سلام
من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟
سلام
من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟
آقا این شرکته مربوط به مخابراته؟ تو این اوضاع بد نیستا اینترنت 10 مگ محدود 40 تومن؟
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران از فروش اینترنت پرسرعت (ADSL ) تجاری با سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه برای نخستین بار در کشور خبر داد.
به گزارش مهر، محمدحسین نیک اختر فروش تجاری، خانگی، عمده و بازاریابی اینترنت پرسرعت بر بستر ADSL را از جمله استراتژی های بخش معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت دانست و از فروش ADSL در بخش تجاری برای شرکتهای کوچک، بزرگ و سازمانها خبر داد.
وی گفت: عرضه اینترنت پرسرعت با سرعت حداکثر ۲ مگابایت بر ثانیه برای مشترکان خانگی صورت می گیرد اما برای نخستین بار در کشور اینترنت باسرعت ۵ و ۱۰ مگابیتی برای مشترکان تجاری عرضه می شود.
نیک اختر گفت : در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت ۱۰ مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران عرضه این سرویس را همراه با مودم رایگان عنوان کرد و ادامه داد: در کمپین تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران، نرخ فروش ADSL تجاری ۱۰ مگابایتی ماهیانه ۳۹۰هزار تومان با ۳۹۶ گیگابایت حجم مصرف در نظر گرفته شده است؛ همچنین مشتریان متقاضی استفاده حجمی می توانند برای این سرویس با حجم ۲ گیگابایت مبلغ ۳۲ هزار تومان ، ۴ گیگابایت مبلغ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۸ گیگابایت مبلغ ۴۳ هزار تومان پرداخت کنند.
وی افزود: تفاوت سرویس ADSL تجاری مخابرات امکان پرداخت مبلغ استفاده مشترکان بر روی قبوض تلفن ثابت است.
وی تاکید کرد: پوشش سراسری سرویس های تجاری ADSL در کل کشور از جمله برنامه های این شرکت است.
10 مگابیت برای تجاریه
خانگی حداکثر 2 مگابیت
سلام دوستان من تو محدوده مرکز مخابراتی جماران هستم خطمم فیبر نوزیه.به مخابرات سفارش دادم چند روز بد گفتن خط شما فیبر اونو هست باید بیاین مرکز حالا فردا میریم ببینیم میشه از مبین نت راحت شد.
می خواستم ببینم از دوستان کسی هست رو فیبر از مخابرات adsl گرفته باشه؟![]()
واسه دور زدن از خانگی به تجاری 591 مورد هست اون هم فقط تو ایران
دوستان مثل اینکه ضریب اشتراک به 1.8 تغییر پیدا کرده و امروز من تماس گرفتم اینطوری گفتن به من هم.....
فقط 1 سوال از خدمت دوستان ...اینکه اگه من از سایت مخابرات استان تهران به صورت آنلاین ثبت نام کنم و مدارک هم اسکن و ارسال کنم فرقی در مدت زمان رانژه شدن خط که نداره؟در ضمن مرکز مخابراتی سوال کردم پورت خالی دارند....فقط می خوام بدونم اینترنتی ثبت نام کنم 1 وقت دیر تر نصب نکنند
جواب لطفا .....
کسی سرانجام نگفت که تو تهران هنوزم مخابرات سرویس های محدود رو ارائه میکنه یا خیر !؟ اخه تو سایت 2020 و tct نزده ، اما تو سایت tci اعلام کرده ..
لطفا بگه اگه کسی محدود مخابرات داره
آغا شما ها هم رنج ایپی تون تغییر پیدا کرده آیا ؟ از وقتی این قطعی ها شروع شد رنج ایپی من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر کرد وقتی whois میگیرم دیتا سنتر رو کرج نشون میدهجریان چیه؟ پینگ هم که افتضاح شده
قبل از قطعی ها :
inetnum: 2.190.0.0 - 2.191.255.255
netname: TCT-DSL
descr: ip-pool for ADSL users
بعد از قطعی ها:
inetnum: 2.179.0.0 - 2.179.61.255
netname: tckaraj-dsl
descr: karaj data center
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)