تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 957 از 1124 اولاول ... 45785790794795395495595695795895996096196710071057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون!
    آسیاشت تا یک ماه دیگه تمومه!
    قیمتای 1 مگ و دومگ محدود 5 و زیر 5 گیگ چقدره؟
    در مورد نامحدود، قانوتنشون در مورد سرویسای پایین هم اجرا میشه؟ مثلا 256؟
    والا من کمتر 512 نامحدود نداشتم و نمیدونم آیا سرویسهای پایین تر از این کاهش سرعت دارند یا نه ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد همون سرویس 256 هم سرعتش نصف میشود.

2مگ 5 گیگ:24200
    2 مگ 3 گیگ:19900
    1مگ 5 گیگ:19900
    1مگ 3 گیگ: 16100
    -------------------
    1 ماهه 256 نامحدود با ضریب یک به هشت: 16100
    1 ماهه 128 نامحدود با ضریب یک به هشت:13400

راستی هنگامی که میخواهی از آسیاتک جمع آوری کنی حداقل 10 روز زودتر در پنل کاربریت (اگر برات فعاله) درخواست جمع آوری را بزن تا بالافاصله پس از جمع آوری خطت به مخابرات هجرت کنی و دیگه معطل نشی
    Last edited by mohamax7; 01-05-2014 at 17:53.

2. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

داداش منظورت از bridge چیه؟؟؟؟؟
    میشه واضح تربگی...
    ممنون
    bridge یعنی خودت پس از هر بار کامپیوتر روشن کردن به صورت دستی به اینترنت وصل شوی (مثل زمان قدیم که وقتی کارت اینترنت میخریدی با وارد کردن یوزر و پسورد هربار خودت وصل میکردی و بعد از استفاده ات دکمه قطع را میزدی و مجددا این روال را ادامه میدادی)... اگر شما با روشن کردن کامپیوتر بدون هیچ کاری به اینترنت وصل میشوی این یعنی مودمت در حالت pppoe قرار دارد و باید در تنظیمات مودمت این حالت را از این گزینه به bridge تعییر دهی.

داره خودمونی میشه MOHAMMAD R.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوست عزیز کارای که گفتی رو انجام دادم ولی سرعت همونه.......
    تنظیمات مودم رو برم بریچ و از کنترل پنل کارای رو که باید انجا بدم رو درست کردم
    وقتی ام لپ تاپ رو روشن میکنم به اینترنت وصل نیست......
    به غیر از مخابرات شرکت چی خوب هس سرعت خوب داشته بشه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما ازشون اکانت داری
    چند وقته؟
    افت سرعت داره ؟
    خودم چند ساله از یه سایت میگرفتم تا دو ماه پیش خوب بود ولی دو ماهه کند کنده هیچی نمیشه دانلودکرد
    از چندتا سایت دیگه هم داشتم،ولی بهترینش همین بود.سرعت هم،همونیه که دانلود میکنی!البته من تونلشو تست کردم!در یک کلام عالیه!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

والا من کمتر 512 نامحدود نداشتم و نمیدونم آیا سرویسهای پایین تر از این کاهش سرعت دارند یا نه ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد همون سرویس 256 هم سرعتش نصف میشود.

2مگ 5 گیگ:24200
    2 مگ 3 گیگ:19900
    1مگ 5 گیگ:19900
    1مگ 3 گیگ: 16100
    -------------------
    1 ماهه 256 نامحدود با ضریب یک به هشت: 16100
    1 ماهه 128 نامحدود با ضریب یک به هشت:13400

راستی هنگامی که میخواهی از آسیاتک جمع آوری کنی حداقل 10 روز زودتر در پنل کاربریت (اگر برات فعاله) درخواست جمع آوری را بزن تا بالافاصله پس از جمع آوری خطت به مخابرات هجرت کنی و دیگه معطل نشی
    ممنون...با این وضع باید ببینم کسی 256 نامحدودداشته یا نه!
    سرویسایی محدود زیاد جالب نیستن...

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان اگه کسی 256 نامحدود داره لطفا راهنمایی کنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان اگه کسی 256 نامحدود داره لطفا راهنمایی کنه...
    بله عزیز بیشتر مواقع نصف میشه . البته تمام اوقات حداقل برای من اینطور نیست . حدودا نیم ساعت بعد از دانلود اتفاق میفته و این نصف شدن برای سرور های خارج بیشتر اتفاق میفته

9. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مگ محدود از حسابگر دارم.تقریبا حدود یه ماهه یه مشکل عجیبی برام پیش اومده.در طول روز به دفعات زیاد اینترنت قطع میشه و با هر بار قطعی بدون اینکه چراغ اینترنت خاموش شه حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم تا دوباره وصل شی.یعنی ظاهزا علامت قطعی وجود نداره اما بدون خاموش روشن کردن به اینترنت وصل نمیشه.این مشکل از حسابگره یا ممکنه مربوط به مودم و خط تلفن باشه.در ضمن تلفن ما بی سیم پاناسونیکه که تو دفترچه راهنمای حسابگر گفته این تلفن ها ممکنه باعث تداخل در کار مودم بشن.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من یک مگ محدود از حسابگر دارم.تقریبا حدود یه ماهه یه مشکل عجیبی برام پیش اومده.در طول روز به دفعات زیاد اینترنت قطع میشه و با هر بار قطعی بدون اینکه چراغ اینترنت خاموش شه حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم تا دوباره وصل شی.یعنی ظاهزا علامت قطعی وجود نداره اما بدون خاموش روشن کردن به اینترنت وصل نمیشه.این مشکل از حسابگره یا ممکنه مربوط به مودم و خط تلفن باشه.در ضمن تلفن ما بی سیم پاناسونیکه که تو دفترچه راهنمای حسابگر گفته این تلفن ها ممکنه باعث تداخل در کار مودم بشن.
    من ساعتی یک بار بعضی وقتها دو ساعت یک بار قطع میشه و با دیسکانکت کردن دوباره وصل میشه
    با فنی حسابگر منیعی هم حرف زدم و یه سری راهکار گفت که همش بی فایده بود
    اگه مودمت روی اتصال خودکاره دو سه دقیقه وایسا ببین اینترنت خودش وصل میشه یا نه

12. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

حسابگر و اون کرانی بی پدر مادر یه مشت دزد کثیف هستن نباید از این دزدا سرویس خرید ...
    لطفا سر ماه از یه شرکت دیگه سرویس بگیر ما اینقدر با حسابگر بدبختی داشتیم کارمون به کتک کاری باهاشون کشید ! خیلی آدمای حروم زاده و مال مردم خوری هستن

14. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •