دروود
بنا بر آنچه من می دانم،خیر چون متکی به هش مصنوعی و پایگاه داده خود می باشد و در حالت اینترنت نیز تنها اگر به روز رسانی انجام شود شناسایی بیشتر خواهد شد در غیر اینصورت خیر!
دروود
بنا بر آنچه من می دانم،خیر چون متکی به هش مصنوعی و پایگاه داده خود می باشد و در حالت اینترنت نیز تنها اگر به روز رسانی انجام شود شناسایی بیشتر خواهد شد در غیر اینصورت خیر!
ترو خدا جواب بدین !!
دوست عزیز بهترین و با امنیت ترین کار دادن سریال به کاسپر هست نه کرک کردن محصولات امنیتی. امکان از کار افتادن بسته امنیتی وجود داره.
بهتره با یکی از نرم افزاهایی Uninstaller بصورت کامل حذف کنی بعد دوباره اقدام به نصب مجدد. سعی کن ریجستری رو هم پاک کنی
سلام..
من کسپر سکیوریتی ۲۰۱۱ دارم block شد..
کی جدید بهش دادم نوشتهactivation is succefully done ..
ولی هنوزlicense is blocked هست چی کار کنم..با تشکر..
بچه ها تو محصولات کسپر برنامه ایی نیست که بشه فایلهای مشکوک رو مستقیم از روی هارد برای لابراتور کسپر ارسال کنه و دیگه احتیاجی به ارسال از طریق ایمیل نباشه مثل این برای ویروس توتال:
من تو یکی از سایت های مشهور کشور Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final رو واسه دانلود دیدم ولی تو سایت کاسپراسکای خبری از نسخه ی نهایی واسه دانلود ندیدم!
کلید بلاک شده رو باید با زدن علامت ضربدر قرمز رنگ کنار اون پاک کنید تا کلید جدید به صورت فعال در بیاد.
سوالات مربوط به فعالسازی رو هم در تاپیک کرک و سریال بپرسید.
مرحله آزمایشی ورژن 2012 تمام شده و بخش فنی لابراتوار کاسپراسکای نسخه 374 رو به عنوان نسخه نهایی اعلام کرده و حالا نوبت این هست که مراحل اداری انجام و ورژن 2012 آماده فروش و ارایه پشتیبانی بشه. بعد از انجام این مراحل نسخه 374 در سایت قرار خواهد گرفت.
فعلا نسخه ای که در فروم کاسپر به عنوان نهایی اعلام شده رو دیگر سایت ها برای دانلود قرار میدند، اما قرار گرفتن در سایت کاسپر مستلزم انجام امری هست که گفتم.
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final 67 Mb
http://www.filesonic.com/file/1143851101/Kaspersky
می دونید کجای کار جالبه؟ نسخه های اینترنت سکیوریتی 2012 زیپ شدش حدود 67.7 مگ هستش ولی 2011 زیپ شدش 104 مگ!!!!!!!! شاید بدون دیتابیس آنتی ویروس باشه!!!
یک سوال: دیتابیس 2011 واسه 2012 کارساز خواهد بود؟ چون من همه دیتابیس رو ذخیره دارم
Last edited by Help118; 07-06-2011 at 00:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)