دم داداش مجتبی گرم حال داد بهمون از نوع اساسی
اون جان واریو هم قشنگ بازی میکنه
دم داداش مجتبی گرم حال داد بهمون از نوع اساسی
اون جان واریو هم قشنگ بازی میکنه
سلام
خوبه بردیم تاپیک اینقدر خلوته ...می باختیم چی بود![]()
حذف استقلال ازآسيا به دليل مسايل سياسي بود
قلعه نويي: ازخط دفاعي ناراضي ام
تغييرمديريت دليل نتايج خوب اخيرنيست
هفتهاي يك باربا فتح الله زاده تماس تلفني دارم
امير قلعه نويي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاس همدان گفت: يكي از ديدارهاي خوب خودمان را انجام داديم، بدون اين كه فشار چنداني را متحمل شويم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي با تيم پاس در شرايطي كه ميزباني را بر عهده داشت دشوار بود ولي با توجه به اين كه روي نقاط ضعف و قوت سيستم 2-4-4 كار كرده بوديم، توانستيم به اهداف خودمان در اين ديدار برسيم. در بازي امروز فشار چنداني را متحمل نشديم ولي متاسفانه خيلي زود گل خورديم. از خط دفاعي ناراضي هستم. چرا كه تعداد گلهاي زيادي را دريافت كردند و معتقدم اگر مشكل خط دفاعي استقلال حل شود، با دريافت تعداد گل كمتر تيم قويتري را بر اي رسيدن به قهرماني خواهيم داشت.
وي افزود: بعضي اعضاي كادر فني هنوز پيشقرارداد خود را دريافت نكردهاند. از آنها تشكر ميكنم كه با اين وجود به استقلال كمك بسياري ميكنند. با آمدن واعظي آشتياني وضعيت استقلال بهتر شده است. پولهاي زيادي به باشگاه تزريق شده و اين امر باعث شده كه بازيكنان با فراغ بال به وظايف خودشان عمل كنند.
قلعه نويي به تقاضاي فرهاد مجيدي براي عدم حضور در اين ديدار اشاره كرد و متذكر شد: فرهاد مجيدي بازيكن بسيار بزرگي است كه هميشه در تمرينات با تمام توان خود حضور پيدا ميكند و به عنوان بزرگتر تيم بازيكنان را جمع ميكند و تعامل بسيار خوبي با بازيكنان دارد. به دليل سرما خوردگي خودش از من تقاضا كرد كه از تركيب 18 نفره تيم بيرون باشد.
سرمربي تيم استقلال با بيان اين كه بايد نگرش بازيكنان را تغيير دهيم، خاطرنشان كرد: از آنجا كه بازيها در شرايط مختلف انجام ميشوند بايد نگرش بازيكنان را تغيير دهيم تا در هر شرايطي يك نوع بازي را ارائه كنند و در زندگي شخصي و ورزشي خودشان با ديگر بازيكنان تفاوت داشته باشند.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه استقلال در سه جام حذفي، جام باشگاههاي آسيا و ليگ برتر حضور خواهد داشت و با وجود اينكه از مهاجم خوبي چون آرش برهاني بهره ميبريم، باز هم نياز به جذب يك مهاجم ديگر داريم.
قلعه نويي به مديريت فتحالله زاده اشاره كرد و گفت: فتحالله زاده براي استقلال زحمات بسياري كشيده است. من هفتهاي يك بار تماس تلفني با او دارم و معتقدم كه تغيير مديريت دليل نتايج خوب اخير استقلال نيست. در زمان فتحالله زاده در ديدارهايي چون بازي با صباباتري و سپاهان موقعيتهاي گل بيشتري داشتيم. آن زمان بدشانس بوديم كه نميتوانستيم نتيجه بگيريم.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگار ان مبني بر اينكه چرا واعظي آشتياني در اجلاس کنفدراسيون آسيا شركت نكرد، متذكر شد: من از مشكلات مديريتي خبر ندارم، و از اينكه چرا واعظي آشتياني به اجلاس آسيا نرفته است، بياطلاع هستم. اين سوال را از مديريت باشگاه بپرسيد ولي سال گذشته ما ليست را براي حضور در جام باشگاه هاي آسيا به موقع فرستاده بوديم. آن زمان بين سازمان و كميته انتقالي بحثهاي سياسي به وجود آمد كه باعث شد تيم استقلال از آسيا حذف شود. در واقع حذف استقلال در دو سال گذشته به خاطر مسائل سياسي بوده است.
قلعه نويي به داوري بازي استقلال و پاس همدان اشاره كرد و يادآور شد: داوري امروز به ضرر ما بود و بايد يك پنالتي به نفع استقلال گرفته ميشد. وقت تلف شده اين ديدار نيز زياد بود.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به اظهارات خبرنگاري مبني بر اين كه قلعه نويي در اين ديدار به مردم همدان توهين كرده است، گفت: اين مساله را تكذيب ميكنم. من فقط گفتم فاصله رختكن و سالن كنفرانس زياد است و هيچ توهيني به كسي نكردم.
پاداش 20 ميليون توماني "واعظي آشتياني" براي پيروزي استقلال
بازيكنان تيم استقلال تهران به دليل برتري پرگل مقابل پاس همدان پاداش 20 ميليون توماني از مديرعامل باشگاه دريافت كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تهران پس از پايان بازي تيمهاي پاس و استقلال در رختكن تيم استقلال حاضر شد و به بازيكنان اين تيم اعلام كرد كه علاوه بر پاداش مقرر براي پيروزي در ديدار مقابل پاس 20 ميليون تومان نيز به كل بازيكنان تيم استقلال اهدا ميشود.
خوبه هرچی پاداش بدند براتیم بهتره روحیه میگیریم که جمعه باپیکان بازی داریم
ضمن انتقاد از خط دفاعي در بازي مقابل پاس
قلعهنويي: استقلال با تداوم روند فعلي قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ابتداي فصل قول قهرماني دادم و اگر همين روند را حفظ كنيم قهرمان ليگ مي شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پايان بازي مقابل پاس همدان اظهار داشت: خوب بازي كرديم؛ اما خط دفاعي ما ميتوانست عملكرد بهتري داشته باشد. پاس موقعيت چنداني نداشت؛ اما روي دو حمله به گل رسيد.
وي افزود: تيم پاس چيز خاصي براي ارائه نداشت؛ اما بايد گفت ما شانس آورديم كه توپهايمان وارد دروازه حريف شد. در بازي قبلي به مراتب بهتر بازي كرده بوديم.
سرمربي آبيپوشان درباره اينكه آيا قول قهرماني ميدهد، عنوان كرد: از اول فصل گفته بودم قهرمان ميشويم و اگر در بازيهاي آينده هم به همين روند را ادامه دهيم قهرماني استقلال اتفاق ميافتد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از فرهاد مجيدي استفاده نكرد، گفت: او سرماخورده بود و نميتوانست در اين ديدار به ميدان برود.
قلعهنويي در خصوص محروميت مديران استقلال از حضور در سمينار Afc به دليل دير ارسال شدن مدارك، اظهار داشت: اين مسئله مربوط به من نميشود و اين سوالي است كه مديران بايد پاسخ بدهند.
سرمربي استقلال در اين ارتباط كه با تغيير در هيئت مديره و مديرعامل اين تيم نتايج بهتري كسب كرده است، تصريح كرد: اين تغييرات به نفع استقلال بود و ما توانستهايم نتايج خوبي بگيريم؛ اما اين را هم اضافه كنم كه من هنوز با آقاي فتحا... زاده در ارتباطم و با او تماس ميگيرم. بطوركلي من با هر مديرعاملي كار كرده باشم ارتباطم با او را قطع نميكنم.
بایرن جون به خاطر عکس ها ممنونم ازت اگر بازهم هم پیدا کردی بذار.
بازی بعدیمون هم که دوشنبه هست و من دانشگاه هستم!
چرا اینها بازی های ما را همش وسط هفته می اندازند؟
دفاع خوبه.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقصیر طالبلو هستش که به هیچ توپی نه نمیگه.
فکر نمیکنم الان اشکان نامداری زیاد بدتر از طالبلو باشه.
ژنرال باید ازش استفاده کنه.
اونوقت انگیزه ی وحید هم بیشتر میشه.
پس بازیه بعدی 6 روز دیگه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)