آقا این برنامه هام که کاری نمیکنن
این ps3 فرمت exfat رو نمیشناسه؟
آقا این برنامه هام که کاری نمیکنن
این ps3 فرمت exfat رو نمیشناسه؟
تا اونجايي كه من ميدونم بايد فرمتشو تبديل كني به fat32 در ضمن اگه usb3 كه بايد يه تبديل بخري(در واقع ادابتوره) كه تبديلش كني به usb2 كه وصلش كني به ps3 كه تازه اون موقع مي شناسه حالا بازم بپرس![]()
Last edited by shahin_mp3; 18-08-2011 at 20:44.
آخه خب با چی من این کوفتی رو به fat32 تبدیل کنم؟
شما که ایکس باکس داری . نمتونی بفهمی لذت بازی انحصاری ps3 چیه . ولی اگه کپی خورش نشه چرا ......پول بازی ارجینال رو ندارممن تازه ps3 خریدم . اگه دیگه -- نمیشه ... برم همین الان بفروشم . و ایکس باکس 360 بگیرم چون بازی فیفا 12 تو راه ؟؟؟؟؟؟؟؟راهنمایی کنید. ممنون[/QUOTE]
عزیز من ه-ک هم نشه بازیا جدیدو پورت می کنن روی CFW3.55 من خودم چند تا بازی با فریم ور 3.6 رو روی CFW3.55 اجرا کردم یکیش همین بازی ال. ای. نویر که روی 3.55 اجرا شد ....
آقایون آخر من یه چیزی رو نفهمیدم کلمه درستش فریم ویر هست . فریمور هست . یا فریم ور .... والا انگلیسیش نوشته فریم وِر( ور انگلیسی ) چرا بقیه یه چی دیگه میگن من نفهمیدم یکی بگه ما هم بفهمیم ؟؟؟
گفتم که بازیا رو پورت می کنن ... البته ... از این پستی که میلاد جون داده..... معلومه ه-ک شده...
به نظر من برو عوضش کن USB3 که نمیشناسه باید هاب بگیری شاید شناخت ...
Last edited by hamed-akbarie; 18-08-2011 at 21:04.
بابا -- نشده....
حامد برادر هــــــــــــــــــــــــ ــــک نشده![]()
خدا کنه که برای بازی هایی مثل modern warfar 3 و battlefield 3 .fifa 12 . uncharted 3 و ... معطلمون نکنه.
آقا من اینو fat32 کردمش
ولی میگم اومدم سر مشکل دومم .... چجوری اینو hاز usb 3 به usb2 تبدیل کنم؟ اگه چیزی باید بخرم لطفا عکسشم بذارید که بدونم چی باید بگیرم
شک نکن تا اون موقع هــــــک میشه....
اگه ه_ک شه که من از خوشحالی این طور میشم
فکر کنم این شکلی باشه
با تشکر از ata.royalfalcon عزیز (عکس)
Last edited by HO3IN-Life; 18-08-2011 at 22:25.
محمد اینکه هاب usb2 هست...
روشم که نوشته
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)