تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 956 از 1547 اولاول ... 456856906946952953954955956957958959960966100610561456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی سرویس دانلود شبانه رو که هزینش 10 هزار تومنه تا حالا خریده؟

چقدر باهاش میشه در طول یک ماه دانلود کرد؟ (چند گیگ؟)
    مقدارش رو که قبلا نمیگفتن، فقط میگفتن مدیریت کنید که زیاد و مستمر نباشه. ولی حدس میزنم ماهی 20 گیگ باشه. چون 10 تومن هم هزینه شه، در اصل داری پول 20 گیگ ترافیک میدی. ( بین الملل البته، بین الملل بین اللسیاره و ... )
    ولی جدیدا یه متنی نوشتن، که حداقلش رو نوشته ( نمیدونم برای چی حداقل رو نوشته، برای کی مهمه که حداقلش رو بدونه ) و حتی مشخص نکرده در روز یا در ماه منظورشه. کلا عادت دارن هی یه چیزی رو بپیچونن بهم و تو این پیچش ها هم از هرکی 1000 تومن در ماه بیشتر گرفته بشه و فکر کنید حداقل یوزر های شاتل 1 میلیون نفر باشن، میشه 1 میلیارد در ماه :/

" به سرویس هایی که به همراه آنها بسته تشویقی شبانه خریداری شده باشد FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند NFG گفته می شود. براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک تشویقی شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. حداقل تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته تشویقی 5 گیگابایت ترافیک بین‌الملل و 20 گیگابایت ترافیک ایران است. "
    Last edited by brain; 17-02-2018 at 00:55.

2. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من طرح شاتل گرفتم ۱۷۵ گیگ ۳ ماه الان تو تخصیص پورت دیشب گرفتم میخواستم بدونم تقریبا چقد طول میکشه کرج هستم
    پورت خالی موجود باشه بین 2 الی 3 روز کاری معمولا که اینطوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

مقدارش رو که قبلا نمیگفتن، فقط میگفتن مدیریت کنید که زیاد و مستمر نباشه. ولی حدس میزنم ماهی 20 گیگ باشه. چون 10 تومن هم هزینه شه، در اصل داری پول 20 گیگ ترافیک میدی. ( بین الملل البته، بین الملل بین اللسیاره و ... )
    ولی جدیدا یه متنی نوشتن، که حداقلش رو نوشته ( نمیدونم برای چی حداقل رو نوشته، برای کی مهمه که حداقلش رو بدونه ) و حتی مشخص نکرده در روز یا در ماه منظورشه. کلا عادت دارن هی یه چیزی رو بپیچونن بهم و تو این پیچش ها هم از هرکی 1000 تومن در ماه بیشتر گرفته بشه و فکر کنید حداقل یوزر های شاتل 1 میلیون نفر باشن، میشه 1 میلیارد در ماه :/

" به سرویس هایی که به همراه آنها بسته تشویقی شبانه خریداری شده باشد FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند NFG گفته می شود. براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک تشویقی شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. حداقل تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته تشویقی 5 گیگابایت ترافیک بین‌الملل و 20 گیگابایت ترافیک ایران است. "
    بسیار ممنون بابت توضیحات خوبتون

ولی چون حجم خوبی نمیدن نسبت به خریدش اقدامی نمیکنم. حداقل توقع داشتم که 60 گیگ بین الملل بدن.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان به تازگی سرویس از شاتل گرفتم َ به من گفتم بهترین مودم ۴پورت دو آنتن شاتل که برند زاکسل هست ۷۵ تومنه برام میارن ،
    سوال اینه که مودم شاتل خوبه ؟ افت سرعت و آنتن نداره؟
    به نظرتون مودم خود شاتلو بگیرم یا برم یه مودم بخرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گذاشتن شماره برای گرفتن اطلاعات بیشتر دلیل نمیشه پیشنهادی که در متن خبر گفتن رو نقض کنن

در متن خبر گفتن متقاضیان در سراسر کشور دو تا پیشنهاد زیر رو میتونید انتخاب کنید.

کلی در این مورد باهاشون صحبت کردم، خودشون هیچ جوابی در این مورد نداشتن و عملا کم آوردن
    من بابت این طرحها که میذارن تا حالا بالغ بر 10 بار باهاشون بحث از طریق تلفن از طریق ایمیل کردم.. جوابی که به همه میدن همینه.. اگر هم شکایت کنی جز یه عذر خواهی ساده و نوشتن یک جمله در پایان طرحشون هیچ کاره دیگه ایی نمیکنن..

7. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من طرح شاتل گرفتم ۱۷۵ گیگ ۳ ماه الان تو تخصیص پورت دیشب گرفتم میخواستم بدونم تقریبا چقد طول میکشه کرج هستم
    منم هفته پیش از آسیاتک تخلیه کردم و چهارشنبه از شاتل سرویس گرفتم
    از طریق مای شاتل که پیگیری میکنم مرحله تخصیص پورت من 19 ساعت طول کشید
    الانم مال من تو مرحله رانژه هست که فعلا 30 ساعت گذشته و منتظریم تا مخابرات اوکی کنه
    Last edited by mahyar21; 17-02-2018 at 14:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان به تازگی سرویس از شاتل گرفتم َ به من گفتم بهترین مودم ۴پورت دو آنتن شاتل که برند زاکسل هست ۷۵ تومنه برام میارن ،
    من الان حدود دو سالی هست این مودم رو گرفتم و در این مدت مشکلی نداشته. فقط اپدیت مودم رو خودت انجام بده و اکبند تحویل بگیر چون خودشون فریمور شرکت دلسا رو احتمالا بزنن . اخرین فریمور DEL1312-T10B الان
    Upgrade Firmware
    Current Firmware Version: V2.00(AAFP.12)C0
    و
    Upgrade 3G Package
    Current 3G Package Version: 1.15
    هست. می تونی بهشون بگی این اپدیت رو بزنن تحویل بدن و با این شرط مودم رو بخری.

اینم تاپیک این مودم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من باشم از خود شرکت مودم نمیگیرم، خودم تو همین فروم و جاهای دیگه تحقیق می کنم بهترین برند و مدلی که بشه رو می گیرم.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم هفته پیش از آسیاتک تخلیه کردم و چهارشنبه از شاتل سرویس گرفتم
    از طریق مای شاتل که پیگیری میکنم مرحله تخصیص پورت من 19 ساعت طول کشید
    الانم مال من تو مرحله رانژه هست که فعلا 30 ساعت گذشته و منتظریم تا مخابرات اوکی کنه
    احتمالا آنلاین ثبت نام نکردی. تو سایت شاتل نوشته در صورتی که انلاین ثبت نام بشه تخصیص پورت حداکثر 30 دقیقه میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان سرویس گیم 16 مگ هم داره شاتل برای فعال کردن روی پروفایلم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •