خیلی ممنون از لطفتون![]()
خیلی ممنون از لطفتون![]()
سلام
کسی که قبلا تنظیم خانواده پاس کرده باید دانش جمعیت هم برداره؟
درود
قبلا دوتا تربیت بدنی داشتیم، تربیت1 و تربیت2
الان شده تربیت و ورزش1
من تربیت1 پاس کرده بودم ولی ورزش1 ورنداشته بودم
حالا این تابستون ورزش1 ورداشتم، سیستم اخطار داد که "شما درس پیشنیاز یعنی تربیت را پاس نکردهاید" !!!!
پس تکلیف اون تربیت1 که قبلا پاس کردم چی میشه!؟؟
دوستی پس از اتمام کاردانی ، بهمن ماه در مقطع کارشناسی ثبتنام کرد
ایشون این ترم همه ی درسا رو افتادن حالا میخوان انصراف بدن که از مهر یه رشته دیگه ثبتنام کنن
ایا پس از ثبتنام دوباره گواهی فراغت از تحصیل براشون صادر میشه ؟ تا چند سال میتونن کارشناسی رو طول بدن
با تشکر
یکی جواب بده لطفا الان من تموم کردم دارم فارغ التحصیل میشم .من قبلا تنظیم خانواده 1 واحد رو تو کاردانی پاس کردم وتا جایی که یادمه میگفتن اگر قبلا خوندی نیمخاد بخونی و منم با اینکه میتونستم بردارم ترم پیش ولی برنداشتم. حالا تکلیف چیه ؟ بخاطر دانش جمعیت باید 1 ترم پول بریزم و 1 ترم علاف بشم؟! لطفا جواب بدید
درود
اینو توی سایت دانشگاه ما زده (دانشگاه آزاد - واحد تهران جنوب)
با عنايت به جايگزينی درس اجباری 2 واحدیِ "دانش خانواده وجمعيت"(کد3999) به جای درس "تنظيم خانواده و جمعيت"
بدينوسيله اعلام مي گردد؛ دانشجويانی که تا کنون درس "تنظيم خانواده وجمعيت (کد7379) را نگذرانده اند، لازم است درس "دانش خانواده وجمعيت"(کد3999) را اخذ و بگذرانند.
بديهی است عزيزانی که قبلاً درس "تنظيم خانواده و جمعيت"را با نمره قبولی گذراندهاند،
نيازی به اخذ و گذراندن درس "دانش خانواده وجمعيت" ندارند.
میشه آدرس سایتی که اینو نوشته بفرستی؟
آخه توی صفحه اصلی سایت نزده!
باید با مشخصات دانشجویی من وارد بشی بعد این متنو بخونی :|
من این متنو Copy Paste کردم واست! عیناً همینو نوشته
ممنون . اگر میشه یه عکس بگیری از سایت و بفرستی به من میخوام یه مدرک داشته باشم ببرم نشونشون بدم! فقط اسم دانشگاه مشخص باشه.
منتظرم داداش
وقت بخیر شنیدم دانشگاه آزاد، یک سوم شهریه واحدهای پاس شده تو دانشگاه قبلی رو میگیره و تطبیق میزنه سوالم اینه که واحدهای پاس شده تو دانشگاه پیام نور رو هم قبول میکنن؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)