واسه من بالا نمی یاد
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
شاید مشکل از Isp باشه که استفاده میکنی
الان برا من هم بالا نمیاد
در کل سایت سنگینیه
خبر بد براي قطبي و پرسپوليس؛ كريمي شايد به بازي مقابل صبا هم نرسد
به احتمال فراوان علي كريمي هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس به احتمال فراوان ديدار مقابل صبا باتري در هفته سيزدهم ليگ برتر را هم از دست خواهد داد.
Last edited by MoJtaBa.R; 29-10-2008 at 13:27.
پس از 21 روز غيبت
ابراهيم توره به ايران بازگشت
خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران بالاخره به ايران بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از 21 روز غيبت، ديروز به ايران بازگشت.
قرار است توره بعد از ظهر امروز به همراه مديربرنامه هايش با داريوش مصطفوي ديدار كند.
مسئولان باشگاه و كادر فني اعلام كرده اند در صورتي كه توره دليلي موجه براي غيبت هايش نداشته باشد، با تنبيه جدي مواجه خواهد شد.
در گفت و گو با فارس
پيرواني: مقابل پرسپوليس بايد بيشتر از توان خود بازي كنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: فردا ديدار سختي داريم و بايد بيشتر از تواني كه داريم، بازي كنيم.
غلام پيرواني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: تيم ما بعد از مسابقه با سايپا، در شرايط خوبي قرار گرفته است. اگر همان بازي كه مقابل اين تيم انجام داديم را مقابل پرسپوليس داشته باشيم، مي توانيم به پيروزي برسيم.
وي افزود: پرسپوليس تيم پر مهره اي است. با وجودي كه علي كريمي را براي اين بازي ندارند؛ اما ديگر بازيكنان اين تيم هم خوب هستند. اين تيم از ما قوي تر است؛ اما برتري مقاومت به اين است كه با غيرت هستيم و با تعصب.
سرمربي مقاومت با درخواست از هواداران شيرازي، تصريح كرد:10 سال است اين حرف را مي زنم. اگر دو تيم برق و مقاومت نباشند كه پرسپوليس و استقلال به شيراز نمي آيند. اين دو تيم هر جا در ايران تماشاگر نداشته اند، شكست خورده اند. تماشاگران شيرازي بايد هم قسم شوند و فقط تيم شهر خود را تشويق كنند.
پيرواني درباره اينكه گفته مي شود با مسئولان اين باشگاه اختلاف پيدا كرده است، گفت: اين موضوع را روزنامه ها بزرگ كرده اند. من و سرهنگ جعفري 10 سال است با هم رفاقت داريم؛ به طوري كه با او قرارداد سفيد امضا مي كنم. در شيراز آدم هاي با معرفتي داريم. به هيئت مديره هم احترام مي گذارم.
سرمربي مقاومت در پاسخ به اينكه حضور اصغر اكبري در كادر فني اين تيم به پيشنهاد او صورت مي گيرد يا نظر باشگاه بوده است، ابراز داشت: مطرح شدن اين موضوع كه حضور اكبري در اين تيم تحميل بوده، شيطنت بعضي است. با من مشورت كرده و چنين پيشنهادي دادند كه قبول كردم.
وي تاكيد كرد: اكبري شاگرد خود من بوده و با توجه به اينكه ديسك كمر دارم و نمي توانم كنار خط بروم، حضور او مفيد است. چند روز قبل به پيشنهاد مدير عامل و درخواست دروازه بانها، گلاب زاده را به عنوان مربي دروازه بان ها به تيم اضافه كرديم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)