سلام بچه ها
کسی بتلفیلد 2 با پچ های آنلاینشو داره؟ با این اینترنت لعنتی نمیشه دانلود کرد.
اگه کسی آنلاین بازی میکنه لطف کنه برام رو دی وی دی بزنه هزینشو هم میدم.
آی دی یاهو:
omid_safari2002
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها
کسی بتلفیلد 2 با پچ های آنلاینشو داره؟ با این اینترنت لعنتی نمیشه دانلود کرد.
اگه کسی آنلاین بازی میکنه لطف کنه برام رو دی وی دی بزنه هزینشو هم میدم.
آی دی یاهو:
omid_safari2002
مثل اينکه اوضاع داره بهتر ميشه![]()
انديشه خط 8
![]()
من ندارم شرمنده
اشاره به امضا![]()
نه، من متخصص سخت افزار نیستم.دوست عزیز صحبت از پاور کردی ، ظاهراً اطلاعاتت در مورد پاور و یو اس بی و سخت افزار زیاده...
یه مشکلی دارم در استفاده از دستگاه هایی که usb هستن ، مثل usb headset و ویکم ، همینطور حتی مودم!
من پورت های usb پشت کامپیوترم کَمه ، واسه همین از usb HUB استفاده می کُنم که به این usb HUB مودم رو وصل کردم ، ولی مشکل اینجاست که وقتی usb headset رو به این usb HUB وصل میکُنم ، بعد از چند دقیقه اینترنتم قطع میشه یعنی چراغ Status مودم روشنه ولی گویا یه اختلالاتی پیش میاد که باعث میشه ارتباط اینترنتم قطع بشه... وبکم هم همینطور وقتی روشن می کُنم بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه.
میشه بگین مشکل از کجاست؟
ممکنه مشکل شما با USB Hub تون در تامین برق مورد نیاز دستگاه ها باشه. بعضی Hub ها خودشون آداپتور ندارند، و برق مورد نیاز دستگاه های متصل شده رو از طریق همون پورت USB کامپیوتری که بهش وصل هستند، تامین می کنند. هر پورت USB میتونه حداکثر 500 میلی آمپر برق بکشه، پس مجموع برقی که Hub و دستگاه های متصل به اون می تونند از طریق این پورت USB دریافت کنند، باید کمتر از این مقدار باشه. اگر Hub شما از این مدل هست، چک کنید که آیا با استفاده از یک Hub آداپتور دار، مشکل شما برطرف میشه، یا نه؟ البته بعضی Hub های آداپتور دار هم هستند که هر چند خودشون برق مورد نیاز خودشون رو تامین می کنند، ولی آداپتور آنها به اندازه کافی برای تامین برق تمامی دستگاه های متصل به Hub توان نداره!
علاوه بر استفاده از پورت های USB لحیم شده بر روی مادربرد، و Hub های External، اکثر مادربردها یک یا دو سوکت هم برای اتصال یک USB Panel ارائه می کنند، که می تونید از این طریق، بدون نیاز به Hub، دو یا چهار پورت USB دیگه هم به پشت کیس تان اضافه کنید.
جون مادرت ضدحال نزن دیگه.
بده تاکسی تلفنی برام بیاره.
نترس پولش رو میدم !
Last edited by omid_safari; 10-05-2011 at 19:51.
با ارسال دی وی دی بتلفیلد2 با پچ آن بوسیله تاکسی تلفنی علاوه بر شاد کردن دل یک همشهری ثواب اخروی نیر نصیبتان میگردد.
بی صبرانه منتظر دی وی دی بتلفیلد2 هستم.
ستاد بچه های بامرام رشت
Last edited by omid_safari; 10-05-2011 at 20:21.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
خب چرا نمیری از فروشگاه ها تهیه کنی
اینجا رو هم بگرد شاید بهتر بتونن کمکت کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ping سایت google
فکر کنم مشکل حل شده
« عکسش رو نشون نمیده »
![]()
Last edited by hamed_totally; 11-05-2011 at 07:25.
میگم، درصد مالیات افزایش پیدا کرده؟!
چرا فحش میدی
من کنایه زدم شلدون جون
کجایی آدرس رو پی اخ کن یا هماهنگ کن بیا بگیر ازم چرا میزنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)