تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 958 از 1174 اولاول ... 45885890894895495595695795895996096196296810081058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,571 به 9,580 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

امیدوارم سال بعد دهن این بارسا رو ... کنیم !

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام بچها
    خوب اینطور که بوش میاد باید منتظر حوادث خوبی تو باشگاه باشیم
    خدایا چه میشه من پرز رو ببینم که داره پیرهن کاکا رو بهش میده و عکس میندازه و کنارش هم الفردو دی استفانو بزرگ ایستاده
    فرداش دوست دارم که پرز وقتی از خوب پا میشه مدیر برنامه هاش بهش بگه امروز باید بری و مراسم معارفه رونالدو رو انجام بدی.
    و همون روز بهش زنگ بزنن که خرید ستارهای ولنسیا تموم شد و فردا رئالی هستن باید مراسم معارفه و پیرهنشونو اماده کنیم.
    نه دیگه فرداش خیلی ضایعس پس فرداش به پرز بگن پرواز سس فابرگاس همین الان به مادرید نشست و مشکل گذرنامه ابراهییموویچ هم حل شد و به هتل که براش گرفته بودیم رفت.
    خوب پرز اون روز روز پرکاری داشته باید بره بخوابه.
    و فردا صبح مراسم معارفه اونا رو انجام میده و ناهار رو با با یه مربی معروف میخوره دی(اخه نمیدونم کدوم مربی رو اسمش رو بیارم)
    ================
    خوب امیدوارم پرز همینقدر پر مشغله باشه
    شما چه فکر میکنید
    --------------------------
    با همه چی موافقم جز رونالدو اصلا تو جه کردید رونالدو مرد بازی های بزرگ نیست و جلو تیمهای بزرگ و ستاره های بزرگ مثل کاکا و مسی کلا گم میشه اینو میشه تو بازیهایی که جلو میلان و یا همین بارسا کرد دید
    در مورد مربی هم اول ونگربال دوم آقای خاص سوم هم کارلتو

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

با همه چی موافقم جز رونالدو اصلا تو جه کردید رونالدو مرد بازی های بزرگ نیست
    کاملا درسته!
    گریه میکنه همش
    نمیخوایمش اصلا!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دیشب واقعا رونالدو ناامید کننده بود ! همون بهادر عبدی رو بیاریم خوبه خیلی با غیرته !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب واقعا رونالدو ناامید کننده بود ! همون بهادر عبدی رو بیاریم خوبه خیلی با غیرته !
    کاملا درسته!
    گریه میکنه همش
    نمیخوایمش اصلا!
    خوب توپ خاصی هم بهش ندادن خداییش!

نقطه قوت بارسا تو بازی دیشب، همون چیز همیشگی بود: میانه میدان!

ژاوی و اینیستا به خوبی توپ رو میچرخوندن! چیزی که منچستر و خیلی تیم های دیگه ندارن.

رونالدو بازیکن بدی نیست، اگر هم مرد بازی های مهم نباشه، بازم خوبه! نباید رو یه بازیکن تکیه کرد تا تو این بازی ها کم بیاری! باید یه تیم باشی...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رونالدو بازهم مردد

به دنبال شکست منچستریونایتد مقابل بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان، باز هم موقعیت حضور رونالدو در یونایتد دچار تردید شد.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
    کریستاینو رونالدو که دیشب در بازی مقابل بارسلونا سرگردان بود نتوانست به همراه تیمش اولین کسایی باشند که دوبار پشت هم قهرمان لیگ قهرمانان باشند و با نتیجه 2-0 به بارسلونا شکست خوردند.

بعد از بازی رونالدو به شدت ناراحت و سردرگم بود و وقتی از او سوال شد که آیا در اولترافورد می ماند یا نه وی در جواب گفت: "نمی دانم."

رئال مادرید همیشه یک تعقیب کننده محکم برای این بازیکن بوده اما اخیرا رییس احتمالی باشگاه، فلورنتینو پرز اعلام کرده که دیگر باشگاه علاقه ای به جذب مهاجم 24 ساله ندارد. این درحالی است که رونالدو هم اخیرا اعلام کرده بوده که دیگر علاقه زیادی به ترک اولترافورد و حضور در برنابئو ندارد.

رونالدو در توضیح شکست تیمش درمقابل بارسلونا تین طور گفت: "همه چیز اشتباه بود، ما نتوانستیم کنترل بازی را در اختیار بگیریم و شکست خوردیم. بارسلونا خیلی بهتر از ما بازی می کرد و واقعا مستحق قهرمانی بودند. همه فکر می کردند که این ما هستیم که می توانیم کارای زیادی در زمین انجام دهیم ولی اینطور نبود، ولی من مطمئنم که در فینالهای دیگر زیادی شرکت خواهم کرد."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض مصاحبه ی ویژه ی رود فن نیستلروی با سایت رسمی رئال مادرید

فن نیستلروی:در تمام زندگی ام تنها مشکلی که داشتم زانویم بود.

مشتاق بازگشت هستم.

رود فن نیستلروی اکنون لبخندی که شش ماه گذشته به خاطر از دست دادن باقی مانده ی فصل نداشت را دوباره بازیافته است.او مدت زمان طولانی را صرف یک معالجه ی پرزحمت صرف کرد.و این معالجه حتما بدون حمایت طرفداران سخت تر می بود.مهاجم رئال مادرید در یک مصاحبه ی ویژه با سایت رسمی رئال مادرید اعلام کرد که مشتاق بازگشت به چمن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو است.

اول از همه چه احساسی دارید؟
    الان حالم بسیار خوب است.من شش ماه را برای ریکاوری صرف کردم ولی اکنون همه چیز تمام شده است.

کارهای هرروزه چطور بود؟آیا توانستید با این ساعتهای طولانی کنار بیایید؟
    ابتدا بسیار مشکل بود چون من مجبور بودم با عصا راه بروم.من هر روز بر روی زانویم معالجه انجام می دادم و زانویم هر روز توسط فیزیوتراپستها ماساژ داده می شد.سپس من با یک دوچرخه ی ثابت به کار بر روی فیزیک بدنی پرداختم و به شنا و کار با آب نیز ادامه دادم.

ما کی می توانیم شما را در زمین ببینیم؟
    من از هفته ی آینده دویدن را شروع خواهم کرد و کم کم سرعتم را افزایش خواهم داد.مسابقه های پیش از آغاز فصل از اواسط جولای آغاز خواهد شد و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود من امیدوارم در ماه آگوست بتوانم به تیم ملحق شوم.من واقعا مشتاق بازگشت هستم.

آیا درباره ی شبی که در برابر یوونتوس مصدوم شدید فکر کرده اید؟آن زمان هیچ کس فکر نمی کرد مصدومیت شما تا این حد جدی باشد.
    من در طول آن بازی مصدوم نشدم.من در نیمه ی اول دچار مصدومیت شدم و تا انتها با درد بازی کردم.سپس من در بازی در سانتیگو نیز به میدان رفتم هر چند همه می دانستند وضعیت من اصلا مناسب نبود.بازی بسیار مهم بود و من می خواستم در بازی باشم و باشگاه نیز از من خواست تا بازی کنم.

آیا اکنون حسرت آن را می خورید؟
    نه.

زمانی که به شما گفته شد مشکل از همان زانوی آسیب دبده است آیا به آن مصدومیت قدیمی در سال 2000 توجه کردید؟
    ما درباره ی غضروفی که آسیب دیده بود فکر نکردیم و قرار بود من ظرف شش یا هشت هفته بازگردم.سپس آنها مشکل بیشتری را در غضروف من مشاهده کردند و من متوجه شدم زمان بیشتری خواهد برد.من مجبور بودم با لیوانی آب استراحت کنم،چرا که اتفاق بسیار خطرناکی بود.من از دکتر سوال کردم که چه مدت قادر به بازی نخواهم بود.در تمام زندگی ام زانویم تنها مشکل من بود.من گفته بودم که حدودا نه ماه به طول می انجامد سپس زانوی من به حالت اول باز خواهد گشت و من دوباره می توانم به فوتبال بازی کردن ادامه دهم.من می دانستم باید سخت کار کنم پس هر چه زود تر به ریکاوری پرداختم تا هر چه سریعتر بتوانم بازگردم.

دکتری که جراحی را انجام میداد گفته است در حالی که 32 ساله هستی اما قدرتی را داری که در سن بیست و چهار سالگی ات داشتی،زمانی که اولین مصدومیت را تجربه کردی و او قول داده است که دوباره با همان توان قبلی به میادین باز می گردی،چرا که مشتاق بازی کردن هستی.
    بله.من تمام تلاشم را می کنم تا بتوانم بازگردم.گاهی اوقات از خودم می پرسم:چرا من این کارها را انجام میدهم؟و جواب این است که به فوتبال باز گردم.من هنوز نمایشی برای انجام دادن در زمین نداشته ام و جام های زیادی برای من در زمین فوتبال برای کسب کردن وجود دارد و این اصلی ترین هدف من است.

سال گذشته رونالدو نیز به این مشکل دچار شد اما توانست بازگردد.اکنون او به خوبی بازی می کند و گل می زند.او حتی به بازی در جام جهانی سال 2010 نیز می اندیشد.شاید ما هم بتوانیم شما را در پبراهن هلند ببینیم.
    شما هرگز نمی دانید!مثال هایی مثل رونالدو واقعا مهم هستند.من توانستم با بازیکنانی که دچار چنین مصدومیتی شده بودند حرف بزنم و جواب همه ی آنها یکی بود:تو می توانی شرایط بهبودی را به دست بیاوری.وقتی که سخت تمرین می کنی و همان چیزی را انجام می دهی که از تو انتظار می رود تو می توانی بازگردی.

آیا مراقبتی که از خود داشته اید در بهبودتان موثر بوده است؟
    فکر می کنم همین طور بوده باشد.اگر چه متفاوت اما من در وضعیت خوبی هستم.کارهایی مثل این بسیار کمک می کنند.من آماده برای دریافت چراغ سیز برای دویدن هستم.

دانستن اینکه کسانی شما را در بدترین شرایط همراهی می کنن بسیار مهم است.چه کسی بزرگترین حمایت کننده ی شما بود؟
    قطعا مهم ترین افراد همسرم و خانواده ام بودند.آنها وخیمی مشکل من را می دانستند.آنها می دانستند من دوست دارم هر هفته بازی کنم و این یکی از دلایلی است که من با آن از زندگی ام لذت می برم.بسیار سخت بود اما آنها در این زمان طاقت فرسا کمک بسیار بزرگی بودند.تمام هم تیمی هایم نیز از من به خوبی حمایت می کردند.من هزاران لبخند را از طرفداران می دیدم و همه ی اینها باعث خوشحالی من می شد.

آیا به حمایت هرروزه ی طرفداران نیز توجه کرده اید؟
    حمایت آنها واقعا غیر قابل باور بود.مردم رفتار بسیار خوبی با من داشتند.آنها درباره ی از دست دادن من متاسف بودند و می خواستند تا من هر چه زودتر بازگردم.این مردم هستند که باعث اشتیاق من برای بازگشت می شوند تا هر روز به باشگاه بروم و هر روز دو ساعت اضافی نیز کار کنم.

کلینیک پزشکی سانیتاس که متعلق به رئال مادرید است بسیار کمک کرده است.
    من تحت مراقبتهای بسیار خوبی در آنجا بودم.دکترها مرا در طول مصدومیت حمایت و راهنمایی های بسیاری کردند.من نمی توانم از نام های خاصی استفاده کنم چرا که تمام دکترها و تراپیست ها گرفتار مصدومیت من بودند.

آیا دوست دارید در فصل بعد به بازی برای رئال مادرید ادامه دهید؟
    بله البته.من یک سال دیگر زمان برای ماندن در قراردادم دارم و از این بابت بسیار خوشحالم.هیچ شکی برای ماندن در اینجا ندارم.من بهتر خواهم شد و دوباره در سانتیاگو برنابئو بازی خواهم کرد.

آیا تماشای بازی تیم در تلویزیون سخت است؟
    این کار از بودن در استادیوم بدتر است.قبل از از دست دادن امتیاز برابر بارسلونا من معتقد بودم که می توانیم جام را کسب کنیم.ما بازی ها را با سبک های راحت نمی بردیم.تیم مجبور بود در هر بازی به سختی بجنگد.ما قبل از کلاسیکو بسیار عالی کار کردیم اما بعد از آن همه چیز تغییر کرد.با تغییرات ناگهانی که با تغییر مربی و رئیس باشگاه انجام شد شما باید از این بازیکنان تمجید کنید که توانستند بر روی تمرینات و بردهایشان در هر بازی تمرکز کنند.ما تا آخر عالی بودیم.از نظر من تیم عالی کار کرد.

روبن تاکید کرد که انتقام جزیی از فوتبال است.او گفت که تیم گرسنه ی کسب جام در فصل آینده است.
    بحث خواستن نیست.ما در فصل بعد از ابتدا آغاز خواهیم کرد.فصل بعد ما شاهد رئیس جدید،مدیر ورزشی جدید احتمالا یک مربی جدید و بازیکنان جدید خواهیم بود.یک فصل جدید برای باشگاه خواهد بود و ما همه منتظر هستیم تا ببینیم چطور پیش می رود.ما باید با کارمان ادامه دهیم و حرفه ای باشیم.

فینال لیگ قهرمانان سال آینده که در برنابئو است بسیار خوب خواهد بود.
    این یک اتفاق بی طرف خواهد بود که می تواند برای هر دو طرف خوب یا بد باشد،اما تمام چیزی که برای من مهم است کار و تمرین هر روزه ی من است.من می خواهم طبق برنامه پیش بروم تا بتوانم برای تیم موثر باشم و بتوانم تا برای کسب عنوان قهرمانی به همراه بقیه بجنگم.بازی تیم در

امشب بارسلونا و منچستز یونایتد مقابل هم صف آرایی خواهند کرد.
    من از تیم قبلی ام منچستر حمایت خواهم کرد و معتقدم بارسلونا امشب برای کسب عنوان قهرمانی به یک شب استثنایی احتیاج دارد.اگر آنها بهترین نمایش خود را ارائه ندهند نمی توانند در برابر منچستر بایسند.من فکر می کنم منچستر برگزیده است.

آیا با اسکولز،گیگز یا نویل صحبت کرده اید؟
    بله من با بعضی از آنها صحبت کردم.آنها بسیار با انگیزه هستند.این دومین فینال پیاپی آنهاست.الان مدتی طولانی است که هیچ تیم نتوانسته دو سال پیاپی قهرمان شود.آنها در مواردی شبیه به بارسلونا بازی می کنند و این را خوب می دانند که بارسا تیم بسیار قدرتمندی است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کاکا بالاخره در رئال ماردید

طلوع یک عصر جدید در کاخ سفید مادرید احتمالا از هفته دیگر شروع می شود و اولین نور این خورشید می تواند خرید هافبک برزیلی باشد.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
    خیلی از خبرگزاری های ایتالیا در چند روز گذشته اعلام کرده بودند که به زودی کاکا میلان را به مقصد مادرید در قراردادی به ارزش 65 میلیون یورو ترک خواهد کرد. امروز هم روزنامه های اسپانیایی این خبر را به چاپ رسانده اند که رییس احتمالی باشگاه، فلورنتینو پرز قرار است کاکا را پنجشنبه هفته آینده به عنوان اولین خرید رئال مادرید معرفی کند.

گزارشگر رادیویی، "خوزه رامون دلا مورنو" در برنامه رادیوییش به اسم "El Larguero" پیشبینی کرده که پرز دوشنبه آینده به راحتی به تخت ریاست باشگاه می نشیند چرا که تنها نامزد انتخاباتی است.

تعدادی از خبرگزاری های فرانسوی هم مانند، Infosport بر این خبر صحه گزاشته اند و مطمئن هستن که کاکا به زودی به رئال مادرید می رود، "مورنو" هم با اعتماد کاملا در برنامه اش اعلام کرده که هافبک 27 ساله برزیلی در هفته دیگر حتما به رئال مادرید می آید.

حتی بعضی خبرگزاری ها مدعی هستند که در روز معرفی کاکا، مانوئل پلگرینی، سرمربی شیلیایی ویارئال هم به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید معرفی خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض برونزتی: مایکون و ایبرا می مانند

به رغم ابراز تمایل تیم مادریدی برای جذب ستاره های اینتر، این طور به نظر می رسد که ستاره های اینتر فصل بعد را در جمع نرآتزوری خواهند ماند.

فلورنتینو پرس، کاندیدای ریاست باشگاه مادریدی به دنبال آن است تا ستاره های نامداری را به رختکن تیمش بیاورد و در این میان شایعات متعددی در مورد پیوستن زلاتان و مایکون به رختکن برنابئو به گوش می رسید. در این میان، ارنستو برونزتی، یکی از ایجنت های رسمی فیفا معتقد است که شانس بسیار کمی وجود دارد که این دو ستاره در تابستان امسال سن سیرو را ترک کنند. او در گفت و گو به اسکای اسپورت گفته:« به نظر من مایکون و ایبراهیموویچ در اینتر می مانند.» او معتقد است که بدین ترتیب رئالی ها فرانک ریبری و کریستیانو رونالدو را به خدمت خواهند گرفت.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب کاکا اگه دوباره اتفاق خاصی رخ نده میاد به رئال تا ببینیم خرید های بعدی چی میشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •