی خروجی ما میزارن ... پیشنهاد میدم حالات مختلف رو خودتون تست کنید .

این هم یک نمونه دیگه از همون سوژه که - البته مقداری ویرایش هم روی اون انجام شده - با استفاده از رعایت فاصله و فوکال مناسب ، به کادری مناسب رسیدم که پرسپکتیو دلخواهم رو تامین می کرد . بیاد داشته باشیم که اگر با همین مقدار فوکال یا به قولی بعضی دوستان عزیزم ، زوم ... من مقداری جابجا می شدم خروجی کار تغییرات زیادی می کرد .

شاد باشید و از عکاسی با هر دوربینی که دارید لذت ببرید .

پی نوشت جواب علیرضا :

سلام دوستان
    1-500D كنون
    2- 5100D نيكون
    3-3100D نيكون
    دوست من شما تا سقف بودجه رو دقیقا مشخص نکنی نمی تونی تصمیم درستی برای خرید بگیری !! سقف دقیق بودجه حالا با اون مقدار تلورانسی هم که در نظر داری رو اعلام کن تا بشه بهتر کمک کرد . همه این دوربین هایی که نام بردی بسیار مناسب هستند ولی چی ... ؟؟ من باز هم تاکید می کنم که شما اولویت رو با انتخاب و خرید لنز بگذار بعد به دوربین فکر کن ... ساده تر و صمیمانه تر بگم ... علیرضا جان از فکر دوربین خارج شو ، کلا بیخیالش شو !! فقط به فکر لنز باش و وقتی لنز رو انتخاب کردی برای مقصودت که پرتره گرافی هستش طبق فرمایش خودتون ، بعد بیا دوباره در مورد دوربین همفکری می کنیم .

شاد باشی .
    Last edited by masoud glx; 16-06-2011 at 10:31.

13. 6 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم منظور ایشون رو از تلویزیون و اینها نفهمیدم !!
    G12 واقعا دوربین ارزشمندی هستش .

البته لنز تله زوم برای زوم کردن ساخته شده لنز تله هم که اصلا زوم نمی کنه . ولی خوب منظور شما رو من متوجه شدم ... دقیقا این موردی که گفتید اگر رعایت بشه و عکاس های گرامی موقعی که می خوان ثبتی داشته باشن به این توجه داشته باشن بسیار نتیجه ها عوض خواهد شد ...

شاد باشی .
    خیلی از مثال خوبتون متشکرم
    من در مورد لنز ها اطلاعات زیادی ندارم .اگه تفاوت بین لنز تله زوم و لنز زوم رو هم بگید خیلی عالی میشه ،چون تا حالا فکر می کردم یکی هستند

خیلی متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    کسی این 4 مدل رو مد نظرش باشه ارجحیت با کدام هست؟
    Panasonic Lumix DMC-FZ100
    Nikon Coolpix P500
    Canon PowerShot SX30 IS
    Fujifilm FinePix HS20

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •