تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 957 از 1635 اولاول ... 457857907947953954955956957958959960961967100710571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,561 به 9,570 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

آتلیه خونگی خیلی خوبه ...ولی باز هم مجبورم بگم که 18-55 جوابگوی کار شما نیست .
    500 دی 1050 نیست !! احتمالا قیمت 550 دی رو به شما دادن بجای 500 دی . و البته ... من D3100 رو نسبت به 500 دی بیشتر توصیه می کنم ولی خوب انتخاب نهایی با خودتون هستش و تفاوت ها هم بسیار نزدیک به هم هستند و چندان محسوس نیستند . اما دلیل دیگه من برای D3100 قابلیت خرید لنز 18-105 هستش برای این دوربین که در مقابل لنزهای هم قیمت کننی با رنج مناسب برای پرتره قابلیت بیشتر و قیمت کمتری داره .

این رو هم اضافه کنم که آتلیه چه خونگی ، چه حرفه ای و یا هر اسم دیگه ای که برای پرتره گرافی روی اون بزاریم بدون تامین نور مناسب ، خروجی مناسبی نخواهد داشت .

پیروز باشید .

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشكر از شما بايد بگم كه آتليه من خونگي است و براي كسب درامد عمومي نيست با اين شرايط خودم 500D رو انتخاب كردم كه توي نت قيمت زده بودن 730-790 ولي ديروز قيمت گرفتم شده بود يك ميليون و پنجاهبا اين وجود آيا لنز 18-55 روي دوربين مي تونه جوابگو باشه

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

من خيلي بررسي كردم بين 500D , G11 كه يكي كامپكت و ديگريslr احتمالا يكي رو انتخاب مي كنم (بخاطر كيفيت عكسشون) حالا با اين وجود اگه دوربين بهتري باتوجه به بودجم سراغ داريد خوشحال ميشم كمكم كنيد
    تا جایی که می دونم الآن 550D یک میلیون و پنجاهه !
    خب کیفیت G11 و D500 اصلا قابل مقایسه نیست !شما چه چیزی می خواید ؟
    نیکون D5000 و D3100 هم توی SLR خیلی خوب هستند
    توی کامپکت ها G11 و G12 و S95 که ظاهرا سنسور G12 روشه ولی ارزونتره و Panasonic LX5 و LX4 که رقیب سری G کنون هستند

داره خودمونی میشه alireza6521's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    N

پيش فرض

آتلیه خونگی خیلی خوبه ...ولی باز هم مجبورم بگم که 18-55 جوابگوی کار شما نیست .
    500 دی 1050 نیست !! احتمالا قیمت 550 دی رو به شما دادن بجای 500 دی . و البته ... من D3100 رو نسبت به 500 دی بیشتر توصیه می کنم ولی خوب انتخاب نهایی با خودتون هستش و تفاوت ها هم بسیار نزدیک به هم هستند و چندان محسوس نیستند . اما دلیل دیگه من برای D3100 قابلیت خرید لنز 18-105 هستش برای این دوربین که در مقابل لنزهای هم قیمت کننی با رنج مناسب برای پرتره قابلیت بیشتر و قیمت کمتری داره .

این رو هم اضافه کنم که آتلیه چه خونگی ، چه حرفه ای و یا هر اسم دیگه ای که برای پرتره گرافی روی اون بزاریم بدون تامین نور مناسب ، خروجی مناسبی نخواهد داشت .

پیروز باشید .

D3100 كيفيت عكس خوبي داره ؟ آخه من دوست دارم انتخابم يك باشه و از انتخابم بعد از خريد راضي راضي باشم !!! راستي قيمتش الان چنده و آيا همراهش لنز داره يانه در ضمن ببخشيد كه خيلي سوال كردمشما امروز خيلي به من كمك كرديد.ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

جناب رستمیانی درست میگن ... 550 دی یک میلیون و پنجاه هستش .

و اما در مورد D3100 ... بـــــــــــــله که کیفیت عکس خوبی داره ! شما اصلا توی رده DSLR کیفیت خروجی ها رو مثل کامپکتها نباید با هم مقایسه کنید . بلکه بیشتر کیفیت لنز مورد استفاده مهم هستش . من ندیدم کسی رو از انتخاب D3100 ناراضی باشه . البته باز هم یادآوری می کنم که مشخصا هرچی بودجه بیشتر باشه میشه دوربین هایی با آپشن ها و مشخصات بالاتر خریداری کرد . ولی خوب ... با بودجه محدود شما این بهترین انتخاب هستش .
    لنز 18-55 همراه این دوربین هستش که میشه درجا به فروشنده تحویل داد که حدود 100 بر می دارند و بجای اون با پرداخت 300 و خرده ای هزار تومن 18-105 رو خریداری کرد . قیمت دوربین و لنز کیت ( 18-55 ) الان حدود 800 هستش فکر می کنم .
    البته ... تا یادم نرفته ، اگر فیلم برداری عالی این دوربین چندان اهمیتی برای شما نداره میتونید به D90 هم فکر کنید .

نکته ی دیگه ای که به ذهنم میرسه هزینه های جانبی مثل مموری ، سه پایه ، فیلتر و غیره هم هست که باید در نظر بگیرید .
    شاد باشید .

5. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

D3100 كيفيت عكس خوبي داره ؟ آخه من دوست دارم انتخابم يك باشه و از انتخابم بعد از خريد راضي راضي باشم !!! راستي قيمتش الان چنده و آيا همراهش لنز داره يانه در ضمن ببخشيد كه خيلي سوال كردمشما امروز خيلي به من كمك كرديد.ممنون
    کیفیت عکس D3100 در مقایسه با بقیه :

اینجا هم می تونید کیفیت عکس ها رو در هر قسمتی از تصویر که خواستید مقایسه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت بازار تقریبا مشابه این سایت هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    D90 هم دوربین خوبیه ولی ظاهرا بدنه تنهاش یک میلیون تومانه !
    موفق باشید

7. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستای خوبم

نظرتون راجع به دوربین جدید لومیکس چیه ؟ lumix DSC - GF3 اسمشم قشنگه فقط نمیدونم چقدر زوم اپتیک داره قابلیت نصب لنز هم داره

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستای خوبم

نظرتون راجع به دوربین جدید لومیکس چیه ؟ lumix DSC - GF3 اسمشم قشنگه فقط نمیدونم چقدر زوم اپتیک داره قابلیت نصب لنز هم داره
    سلام
    دوربین جالبیه ، قابلیت تعویض لنز هم داره و لنز های نسبتا زیادی میخوره
    به این زودی ها هم توی بازار ایران پیدا نمیشه ، بیاد هم 1.5 باید پول بدید
    شما بودجه تون چقدره و چه انتظاری از دوربین دارید

10. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

GF3 فلش هات شو داره بدون کفشک فلش !!! بسیار نا امید کننده بود !
    صفحه نمایش رو هم لمسی کردن ... !! من GF1 رو بیشتر می پسندم و البته بیشتر از اینها سری 3/4 اولیمپس ، فوجی و سونی رو در صورت علاقمندی به خرید انتخاب می کنم .

12. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    دوربین جالبیه ، قابلیت تعویض لنز هم داره و لنز های نسبتا زیادی میخوره
    به این زودی ها هم توی بازار ایران پیدا نمیشه ، بیاد هم 1.5 باید پول بدید
    شما بودجه تون چقدره و چه انتظاری از دوربین دارید
    من فکر نمیکنم قیمتش اینقدر زیاد باشه نهایتش 600 هزار تومان هست

من از دوربینم انتظار دارم که عکسا و فیلمای با کیفیتی بگیره
    ---
    میتونی اطلاعاتی راجع به این لنزها بدی من هرچی گشتم نفهمیدم زوم اپتیکالش چنده و یا معیارش چیه ؟>؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله ارزشش هم همین حدوداست اما یادمه پارسال فروردین GF1 رو میداد 1.3 که بسیار احمقانه بود ، مغازه بانیان بود
    خوب میتونید به غیر حرفه ای هام فکر کنید مثلا G12
    در لنز ها از دو کلمه واید و تله برای قدرت بزرگ نمایی استفاده میکنند نه زوم اپتیکال
    که توی دو عدد خلاصه میشه مثلا 55-18
    البته کمی بد گفتم ، ببخشید اخه خابم میاد
    دوستان کمک کنند
    Last edited by ELSIN; 15-06-2011 at 23:57.

15. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •