خبري نشد؟![]()
خبري نشد؟![]()
سلام دوستان من تازه ps3 خریدم . اگه دیگه -- نمیشه ... برم همین الان بفروشم . و ایکس باکس 360 بگیرم چون بازی فیفا 12 تو راه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید. ممنون
تو که تازه ps3 خریدی!!بازم میخوای بفروشی؟!!
اگه نظر منو میخوای میگم GT 5 رو ولش کن بیا این Forza رو بچسب مخصوصا با این بازیایی که واسه کینکت میخواد بیاد واقعا حیفه! (هر چند میدونم اصلا از ریسینگ خوشت نمیاد)
آقا من هارد Western خریدم این فرمت Fat32 نداره ... فرمتهای NTFS و exfat داره
exfat همون fat32 هستش> چیکارش کنم؟
اگه نظر منو میخوای میگم GT 5 رو ولش کن بیا این Forza رو بچسب مخصوصا با این بازیایی که واسه کینکت میخواد بیاد واقعا حیفه! (هر چند میدونم اصلا از ریسینگ خوشت نمیاد)[/QUOTE]
شما که ایکس باکس داری . نمتونی بفهمی لذت بازی انحصاری ps3 چیه . ولی اگه کپی خورش نشه چرا ......پول بازی ارجینال رو ندارم
من تازه ps3 خریدم . اگه دیگه -- نمیشه ... برم همین الان بفروشم . و ایکس باکس 360 بگیرم چون بازی فیفا 12 تو راه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید. ممنون
Last edited by zadis; 18-08-2011 at 19:30.
شما اگه دوست داری بازی های جدید رو بدون معطل کردنشون بازی کنی خوب بهترین گزینه xbox 360 هست.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
اگه تا یه ماه دیگه فریمور های بالاتر -- نشن ps3 ام رو میفروشم یدونه 360 میگیرم!!!
چاره چیه![]()
آقا یکی منو کمک کنه
هاردم usb3 نمیشناسه باید چیکار کنم؟ Western هاردم
این نرم افزار رو دانلود کن:
کار کردن باهاش خیلی راحته ولی فقط رویه Xp کار میکنه...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سون یا ویستا دنبال نرم افزار Swiss Knife بگرد.........
ميخواي وصلش كني به ps3 نمي شناسه؟![]()
نه نمیشناسه... چیکارش کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)