تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 957 از 3347 اولاول ... 4578579079479539549559569579589599609619671007105714571957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: تست نسل سوم ایرانسل - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار امیر کبیر چهار راه گلها - تو فاصله 200 متری از دکل - سرور داخلی 

چه سرعتهای خوبی هم شما با 3G میگیری....
    ایرانسل پول ارث باباشو از ما میگیره اونوقت 3Gـش کیفیتش افتضاحه و فقط رو LTE داره مانور میده
    -----------------------
    حدود 1هفته میشه نزدیکترین BTS منطقمون از کار افتاده و سیگنالم بد شده...
    به ایرانسل اطلاع دادم بررسی کنن.به نظرت چقدر زمان میبره تا دوباره وارد سرویس دهی بشه؟
    (اگه کسی یه همچین مشکلی داشته بهم بگه که چقدر زمان میبره)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه سرعتهای خوبی هم شما با 3G میگیری....
    ایرانسل پول ارث باباشو از ما میگیره اونوقت 3Gـش کیفیتش افتضاحه و فقط رو LTE داره مانور میده
    -----------------------
    حدود 1هفته میشه نزدیکترین BTS منطقمون از کار افتاده و سیگنالم بد شده...
    به ایرانسل اطلاع دادم بررسی کنن.به نظرت چقدر زمان میبره تا دوباره وارد سرویس دهی بشه؟
    (اگه کسی یه همچین مشکلی داشته بهم بگه که چقدر زمان میبره)
    منطقه ما یکی از اولین مناطقی بود که روز اول راه اندازه 3G آزمایشی ایرانسل تو دانشگاه ها یه BTS فعال 3G داشت...روز اول 9 مگ تست گرفتم..بعد میانگین سرعتم هفته های اول 4-5 مگ بود..بعد شد 128 کیلو! و بعد به مدت 1 هفته 3G منطقه ما قطع شد .. که تماس گرفتم با ایرانسل نیم ساعت نشد کل منطقه دوباره فعال شد و تا سرعت 10 مگ هم میرفت اکثر جاها! و الانم که میبینید این تستو گرفتم خودم تا نیم ساعت هنگ بودم :| آخرین سرعتی که زده بودم 17 بود که رسید به 21!
    شما یه تماس با 700 بگیر موضوع رو مطرح کن حتما رسیدگی میکنن .

3. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان توی سایتها و وبلاگها اینترنتی می بینم مدل sirerra card 754S
    رو تبلیغ می کنن. این مدل با 4 جی ایرانسل و همراه اول سازگار نیست و نوشته 4 جی روی اون هم برای اچ پلاسه و برای نسل چهار باید بنویسه 4g lte. حواستون باشه دور و بریهاتون گول نخورن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: تست نسل سوم ایرانسل - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار امیر کبیر چهار راه گلها - تو فاصله 200 متری از دکل - سرور داخلی 

توی این شرائط سیگنال شما چند دی بی ام هست؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول من بیشترین سرعتی که با این دکل کرفتم 1.2مگابایت بود!

پ.ن: حکایت بعضی از دوستان

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منطقه ما یکی از اولین مناطقی بود که روز اول راه اندازه 3G آزمایشی ایرانسل تو دانشگاه ها یه BTS فعال 3G داشت...روز اول 9 مگ تست گرفتم..بعد میانگین سرعتم هفته های اول 4-5 مگ بود..بعد شد 128 کیلو! و بعد به مدت 1 هفته 3G منطقه ما قطع شد .. که تماس گرفتم با ایرانسل نیم ساعت نشد کل منطقه دوباره فعال شد و تا سرعت 10 مگ هم میرفت اکثر جاها! و الانم که میبینید این تستو گرفتم خودم تا نیم ساعت هنگ بودم :| آخرین سرعتی که زده بودم 17 بود که رسید به 21!
    شما یه تماس با 700 بگیر موضوع رو مطرح کن حتما رسیدگی میکنن .
    منطقه ما(شهرمون) از زمانی که ایرانسل شروع به پایلوت 3G کرد اینجا هم 3G ارایه داد...
    همون اوایل سرعتم تا 17 مگ رسید و بعدش نمیدونم چی شد که سکته زد و همین وضعیت شما رو پیدا کرد و سرعت به 128 رسید وتا الان هنوزم ادامه داره(فقط از ساعت 4 صبح تا حدودای 10 صبح سرعت خوبه و فوق فوقش به 12مگ میرسه)..... Rezarain حدود 1ماه پیش اینجا اعلام کرد که بخاطر تست شبکه ملی اینطوری شده و تا 17 بهمن درست میشه که نشد!

همه جوره در این مورد به ایرانسل این مشکلات رو اعلام کردم از 195 و ecare و ایمیل زدن بگیر تا زنگ زدن به 700!! که متاسفانه تا الان هیچی حل نشده

حدود 1هفته هم میشه که BTS منطقمون مشکل پیدا کرده وطی تماسی که ایرانسل باهام گرفت با بررسی هایی که کردیم متوجه شدم که این دکل مشکل داره و به دکل دورتر وصل میشه....قرار شد که به واحد شبکشون بگه بررسی کنن...
    حالا کی درستش کنن خدا داند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

توی این شرائط سیگنال شما چند دی بی ام هست؟
    -65 .......

9. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چه جالب یعنی بین -75 و -65 اینقدر تفاوته من حداکثر 11 مگ رو با -75 تجربه کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه جالب یعنی بین -75 و -65 اینقدر تفاوته من حداکثر 11 مگ رو با -75 تجربه کردم
    نه بستگی به پهنای باند ورودی و پهنای باند فرکانس داره .. من یکبار با -85 14 مگ زدم..عکسشم فکر کنم تو فروم گذاشته باشم..نمیدونم کجاس.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه بستگی به پهنای باند ورودی و پهنای باند فرکانس داره .. من یکبار با -85 14 مگ زدم..عکسشم فکر کنم تو فروم گذاشته باشم..نمیدونم کجاس.

یهنی پهنای باند فرکانسی جا به جا فرق می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •