سلام پدرام جان
داداش activate.iso رو روی DVD ریختن یا اینکه آماده ی اون روی DVD9 خام شده 2000 تومن !!؟؟؟
مگه نگفتن رو DVD اجرا نمیشه و فقط باید روی DVD9 باشه ؟؟؟
سلام پدرام جان
داداش activate.iso رو روی DVD ریختن یا اینکه آماده ی اون روی DVD9 خام شده 2000 تومن !!؟؟؟
مگه نگفتن رو DVD اجرا نمیشه و فقط باید روی DVD9 باشه ؟؟؟
می خواستم بدونم چقدر تو ایران طول میکشه تا ixtreme جدید رو درست کنن؟![]()
دوستان میگم وقتی بازی کردیم بیام تو داشبورد ودستگاهو خاموش نکنیم و ساعت ها روشن باشه بهتره یا اینکه روزی چندبار خاموش و روشن بشه
تو ----------
سلام سعید جون
روی dvd 9 ریختن و اماده کردن 2000 تومان
تو ایران ؟
مگه تو ایران درست میکنن ؟
یکی هست به اسم ce4va که اون درست میکنه و هنوز هم هیچ خبری ازش نیست
چند بار خاموش بشه بهتره
یعنی کسه دیگه ای نیست که ixtreme جدید رو درست کنه؟
نو رو میدن 2 تومن یا دسته دوم ؟؟؟؟؟ لینکه شو بده اگه میشه
نه دیگه اونطوری اگه شما بخوای دستگاه رو روشن بزاری که کارش تمومه !!
بهتره بعد از اینکه بازیتون تموم شد 15الی 20 دقیقه در داشبورد بمونه و 1 ساعت خاموش کنید و دوباره روشن کرده وبازی کنید.
البته این کار برای بازی کردن بالای 5 ساعت هست.
وگرنه ممکن یکی نتونه بیشتر از 2 ساعت پشت سر هم بازی کنه وخسته شه , که اینطوری میتونید بعد از 15 دقیقه ماندن در داشبورد
دستگاه به بازی کردن ادامه بدید .
خاموش روشن کردن دستگاه تو فواصل کم میتونه مشکل ساز باشه !! که اتفاقا یکی از دلایل بروز مشکلات یک PC همین خاموش روشن کردن های پی در پی در روز هست.
اما اگه شما بعد از 3 ساعت بازی کردن میخواین 2 الی 3 ساعت استراحت کنید بهتره دستگاه رو 15 دقیقه در داشبورد گذاشته و بعد از آن خاموش کنید.
Last edited by SamGun; 24-10-2009 at 00:17.
تیم agb داره رو مساله کار میکنه.... قراره هم نسخه ی جدید iXtreme بیاد؛ هم برنامه abgx360.
کاسب های ایرانی از همه چیز پول در میارن!
دوست من شما میتونی یه کم صبر کنی تا نسخه ی جدید iXtreme منتشر بشه... در ضمن کلا تعداد بازی های ویو 4 به تعداد انگشت های یک دست هم نمیرسه! خوب یه کم صبر کنید دیگه..
من دارم آموزش درست کردن activate.iso رو مینویسم... اجازه بدید تو همین انجمن میذارم.
بدون شرح :
![]()
مثل اینکه ixtereme 1.6 برای ویو 4 اومده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)