تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 957 از 1211 اولاول ... 45785790794795395495595695795895996096196710071057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هر چی گشتم نفهمیدم این کدوم بازیکن استقلاله
    هر کی فهمید به ما هم بگه
    مجیدی نیست؟
    البته از نظر من بیشتر شبیه کارلوس توز هست تا مجیدی
    عکس از روبرو که صلا شبیه مجیدی نیست
    حالا کی گفته که مجیدی هست که من هی دارم مجیدی رو به این نسبت میدم؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

مجیدی نیست؟
    البته از نظر من بیشتر شبیه کارلوس توز هست تا مجیدی
    عکس از روبرو که صلا شبیه مجیدی نیست
    حالا کی گفته که مجیدی هست که من هی دارم مجیدی رو به این نسبت میدم؟
    نه بابا
    مجیدی اگه این شکلی باشه خودشو از بالای برج میلاد پرت میکنه پایین
    کلا بهتره خود این دوستمون بیاد بگه کیه
    آخه این مدل مو رو هیچ کدوم از بازیکن های استقلال ندارن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون نظرتون راجب این چیه
    وقتشو بیشتر کن

خوب عزیز جان اول بگو کیه ما هم نظر بدیم دیگه.

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

دوستان چجور میشه سرعت گیم پلی رو توی نسخه Xbox 360 افزایش داد.
    Last edited by T I M S A R; 23-01-2010 at 01:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

كسي سيو از بازي داره كه اسم ها درست باشه؟

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

دوستان چجور میشه سرعت گیم پلی رو توی نسخه Xbox 360 افزایش داد.
    فک نکنم همچین کاری بشه کرد هر چند همین جوریشم سرعت گیم پلی بالاست...

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیروز مستر لیگ رو شروع کردیم
    ولی توی ذوقم خورد
    ظاهر ساده pes 2009 کجا و پیچیدگی این کجا!
    -----------------------------------
    حالا 2 - 3 تا سوال دارم
    اول اینکه توی pes 2009 قبل از هر بازی یه جلسه تمرین بود که وضعیت بازیکن ها معمولا بهتر میشد و بعضی هم بدتر و بعضی هم تغییر نمیکرد
    توی 2010 هم همچین چیزی هست؟
    چه قسمتی؟
    فصل نقل و انتقالات اول فصل باز هست؟
    توی پنجره نقل و انتقالت مشخصات بازیکن های تیم های دیگه نمایش داده نمیشه؟
    مثل سرعت و دقت شوت و قدرت و ...؟
    سلام
    اتفاقا تو این نسخه خیلی easy user شده به نظر من چون من خودم اصلا تا قبل این نسخه طرف مستر نرفنه بودم به خاطر پیچیدگیش ولی حالا خیلی جم جور تر شده...
    در مورد سوال اولتون تو این نسخه شما خودتون به صورت مستقیم تمرین نمیکنید شما فقط باید هر مهارتی که دوس دارین بازیکنتون به دست بیاره و تو اون ضمینه بیشتر پیشرفن کنه رو از قسمت Focus Point ...Trainingتعیین میکنید و بعدش بصورت خودکار خودش پیشرفت میکنه... فک کنم اگه coach level و Athletic trainer بهتری داشته باشی سطح پیشرفت بیشتر میشه ...
    سوال دوم رو متوجه نشدم منظورتون چیه...نقل انتقالات اول فصل...وسط فصل و آخر هر فصل باز هست...
    واسه اینکه مشخصات بازیکن دلخواهت که قصد خریدشون رو داری ببینی اول باید بزاریشون تو Scout list بعد چند هفته اسکات تیم اطلاعات کاملی بهتون میده مثه درجه رضایتش از تیمش هر چی این کمتر باشه و اون نوار قرمز رنگ بیشتر باشه امکان جزب اون بازیکنم بیشتره به نظر من هر بازیکنی که در نظر داری بگیری از اول فصل بزارش تو اسکات لیست خود اسکات راضیش میکنه و اون نوار قرمز رضایت مندی بازیکن بیشتر میشه البته به لول اسکاتت و اعتبار باشگاه هم بستگی داره..
    کسی نبود جواب ما رو بده ؟
    اگه بری تو Gallery ...Track Record...Classic Playe نوشته چه جوری

8. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیروز مستر لیگ رو شروع کردیم
    ولی توی ذوقم خورد
    ظاهر ساده pes 2009 کجا و پیچیدگی این کجا!
    -----------------------------------
    حالا 2 - 3 تا سوال دارم
    اول اینکه توی pes 2009 قبل از هر بازی یه جلسه تمرین بود که وضعیت بازیکن ها معمولا بهتر میشد و بعضی هم بدتر و بعضی هم تغییر نمیکرد
    توی 2010 هم همچین چیزی هست؟
    چه قسمتی؟
    فصل نقل و انتقالات اول فصل باز هست؟
    توی پنجره نقل و انتقالت مشخصات بازیکن های تیم های دیگه نمایش داده نمیشه؟
    مثل سرعت و دقت شوت و قدرت و ...؟
    دوست عزیز نگران نباش درسته ظاهرش پیچیده است ولی کم کم بهش عادت می کنی.در ضمن من چند صفحه قبل فکر کنم صفحه 946 یکمی در مورد این بازی توضیح دادم.اگر سوالی داشتی میتونی راحت توی این تاپیک بپرسی
    در مورد سوال اول نه توی این شماره نیستش و هیچ قسمتی وجود نداره ولی همون طور که قبلا توضیح دادم آمادگی بازیکن به چیزهایی مثل بازی قبلی و خستگی و مصدوم نشدن و ... ربط داره
    در مورد سوال سوم باید بگم که یه قابلیت جدید و خیلی خوب به بازی اضافه شده که شما در کل فصل میتونی بازیکن بخری و مطمئن باش که به این خاطر جذابیت بازی بیشتر شده.البته در کل فصل میتونی با بازیکن قرارداد ببندی ولی مثلا اگر فصل نقل وانتقالات اول فصل یعنی ماه آگوست گذشته باشه شما مثلا اگر یه ماه بعد با بازیکن قراداد ببندی اون بازیکن همون موقع به تیم اضافه نیمشه و در اولین هفته از نقل وانتقالات ژانویه یا همون نیم فصل به تیمت اضافه میشه.
    در مورد سوال چهارم باید بگم شما برای نشان دادن خصوصیات بازیکن باید اونو اول به لیست خودت اضافه کنی وبعد از چن هفته خصوصیات بازیکن نشان داده میشه که مدت آن به Scout تیمت بستگی داره
    در ضمن دوستان من الان اینترنت dial up دارم و تازه خیلی کم اینترنت میام .الان میخوام یه اینترنت خیلی پر سرعیت از یه آشنایی بخرم البته جاش شاید این جا نباشه ولی دعا کنید این اینترنت جور شه من قول میدم هر آموزش و هر چیزی که دوستان بخوان سریع جواب بدمحتی حاظرم اون دوستانی که خونشون به من نزدیک هست بیان از این اینترنت من استفاده کنند چون اینترنش واقعا خیلی پرسرعت هست و اون جوری من دیگه همش آنلاین هستم

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همه دوستان خوبم

من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید .

آیا همشون با هم قابلیت نصب رو دارن که یه دیتابیس کامل داشته باشیم؟(به جز گیمینگ اکسس)
    چون من تا حالا پچ دیگه ای جز گیمینگ اکسس استفاده نکردم و این پچ یکش رو هم نتونستم هنوز دانلود کنم
    من متوجه منظور شما از دیتا بیس کامل نشدم این پچ ها همشون کامل هستن و فرق اصلیشون در لیگ دسته دوم اونهاست که بر اساس اون لیگ چنتها اسامی و خیلی چیزهای دیگه متفاوت میشه .
    اصلا اینجوری غیر ممکنه همزمان برای یک تیم چند چنت یا چند آرم و یا چند اسم و .... وجود داشته باشه .
    شما بیشتر به کدوم قسمت بازی علاقه مند هستی ؟ اگه بیشتر مستر لیگو بازی میکنی لاجرم باید یک لیگ اروپایی رو مشخص کنی و بر این اساس پچ مورد نظرو دانلود کنی . اما اگه امکان دانلود این پچ ها رو نداری و یا مرتب بودن تمام جزئیات برات مهم نیست فقط یک آپشن فایل بگیر و بقیه کاستیها رو رو خودت کم کم دانلود کن و درستشون کن . اگه آپشن فایل pesedit یا sm patch و یا کوکا کولا رو خواستی من میتونم یک جا آپلودکنم ( پچ گیمینگ اکسس رو ندارم که آپشنشو آپلود کنم ) .

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من متوجه منظور شما از دیتا بیس کامل نشدم این پچ ها همشون کامل هستن و فرق اصلیشون در لیگ دسته دوم اونهاست که بر اساس اون لیگ چنتها اسامی و خیلی چیزهای دیگه متفاوت میشه .
    اصلا اینجوری غیر ممکنه همزمان برای یک تیم چند چنت یا چند آرم و یا چند اسم و .... وجود داشته باشه .
    شما بیشتر به کدوم قسمت بازی علاقه مند هستی ؟ اگه بیشتر مستر لیگو بازی میکنی لاجرم باید یک لیگ اروپایی رو مشخص کنی و بر این اساس پچ مورد نظرو دانلود کنی . اما اگه امکان دانلود این پچ ها رو نداری و یا مرتب بودن تمام جزئیات برات مهم نیست فقط یک آپشن فایل بگیر و بقیه کاستیها رو رو خودت کم کم دانلود کن و درستشون کن . اگه آپشن فایل pesedit یا sm patch و یا کوکا کولا رو خواستی من میتونم یک جا آپلودکنم ( پچ گیمینگ اکسس رو ندارم که آپشنشو آپلود کنم ) .
    آپشن و پچ گیمینگ اکسس رو دارم ولی خب الان دارم مسترلیگ با تاتنهام میرم که خب تیمای دسته دومش الزمالک و این صوبتا هستش
    پس همون پچ کوکاکولا رو دانلود کنم و بعد با یه کیت سرور اضافه بکنم به فایلای اصلی بازی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •