تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 957 از 1903 اولاول ... 457857907947953954955956957958959960961967100710571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

اه شمایی ام پرو پررو نه ها پرو مثل هلو برو تو گلو عجب.من که تریبال بازی نکردم بینم اونجا هم مشغولین؟اونجام بیام.((الان تو دلش میگه کجا بیای اونجا بیای ضد حال بزنی از باب توریه هم میگه نه اونجا بازی نمیکنم))راستی موهات هنوز سیاهه؟میخوام سیفیدش کنم.البته منظورم همه بود
    میخوام همه اتریبیوتا رو روی استرینخ بزارم و اسکیلا رو بین دودینگ- ریفلکس -ایم و تاکتیک و اپیرنس بزارم تا با سلاح سرد به جنگ دشمن برمو به شغلای Silver mining و Clearing the forest و Building coffins برسم شغل دیگه ای نمیخوام چطوره؟چون نمیخوام سریع لول اپ کنم و برم وسط گرگا بلکه اهسته و قوی پیش برم.عملیه؟در چشم انداز های 4 سال اینده هم شغلهای Drilling for oil و Bounty hunter رو دارم بنده اعتقاد دارم ما میتوانیم به من رای دهید ینی چیزه خوبه ؟دلشوره دارم فک میکنم مشکلی داره نه؟

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدی گفتم آرش
    همین هادی به من دوئل رو یاد داد و به آموخت که چگونه رنکم رو 200 کنم ! : دی
    اختیار داری.البته ما تو ورلد 1 بچه های خیلی قوی و خوبی داریم که اینجا اصلا سر نمیزنن.
    مثل miladisa و sattarkhan که لول 73 و 74 هستن و آبتین که لول 71 هست.داریم برای فورتها برنامه ریزی میکنیم...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

تو رو گذر دیم ماشالله یه 60 نفری تا حالا امار دادن + ام پرو خان .میشه هم زمان که تو 9 کار میکنه بیام تو ورلدای دیگه هم کار کنم ؟یا در هر لحظه فقط یه ورلد میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

هادی خان شما بر حسب اتفاق فامیلیتون نبوی هست؟
    این کاراکتر قبلیمو که پاک کردم چرا پاک نشده؟هنوز تو شهره که!یه وقت به بن بست نکشونن منو.و باز هم عجب

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میخوام همه اتریبیوتا رو روی استرینخ بزارم و اسکیلا رو بین دودینگ- ریفلکس -ایم و تاکتیک و اپیرنس بزارم تا با سلاح سرد به جنگ دشمن برمو به شغلای Silver mining و Clearing the forest و Building coffins برسم شغل دیگه ای نمیخوام چطوره؟چون نمیخوام سریع لول اپ کنم و برم وسط گرگا بلکه اهسته و قوی پیش برم.عملیه؟در چشم انداز های 4 سال اینده هم شغلهای Drilling for oil و Bounty hunter رو دارم بنده اعتقاد دارم ما میتوانیم به من رای دهید ینی چیزه خوبه ؟دلشوره دارم فک میکنم مشکلی داره نه؟
    اگه میخوای appearance و tactic رو با هم داشته باشی بهتره اتربیوت ها رو بذاری روی کاریزما چون هر کاری که این دو تا رو میخواد کنارش یا trading و یا leadership هستش و لباس ها هم به همین صورت به اسکیل ها اضافه میکنن . (البته اگه میخوای کارای خوب باز شه )
    قبلا هادی جان بارها گفته !! یا روی dodging کار کن یا resistance ! دیگه dodge میگیری reflex نگیر
    راستی vigor , shooting رو فراموش کردی ! یکی از اینا رو انتخاب کن ! (سلاح گرم آینده بهتری داره مخصوصا با appearance)

===
    ورد 10 دوئلری(کلاس ادونچر) بسازم کسی جرئت نکنه رو اسمش کلیک کنه و حتما جزو 20 تای اول xD

اختیار داری.البته ما تو ورلد 1 بچه های خیلی قوی و خوبی داریم که اینجا اصلا سر نمیزنن.
    مثل miladisa و sattarkhan که لول 73 و 74 هستن و آبتین که لول 71 هست.داریم برای فورتها برنامه ریزی میکنیم...
    خب چرا نمیان ! اینهمه تجربه دارن در اختیار ما قرار بدن . تو این که بازی تجربه حرف اول رو میزنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

میدونم سلاح گرم بهتره ولی از سرد خوشم میاد و فک کنم با داشتن یه اسکیلای خوب جبران این کمبود بشه.استرینخم انتخواب کردم چون هم خون هم تاقنس و هم ویگور داره.این نکته رو نمیدونستم که یا رو دودینگ باید کار کنم یا ریفلکس ممنون گفتی. این resistance چیه؟ورلد 10 کی باز میشه؟80 درصد هم رو تاکتیک کار میکنم واسه دفاع.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به thoughness و reflex میگن resistance !
    به زبان ساده :
    یا یه کاری کن اصلا اتک نخوری = dodge
    یا اگه میخوای اتک بخوری خیلی کم صدمه ببینی = resistance

راستی نگفتی کدوم کلاس رو انتخاب میکنی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اه شمایی ام پرو پررو نه ها پرو مثل هلو برو تو گلو عجب.من که تریبال بازی نکردم بینم اونجا هم مشغولین؟اونجام بیام.((الان تو دلش میگه کجا بیای اونجا بیای ضد حال بزنی از باب توقیه هم میگه نه اونجا بازی نمیکنم))راستی موهات هنوز سیاهه؟میخوام سیفیدش کنم.برای شرو
    تریبال هم هستیم ، ورلد 38

آره 31 امروز گرفتم
    من بهترین رنک دوئلم 99 توی ورلد 9 بود
    من اون اوایل رنکم 2 رقمی بود !
    فکر کنم 20 بود ...
    توی ورلد 10 یا میخوام پور دوئلر بشم یا پور بیلدر

من که توی ورلد یک اسکیل هامو الکی خرج کردم
    واقعا ورلد یک خیلی باحال بود

تو رو گذر دیم ماشالله یه 60 نفری تا حالا امار دادن + ام پرو خان .میشه هم زمان که تو 9 کار میکنه بیام تو ورلدای دیگه هم کار کنم ؟یا در هر لحظه فقط یه ورلد میشه؟
    آره ، نه !
    هادی خان شما بر حسب اتفاق فامیلیتون نبوی هست؟
    این کاراکتر قبلیمو که پاک کردم چرا پاک نشده؟هنوز تو شهره که!یه وقت به بن بست نکشونن منو.و باز هم عجب
    باید یک هفته صبر کنی تا پاک شه

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

'ن اگه مشكل كار نبود تمام اسكيل هامو ميزاشتم رو آيم و هدف گيري كلا روي سر!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ن اگه مشكل كار نبود تمام اسكيل هامو ميزاشتم رو آيم و هدف گيري كلا روي سر!
    جون حاجی هیچی resistance نمیشه . چه تو سر بزنه چه تو دست یدونه دمیج میخورم .
    همه کوئست ها رو هم رفتم کار با لاک بالا هم چند تا دارم کار با تجربه بالا هم یکی هستش کلا این کاراکتره خیلی به من فاز داد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •