تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 957 از 1320 اولاول ... 45785790794795395495595695795895996096196710071057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 13192

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز نگران نباش
    یه چیزی که اندروید توش عالیه حل مشکلات بوسیله خود کاربره
    شما یه عکس از صفحه Locations و یه عکس هم از صفحه Battery Usage بزارید

سلام
    لوکیشن که روی high accuracy هست.
    نیازی به اسکرین شات از battery usage نیست. من چک کردم و دیدم که گوشی اصلا وارد deep sleep نشده و GPSD هم به عنوان wake lock مربوطه ثبت شده. توی wake lock ها هم گشتم ولی چیزی که به نظرم ربطی داشته باشه پیدا نکردم که ببندم.(گوشی<Google Pixel 2 XL> هم روت هست و رام کرنل کاستوم هست)
    به نظر خودم احتمالا به AGPS ربط داشته باشه ولی نمیشه که location service رو بست

ویرایش:تقریبا تمام XDA و بقیه فروم های خارجی رو گشتم ولی انگار این مشکل فقط با همراه اول پیش میاد.برای همین هم هست که این جا سوال رو پرسیدم

Last edited by mehdi 78; 06-12-2017 at 22:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته یک چیزدر مورد موبایل من بود که شب اول منم نتم هی قطع میشد که روز بعد هممینطور که توی موبایل نگاه میکردم یک قسمت بود به نام ذخیره نیرو که داخلش یک گزینه بود که نوشته بودن روشن بودن دیتا در هنگام خواب که من فعالش کردم بعد از اون دیگه قطعی نداشتم

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من برا دانلود شبانه رايگان همراه اول هات اسپت ميكنم ولي بعد ١/٥ تا ٢ گيگ دانلود سرعت دانلود صفر ميشه و تا وقتي كه ديتا رو خاموش روشن نكنم درست نميشه.
    حالا ميخوام بدونم اين مشكل رو همراه اول خودش درست كرده تا نشه مداوم دانلود كرد يا مشكل از گوشي منه ؟
    من با مودم دانلود میکنم و بعد از هر پنج گیگ اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کنم. به نظرم کار خودشونه
    يه سري ها البته بدون قطعي كل شب رو دانلود ميكنن! نميدونم چرا اين مشكل برا بعضي ها هست و برا بعضي ها نيست
    دلیلش واضحه
    یه دلیلش از خود موبایل هست و یه دلیل دیگش هم از اپراتور هست
    بخش موبایلش به تنظیمات power saving گوشی ها برمیگرده. باید حتما حتما برنامه Hotspot Tethering رو در قسمت doze گوشی روی not optimized قرار بدید وگرنه بعد از یه مدت توسط اندروید از کار می افته. توی گوشی های سامسونگ HotSpot در settings ادغام شده و برنامه چداگونه نداره و باید settings رو روی not optimized قرار بدید. در ضمن هر گونه power saving یا restrict background data رو باید خاموش کنید و اگرم از برنامه هایی مثل greenify یا brevent استفاده می کنید حواستون باشه تنظیمات مربوطه رو انجام بدید

اما بخش دومش مربوط میشه به اپراتور. اپراتورها معمولا به دلایل مختلفی مثل خالی شدن پهنای باند برای connection ها time out قرار میدن. چون خیلی ها عادت دارن کا data گوشیشون رو on بزارن بدون اینکه از دیتا استفاده کنن که این کار روی شبکه فشار وارد می کنه. خیلی از اپراتورها این کار رو می کنن که به اینترنتشون always available service میگن. بعضی اپراتورها هم این کار رو اجرا نمی کنن که به اینترنتشون always on service می گن. همراه اول مسلما از نوع اول هست که البته نشانه ضعف هست. اما کاری که ما می تونیم بکنیم تهیه مودم های رده بالا و پرچم دار هست که سیستمی رو در خودشون دارن که وقتی می بینن اینترنت time-out شده اتوماتیک خودشونو restart می کنن و اینجوری time-out رو دور میزنن

اینا 2 تا از اصلی ترین دلایل قطه شدن اینترنت هست. دلایل دیگه هم البته می تونه داشته باشه

4. 4 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    لوکیشن که روی high accuracy هست.
    نیازی به اسکرین شات از battery usage نیست. من چک کردم و دیدم که گوشی اصلا وارد deep sleep نشده و GPSD هم به عنوان wake lock مربوطه ثبت شده. توی wake lock ها هم گشتم ولی چیزی که به نظرم ربطی داشته باشه پیدا نکردم که ببندم.(گوشی<Google Pixel 2 XL> هم روت هست و رام کرنل کاستوم هست)
    به نظر خودم احتمالا به AGPS ربط داشته باشه ولی نمیشه که location service رو بست

ویرایش:تقریبا تمام XDA و بقیه فروم های خارجی رو گشتم ولی انگار این مشکل فقط با همراه اول پیش میاد.برای همین هم هست که این جا سوال رو پرسیدم

اصلا ربطی به همراه اول نداره مشکل شما
    در هر صورت اگه دلت خواست اسکرین شات بزاری احتمالا می تونم کمکت کنم
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اصلا ربطی به همراه اول نداره مشکل شما
    در هر صورت اگه دلت خواست اسکرین شات بزاری احتمالا می تونم کمکت کنم
    موفق باشی
    دوست عزیز هر چی خواستید نوشتم من.
    چه نیازی به ss هست دیگه ؟ تازه اطلاعات ویک لاک ها رو هم از اپ better battery stats xda edition بهتون دادم . این اطلاعات رو خود battery usage گوشی هم نمی ده
    حالا راه حلتون چیه چون هرچی می خواستید رو نوشتم اون بالا
    Last edited by mehdi 78; 06-12-2017 at 23:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان تا حالا شده بعد از خرید بسته نوترینو شارژتون کم بشه اما بسته فعال نشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان تا حالا شده بعد از خرید بسته نوترینو شارژتون کم بشه اما بسته فعال نشه؟
    نه. چه چیز عجیبی
    به نظرم با بخش پشتیبانی تماس بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان این نرم افزار همراه من برای شما کار می کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی داشتم
    من به تازگی adsl خونمون رو تخلیه کردم و یک مودم tp link mr6400 خریدم
    انتن مودم معمولا چهار تاش پره و بین سه و چهار نوسان داره.
    سرعن دانلود فایل خیلی خوبه و تا چهار مگ هم میره.
    اما مشکل تلگرام و اینستاگرامه. نمیدونم چرا خیلی سرعت تو این جور برنامه ها کمه. برای یه عکس کلی طول می کشه تا شروع کنه به دانلود بعدم کلی طول می کشه تا دانلود بشه
    پول مودم 350 دادم و 130 هم اینترنت خریدم
    خط رو هم تخلیه کردم. به نظرتون مشکل این سرعت پایین تو برنامه ها چیه؟ تو دانلود از سایت ها که سرعتش واقعا علیه.
    چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    مودم tp link mr6400 خریدم با نت همراه اول
    سیگنال بین سه و چهار در نوسانه. بیشتر چهاره
    سرعت دانلود خوبه و تا چهار میرسه
    اما تو استفاده از تلگرام و اینستاگرام اعصابتو خورد می کنه. برای یه عکس تلگرام کلی باید علاف شم. نمیدونم چرا اینقدر تناقذ دارا و دانلود از سایتا خوبه سرعتش اما تو تلگرام برای دانلود علاف می کنه.
    تازه از adsl اومدم و به کل نا امید شدم
    به نظرتون مشکل از چیه؟چیکر باید بکنم
    شما هم با نت همراه تو تلگرام و اینستاگرام مشکل دارید؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •