من خودم یه مدت هست که پینگم روی 100 اومده و قبلش بین 300 تا 350 بود که توی صفحه بازکردن تغییر خاصی رو ندیدم و فقط توی بازی آنلاین واقعا تغییر ایجاد شده و دارم راحت بازی میکنم !!
من خودم یه مدت هست که پینگم روی 100 اومده و قبلش بین 300 تا 350 بود که توی صفحه بازکردن تغییر خاصی رو ندیدم و فقط توی بازی آنلاین واقعا تغییر ایجاد شده و دارم راحت بازی میکنم !!
این بحث رو همینجا چالش کنید در مورد پینگ . منتها فقط بگم یه اینترنت خوب به نظر شما ( همه دوسنان ) چه جور اینترنتی باید باشه ؟
در کل دنیا ( به جز کشور عزیز ما) مشخصه یه اینترنت خوب و سرعت خوب و کیفیت ( همون پینگ ) است.
یعنی اگه شما یه اینترنت 100 مگ در ثانیه داشته باشی ولی از اون طرف یه پینگ افتضاخ , بازم توی بازی ها لگ خواهید داشت.
خودم به شخصه امتحان کردم.
اون زمانی که هنوز اینترنت جواد نشده بود من با 128 نامحدود مخابرات ( که سرعت دانلودش 16 تا بود ) همیشه و بدون هیچ مشکلی به تمام سرورها و بازی ها وارد میشدم بدون هیچ لگی.
ولی الان همین سرویس 2 مگی که دارم رو حتی با سرورهای داخلی هم لگ داره که انگار داری کرایسیس رو با گرافیک آنبورد بازی میکنی . در اون حد لگ. ( البته معنای لگ رو هم باید بدونید چیه )
خلاصه اینکه یه اینترنت خوب رو همیشه در پینگش جست و جو کنید. سرعت همه چیز نیست.
من که متعجب هستم شما میگی تغییر خاصی مشاهده نمیکنی! cash مرورگرت رو خالی کن هر وقت پینگت به 300 رسید تفاوت رو متوجه میشی...
یا بقول دوستمون امید:پـــینگ واسه استریم و پخش ویدیوهای آنلاین هم مهمه.
اگه بخوای یه ویدیو HD رو بتونی انلاین تماشا بکنی در اینجاست که پینگ خوب و بد مشخص میشه. اگه راحت و بدون وقفه پخش شد که یعنی پینگ خوب و پایینه.
در صورتی که اکثرا واسه ماها یه ثانیه نشون میده و بقیه اش رو باید تا هفته دیگه اش صبر کرد تا باز دوباره لود بشه.
مسیر سوپر آنلاین ترکیه از بقیه روز ها هم بهتر شده ! پینگ گوگل 114 !!!
![]()
فکر کردید بهترین مسیرو بهتون دادن بقیه مسیرا کشکــــن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: .....
5-6 ماهی بود پینگ زیر 160 از های وب ندیده بودم![]()
بالاخره از محدودیت 40 کیلو اومدم بیرونعجب محدودیت خفنی بود
دهن آدم سرویس میشد
منم با اینکه سرعتم بالا نیست ولی پینگم خوبه. یوتوب رو مشکلی ندارم با ویدیوهاش
سرعت الانم !! 256 محدود هستا !! اشتباه نکنید!! حتی از 1 مگ ابولفضل سرعتش بیشتره
اینم تک کانکشن
Last edited by mahmoodsoft; 15-08-2013 at 17:23.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)