از جهت منصف بودن ، خوشبین نیستم
ولی جناب سرسپار حرفه ای هست
ادرسش هم متاسفانه شمال نیست و تهران هستند : جاده خاوران
از جهت منصف بودن ، خوشبین نیستم
ولی جناب سرسپار حرفه ای هست
ادرسش هم متاسفانه شمال نیست و تهران هستند : جاده خاوران
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
ببخشید البته شما استاد هستید بنده یه مقداری اطلاعات در مورد خودرو 1970-pontiac le mans دارم شاید مفید باشه البته مسائلی که عرض میکنم طبق سندی هست که جنرال موتور گفته توضیح داده و اگر خواستید در اختیار شما قرار میدهم
پونتیاک لمانز که در سالهای 1968 تا 1972 تولید شده مشخصات این خودرو ها این هست=
نوع بدنه =
2 در- کوپه
4 در-سدان
4 در- واگن استیشن
2 در- کانور تیبل
نوع موتور در این سالها =
350= 5.7 لیتر V8
400=6.6 لیتر V8
455=7.5 لیتر V8
گیربکس 3 دنده floor شیفتر
در سال تولید 1970 چیزی که متوجه شدم دونوع موتور استاندارد 350 با کاربرات دو barrel یا دودهنه و موتور 400 با کاربرات 4 دهانه نصب بوده هست البته موتور 400 V8هم دو مدل نصب بوده یک مدل موتور 400 با 265 اسب بخار +کاربرات2 دهانه و یه مدل هم موتور 400 V8با 330 اسب بخار + کاربرات 4 دهانه نصب بوده هست
حقیقتش کار صافکار و نقاش اصلا قیمت مشخصی ندارد!! برای ماشین شما حتی با اینکه فکر کنم صافکاری به اون صورت نخواد اما چون باید رنگ سوخته بشه و.ماشین آهن بشه وبرای نقاش هم همینطور ... هزینه زیاد میشه
به نظر من با صافکاری کار کنین که کارش مطمعن باشه
در مورد لوازم بعید میدونم تو دبی بتونی چیزی گیر بیاری یا حد اقل باید خیلی جست و جو کنی و شدید پیگیر باشی
برای خرید قطعات سابمیشن یا کیت کامل جلوبندی جلو و عقب و دیسک چرخ جلو وعقب هم میتونید از این سایتها پیگیر بشوید نمونه های ماشین شما هست =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
https://www.summitracing.com
اگه قصد تعمیر زیربندی داریدپیشنهادی دارم حتما بجای استفاده از بوشهای اورجیناله لاستیکی
از مدلهای افتر مارکت پولی اروتان استفاده کنید که برعکس بوشهای لاستیکی مرور زمان و اب و هوا
هیچ تاثیری روی کیفیتشون ندارد
بوشها با جنس پولی اروتان رو از ebay به صورت کیت کامل میتونید تهیه کنید=
http://www.ebay.com/itm/Energy-Suspension-Control-Arm-Bushings-Rear-Polyurethane-Red-Buick-Chevy-Olds-/390934671131?fits=Year%3A1972%7CMake%3APontiac%7CM odel%3ALeMans&hash=item5b0585af1b:g:htUAAOSwPYZU~-qI&vxp=mtr
برای راه اندازی کولر هم بستگی دارد شما میخواهید کمپرسور 6 سیلندر امریکایی نصب کنید یا کمپرسور رادیال 4 سیلندر نصب کنید که گاز R12 , و روغن کمپرسور sus درجه ویسکانسی 525 دارد
یا کمپرسور نمونه دیگر با گاز 134 وروغن کمپرسور PAG استفاده شده هست که کلا این دو نوع از لحاظ خنک کاری فرق دارند
اگر هم بنده مواردی را اشتباه توضیح دادم شما صحیح بفرمائید
یه توصیه خدمت شما دوست عزیز دارم البته ببخشید اگر قصد راهنمایی در مورد بازسازی خودرو از شخصی را دارید حتما دقت کنید
که ان شخصی که شما را راهنمایی میکند از ایشان مدرک وسند بخواهید
چونبه نظر بنده این خودرو ها توسط شرکت جنرال موتور تولید شده هست و ما نمیتوانیم صرفا از تجربه شخصی خودمان در مورد تعمیرات توضیح بدیم
تشکر از جنابعالی
مشکل نداره
ماشین رو می تونم تهران بیارم
نقاش هم دارن آقای سرسپار؟
09351007489 شماره تلفن ایشون
بله نقاش هم دارند
فقط نمیدونم چجوری بگم ! کار را فوق العاده انجام میدهند ( تاپیک های مربوط به بازسازی ایشون در تی تی هست) فقط باید خیلی هزینه کنید که ظاهرا برای شما مسئله ای نداره...
شاید بازسازی کامل خودرو شما یعنی از صفر تا صد بالای 100 میلیون هزینه داشته باشه و بیشتر از یکسال هم زمان ببره
در هر صورت با ایشون هماهنگ بشین
من قصدم فقط کمک بود و نه تبلیغ برای شخصی ( سو تفاهم نشود )
اینستاگرام ایشون
کجای جاده خاوران هستن ایشون؟
سلامی مجدد خدمت شما کاربر فعال خودروهای جنرال موتور (شورلت نوا ) واقعا حیرت می کنیم باعث افتخار این سایت است که شما تجربه ها تون را در اختیار ما قرار بدهید
ببخشید قربان چند تا سوال پرسیدم مثل اینکه نمی دونستید مشکلی نیست اجازه بفرمائید چند تا سوال ساده از محضر شما کاربر فعال بپرسیم
بنده ودوستانم مدتی پیش یک موتور شورلت نوا را میخواهیم تعمیراتی انجام بدهیم منتهی قبل از این تعمیرات - بنده به دوستان در مورد تعمیرات شما کاربر فعال صحبتی کردم گفتم دست نگه دارید قبل از هرگونه تعمیرات این خودرواجازه بدهید در سایت از یک کاربر فعال مثل جنابعالی بپرسیم تجربه های شخصی شما را در اختیار همه قرار بدهیم و همه استفاده کنیم =
قربان بخشید سوالاتی دارم که استدعا واقعا نیازمند راهنمایی شما کاربر فعال هستیم =
اندازه bore سیلندرهای شورلت نوا که استاندارد کارخانه سازنده گفته چقدر هست؟
اندازه stroke سیلندر ها چقدر است؟
اندازه قطر پیستون شورلت نوا استاندارد چقدر هست؟
مقدار کلیرینس رینگها بین پیستون چقدر باید باشد؟
مقدار کلیرینس بین GAP رینگهای پیستون چه مقدار هست؟
اگر بهر دلیلی اندازه Bore/stroke دقیق نبود باید چکار کنیم؟
اگربه هر دلیلی اندازه کلیرنس رینگها پیستون دقیق نبود باید چکار کرد؟
روش تایم گیری موتور و بدون باز کردن کاور تایم گیری موتور به چه صورت هست؟
روش تشخیص تایم رد کردن موتور بدون بازکردن کاور تایم گیری موتور به چه صورت هست؟
از شما کاربر فعال خودروهای جنرال موتور (شورلت نوا) استدعا دارم که لطفی کنید و به سوالات ما جواب بدهید که قربان از اطلاعات ارزشمند شما همه استفاده کنیم
ممنونم قربان ممنون
مطالعه پیج زیر در TT برام جالب بود .
به نظرتون پست nader-gmr یه شباهتی به پست های بالا نداره شایدم بلعکس؟البته شایدم فقط یه کپی پیست ساده باشه!!!!!
.................................................. .......................
Last edited by MJ1970; 01-09-2016 at 10:54.
جواب همه سوالات شما هم در صفحات و بخشهای قبلی کلوپ و هم در نت پیدا میشه.
بارها و بارها گفتم اینجا هیچکس ادعای استادی نداره و همه همزمان ،در حال یاد گرفتن و یاد دادن هستیم
از این پست به بعد هم در هر بخشی، هر کس و به هر دلیلی متلک و بد و بیراه و طعنه و جر و بحث و... نوشته باشه، بدون هیچ اخطار قبلی سریعا پاک میشه، چه مطالب فنی و علمی در آن پست مورد نظر نوشته شده باشه یا نه، هیچ فرقی نمیکنه.
پس به همه کاربراها، چه قدیمی یا جدید برای هزارمین بار تذکر میدم برای اینکه زحمات همه شما در نوشتن مطالب مناسب به هدر نرفته باشه، بهتره که دست از این کار بردارید و بدون حاشیه سازی در مورد مطلب علمی و فنی با هم صحبت کنید.
امیدوارم این موارد را رعایت کنید تا بعدا بخاطر پاک شدن پستهای خودتان از دست من دلخور نباشید.
Last edited by camaro lt; 01-09-2016 at 15:16.
ضمن تشکر از شما
استاد معذرت میخوام بنده نتوانستم در سایت جواب سوالاتم را پیدا کنم ولی باز نگاه میکنم
دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده مواردی را توضیح دادم و خدمت شما نوشتم که اگر سند گفته های بنده را خواستید برای شما میگذارم مثل اون دو عکسی که در مورد بوشهای اورجینال گفتم شاید کمکی شود و درمورد مسائل موتور و گیربکس و غیره .. پونیاک لیمانز 1970 هم که نوشتم اگر خواستید سند گفته هام را خدمت شما قرار میدهم
با تشکر
سلام KCNC
ضمن عرض ادب خدمت شما کاربر زحمتکش که واقعا ما برای اموزش ویادگیری تعمیرات خودرو های جنرال موتور شورلت نوا نیازمند حضرتعالی هستیم
بنده در کلوپ نگاهی میکردم ومتوجه شدم که جنابعالی موتور وگیربکس خودرو شورلت نوا را تعمیرات میکنید
ببخشید قربان استدعا دارم عکسهاو تجربیات شخصی حضرتعالی را در کلوپ قرار بدهید ما هم یاد بگیریم
قربان بنده چند تا سوال از خدمت جنابعالی دارم =
سرسیلندر و بلوک موتور شورلت نوا چه مشخصات وکد بندی دارد؟
واتر پمپ شورلت نوا چه کد بندی دارد؟
واترپمپ شورلت نوا اندازه طول استاندارد میل شفت فلنچ چند اینچ هست؟
به عنوان مثال بنده در خودروی دوستان را قبلا دیدم در بلوک سیلندر حک شده هست =
در عکس بالا 4 مورد شماره کد شناسایی حک شده هست که بنده انها را علامت گذاری کرده ام
این شماره ها وعلامت ها چیست ؟
علامت کدحک شده در عکس عدد شماره( 4 )مفهوم این علامت چیست و برای چه این کد حک شده هست ؟
استدعا دارم حضرتعالی در مورد سوالات و همچنین این 4 نوع کد بندی در بلوک سیلندر شورلت نوا توضیح کامل بفرمایید تا همه ما از تجربه های شخصی شما این موارد را یاد بگیریم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)