تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 957 از 1805 اولاول ... 457857907947953954955956957958959960961967100710571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    پست های بی ارتباط با تاپیک و خلاف قوانین انجمن ارسال نکنید
    تذکر داده شد
    رعایت کنید
    با تشکر
    Last edited by Armin.Computer; 15-12-2013 at 11:41.

2. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

جناب جعفریان اگر این پست من رو میبینید خواهشا رسیدگی کنید.
    بنده کارم با اینترنت است، یعنی هر لحظه آنلاین بودن برایم مهم است بگذریم که این امر در کشور ما یک مساله گمشده است ولی به هرحال من سعی میکنم خانه خودمون که 6 7 سال صبانت دارم و همیشه آنلاین هستم هیچ خانه خانومم هم همیشه آنلاین باشم به همین منظور برای اونها به علت مصرف کم و همچنین مباحث مربوط به هزینه یک سالی میشه طرح بعثت گرفتم، وضعیت شبانه چون هفته ای یک دوبار نهایت به تور من بخوره - بقیه مصرفی در شب ندارند خودشان - هرچی باشه بوده من اصلا بحثی ندارم اون رو دوستان بیشتر از من پیگیر هستند.
    مشکل این هست که من روز جمعه بعدازظهر هیچ سایتی رو نمیتونستم با سرویس مذکور باز کنم، خوب زمانی که ارتباط برقرار است و سایت باز نمیشه و شما پینگ مودم و 4.2.2.4 رو داری هر آدمی که کمترین اطلاعات رو داشته باشه میدونه مشکل از دی ان اس است ( اگه غیر این است لطف کنید اصلاح کنید ) خوب بنده هیچی به ذهنم نمیرسه زمانی که دی ان اس های جهانی نظیر همین و 8.8.8.8 رو میزنم نتیجه نمیگیره، جز اینکه زنگ بزنم به پشتیبانی، خوب..... 2020 رو میگیرم عدد 2 رو میزنم نتیجه : 27 نفر دیگه از شما جلوتر هستند صبر کنید ممنونم از صبر شما ! همه اپراتورها مشغولن
    زمان میگذره..... 30 دقیقه جناب جعفریان من گوشی رو در دست گرفتم تا نوبتم شده شما میدونی یعنی چی ؟ 30 دقیقه علاف بودن ؟ خط مشغول بودن ؟ این چه وضع پشتیبانی است ؟
    بنده صبانت دارم نهایت زمان انتظار من توی این 6-7 سال 1 دقیقه بوده، دوستان دیگه ای هستند شاتل دارند نهایت انتظار همین حدودا بوده، با توجه به اینکه شاید در آینده من بلای اجباری به سرم بیاد و مجبور باشم برای خانه خودم از شما سرویس بگیرم سوالی که دارم اینه چرا باید اینطوری باشه ؟ حالا 30 دقیقه صبر کردم بعد اپراتور مشکل رو میگم میگه مشکل دی ان اس است این دی ان اس رو ست کنید درست میشه و قطع میکنه
    دی ان اس ایشون رو ست میکنم بازم مشکل پابرجاست، این درسته خدایی ؟ که دیگه من بی خیال شم و حدود 1 روز از همه کارام عقب بیافتم و حوصله زنگ زدن و دوباره دقیقه تا دقایقی رو معطل بودن نداشته باشم ؟
    خواهشی که دارم برای وقت مردم ارزش قائل شین، مشکلات اجتماعی اعصاب مردم رو به اندازه کافی خورد میکنه همین پف فیل اینترنتی هم که به ما میدین با محدودیت های 1000 گانه رو خواهشا درست بدید تا منی که در آستانه 30 هستم همین الان احساس یک فرد سالمند بازنشسته رو نداشته باشم چرا باید کارم با سرویسی باشه که اصلا کوچکترین تعهد و درستی و امانتی در اون وجود نداره.
    اگه از دوستان کسی سوال ها رو جمع میکنه بعدا از ایشون بپرسه این وضعیت پشتیبانی هم ذکر کنه. ممنونم.

4. 14 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zetsou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده کارم با اینترنت است، یعنی هر لحظه آنلاین بودن برایم مهم است بگذریم که این امر در کشور ما یک مساله گمشده است ولی به هرحال من سعی میکنم خانه خودمون که 6 7 سال صبانت دارم و همیشه آنلاین هستم هیچ خانه خانومم هم همیشه آنلاین باشم به همین منظور برای اونها به علت مصرف کم و همچنین مباحث مربوط به هزینه یک سالی میشه طرح بعثت گرفتم، وضعیت شبانه چون هفته ای یک دوبار نهایت به تور من بخوره - بقیه مصرفی در شب ندارند خودشان - هرچی باشه بوده من اصلا بحثی ندارم اون رو دوستان بیشتر از من پیگیر هستند.
    مشکل این هست که من روز جمعه بعدازظهر هیچ سایتی رو نمیتونستم با سرویس مذکور باز کنم، خوب زمانی که ارتباط برقرار است و سایت باز نمیشه و شما پینگ مودم و 4.2.2.4 رو داری هر آدمی که کمترین اطلاعات رو داشته باشه میدونه مشکل از دی ان اس است ( اگه غیر این است لطف کنید اصلاح کنید ) خوب بنده هیچی به ذهنم نمیرسه زمانی که دی ان اس های جهانی نظیر همین و 8.8.8.8 رو میزنم نتیجه نمیگیره، جز اینکه زنگ بزنم به پشتیبانی، خوب..... 2020 رو میگیرم عدد 2 رو میزنم نتیجه : 27 نفر دیگه از شما جلوتر هستند صبر کنید ممنونم از صبر شما ! همه اپراتورها مشغولن
    زمان میگذره..... 30 دقیقه جناب جعفریان من گوشی رو در دست گرفتم تا نوبتم شده شما میدونی یعنی چی ؟ 30 دقیقه علاف بودن ؟ خط مشغول بودن ؟ این چه وضع پشتیبانی است ؟
    بنده صبانت دارم نهایت زمان انتظار من توی این 6-7 سال 1 دقیقه بوده، دوستان دیگه ای هستند شاتل دارند نهایت انتظار همین حدودا بوده، با توجه به اینکه شاید در آینده من بلای اجباری به سرم بیاد و مجبور باشم برای خانه خودم از شما سرویس بگیرم سوالی که دارم اینه چرا باید اینطوری باشه ؟ حالا 30 دقیقه صبر کردم بعد اپراتور مشکل رو میگم میگه مشکل دی ان اس است این دی ان اس رو ست کنید درست میشه و قطع میکنه
    دی ان اس ایشون رو ست میکنم بازم مشکل پابرجاست، این درسته خدایی ؟ که دیگه من بی خیال شم و حدود 1 روز از همه کارام عقب بیافتم و حوصله زنگ زدن و دوباره دقیقه تا دقایقی رو معطل بودن نداشته باشم ؟
    خواهشی که دارم برای وقت مردم ارزش قائل شین، مشکلات اجتماعی اعصاب مردم رو به اندازه کافی خورد میکنه همین پف فیل اینترنتی هم که به ما میدین با محدودیت های 1000 گانه رو خواهشا درست بدید تا منی که در آستانه 30 هستم همین الان احساس یک فرد سالمند بازنشسته رو نداشته باشم چرا باید کارم با سرویسی باشه که اصلا کوچکترین تعهد و درستی و امانتی در اون وجود نداره.
    اگه از دوستان کسی سوال ها رو جمع میکنه بعدا از ایشون بپرسه این وضعیت پشتیبانی هم ذکر کنه. ممنونم.
    سلام!!
    بنده از ادب و شیوه گفتار شما خیلی خوشم اومد.

ولی دوست عزیز میدونی مشکل کجاس؟
    بزار توضیح بدم :

میدونی در هر کجای دنیا ، کیفیت وقتی بهتر میشه ک ارائه دهنده مجبور به پاسخگویی باشه.
    هم خود شما اگه نگران اخراج از کار (یا سیر شدن شکم) نباشی (و فرض رو بر این میگیریم ک حست نسبت به کارت خنثی باشه) آیا کارتو کاملا درست انجام میدی؟
    باید بگم در 98% مواقع جواب منفیه! چون این نگرانیه ک باعث میشه ملت کیفیت رو بالا ببرن!

حالا وضع ما در ایران چطوره؟
    یه سری شرکت ها هستن ک یه سرویسی ارائه میدن
    یا انحصاری یا غیر انحصاری!
    انحصاریا ازونجایی ک سرویس رو در اختیار دارن ، ینی همه بازار رو در دست دارن
    پس نگران چیز خاصی نیستن
    اون غیر انحصاریا هم با دو دسته آدم طرفن :
    1- آدمایی ک در صورت کاهش کیفیت، شجاعت تحریم و تعویض ارائه دهنده رو دارن (اقلیت)
    2-آدمایی ک شجاعتشو ندارن و اکثرا بر این عقیدن : بزار بقیه تحریم کنن! وضع ک خوب شد ، ما کاری نکرده به منفعت میرسیم! (اکثریت)

نتیجه میشه ایرانی ک ما توشیم :
    از سرویسای حمل و نقل و جاده ای گرفته تا خدمات اینترنتی و کالاهای ضروری و سیاست های دولت و حکومت ، همه و همه دارن بهمون زور میگن و میگن همینه ک هست! میخای بخا نمیخای ، خوش اومدی!

دوستان بحثای مدارک بونجول و ضعف دانش و سیستم پارتی بازی و ... رو هم مطرح کردن! همگی درست میگن! ولی اصل داستان همینیه ک بنده مطرح کردم!

اگه سرویس دهنده ها مجبور به پاسخگویی باشن و نگران سود و نون شبشون باشن ، اونوخ هم متخصصین رو بکار میگیرن! هم کارمند رو از روی لیاقت انتخاب میکنن نه روابط! و ....

من تخلیه پرت کردم! (مسئول تخلیه پرت کلی تهدیدم کرد ک پرتت شاید منفی شه و اینترنتت بباد بره! ولی من گفتم بهتر از اینه ک پول بریزم تو جیب مخابرات و به شخصیت و پول و وقتم توهین شه)
    صبانت ثبت نام کردم!
    و انشالا همین روزاس ک وصل شه!

دوستان کسایی ک میتونن دریغ نکنن! تحریم کنین! به خاطر خودتون! به خاطر شخصیت و پولی ک به زحمت بدست میاد!
    قدر خودتونو بدونین!!

من همیشه اینو به هرکی به خودش توهین میکنه میگم :
    من به کسی احترام میزارم ک اول از همه خودش به خودش احترام بزاره!!!

خودتون به خودتون احترام بزارین تا دنیا بهتون احترام بزاره!
    Last edited by zetsou; 15-12-2013 at 14:34.

6. 7 کاربر از zetsou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان این تعرفه هایی که توی سایت مخابرات زده برای چه کسانیه؟ نامحدود هم داره .

چرا همین تعرفه ها رو مخابرات خراسان رضوی نمیده؟

اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت بسته ها و تعرفه های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

الان این تعرفه هایی که توی سایت مخابرات زده برای چه کسانیه؟ نامحدود هم داره .

چرا همین تعرفه ها رو مخابرات خراسان رضوی نمیده؟

اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت بسته ها و تعرفه های ADSL

چون که اینجا رییسش ملک جعفریانه هر کاری بخواد میکنه. ما هم کاری نمیتونیم کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان بیاین بجای مطالب قلسفی روش هایی رو بهم یاد بدیم که بتونیم ترافیک کمتری هدر بدیم.مثلا پلاگینی برای بستن تبلیغات.و یا چگونگی انتقال کش مرورگر از ویندوز قبلی به ویندوز جدید و ....

البته بیشتر می خوام جو عوض بشه.

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام و شب به خیر دوست عزیز
    کاملا حق را به شما میدهم و از معطل شدن و اینکه وقت شما تلف شد عذر خواهی میکنم
    البته مشکل شما بعید میدانم مشکل dns باشد لطف کنید شماره سرویس خود را به شماره 09151150001 پیامک کنید تا پیگیری نمایم
    با تشکر و عذر خواهی محدد

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چون که اینجا رییسش ملک جعفریانه هر کاری بخواد میکنه. ما هم کاری نمیتونیم کنیم
    با سلام
    شما دوست عزیز لطف دارید

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام!!
    بنده از ادب و شیوه گفتار شما خیلی خوشم اومد.

ولی دوست عزیز میدونی مشکل کجاس؟
    بزار توضیح بدم :

میدونی در هر کجای دنیا ، کیفیت وقتی بهتر میشه ک ارائه دهنده مجبور به پاسخگویی باشه.
    هم خود شما اگه نگران اخراج از کار (یا سیر شدن شکم) نباشی (و فرض رو بر این میگیریم ک حست نسبت به کارت خنثی باشه) آیا کارتو کاملا درست انجام میدی؟
    باید بگم در 98% مواقع جواب منفیه! چون این نگرانیه ک باعث میشه ملت کیفیت رو بالا ببرن!

حالا وضع ما در ایران چطوره؟
    یه سری شرکت ها هستن ک یه سرویسی ارائه میدن
    یا انحصاری یا غیر انحصاری!
    انحصاریا ازونجایی ک سرویس رو در اختیار دارن ، ینی همه بازار رو در دست دارن
    پس نگران چیز خاصی نیستن
    اون غیر انحصاریا هم با دو دسته آدم طرفن :
    1- آدمایی ک در صورت کاهش کیفیت، شجاعت تحریم و تعویض ارائه دهنده رو دارن (اقلیت)
    2-آدمایی ک شجاعتشو ندارن و اکثرا بر این عقیدن : بزار بقیه تحریم کنن! وضع ک خوب شد ، ما کاری نکرده به منفعت میرسیم! (اکثریت)

نتیجه میشه ایرانی ک ما توشیم :
    از سرویسای حمل و نقل و جاده ای گرفته تا خدمات اینترنتی و کالاهای ضروری و سیاست های دولت و حکومت ، همه و همه دارن بهمون زور میگن و میگن همینه ک هست! میخای بخا نمیخای ، خوش اومدی!

دوستان بحثای مدارک بونجول و ضعف دانش و سیستم پارتی بازی و ... رو هم مطرح کردن! همگی درست میگن! ولی اصل داستان همینیه ک بنده مطرح کردم!

اگه سرویس دهنده ها مجبور به پاسخگویی باشن و نگران سود و نون شبشون باشن ، اونوخ هم متخصصین رو بکار میگیرن! هم کارمند رو از روی لیاقت انتخاب میکنن نه روابط! و ....

من تخلیه پرت کردم! (مسئول تخلیه پرت کلی تهدیدم کرد ک پرتت شاید منفی شه و اینترنتت بباد بره! ولی من گفتم بهتر از اینه ک پول بریزم تو جیب مخابرات و به شخصیت و پول و وقتم توهین شه)
    صبانت ثبت نام کردم!
    و انشالا همین روزاس ک وصل شه!

دوستان کسایی ک میتونن دریغ نکنن! تحریم کنین! به خاطر خودتون! به خاطر شخصیت و پولی ک به زحمت بدست میاد!
    قدر خودتونو بدونین!!

من همیشه اینو به هرکی به خودش توهین میکنه میگم :
    من به کسی احترام میزارم ک اول از همه خودش به خودش احترام بزاره!!!

خودتون به خودتون احترام بزارین تا دنیا بهتون احترام بزاره!
    دوست عزیز سلام و شب به خیر
    ببینید شما در این مملکت بدنیا اومدید و در همینجا شکل گرفتید اگر هم مشکلاتی در زیر ساختها ئ احترام متقابل وجود دارد میبایستی با هم مشکلات را حل کنیم
    من به تصمیم شما احترام میذارم و هر موقع تصمیم به بازگشت به سرویس مخابرات را راشته باشید به شما کمک خواهم کرد
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حالم خوش نیست م.ج نیومده امشب یکم پستاشو بخونیم بخندیم؟ :(
    دوست عزیز در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •