3G ایرانسل تهران
![]()
3G ایرانسل تهران
![]()
یغنی جدا کسی نمیتونه این سوال منو جواب بده!؟
اینم کنترل حساب یه دوستام که 3ماهه 6گیمگ رو فعال کرده
ایرانسل اپلود رو رایگان حساب میکنه یا کم میکنه؟
در تایید بود دیگه!
کجا؟!
ایرانسل و رایگان؟!
6 گیگ کمه؟!
?oh yeah
اکثر بسته های پرطرفدار روزانه بطرز شدیداللحنی همچنان گرانتر از قبلند، فقط محض نمونه:
بسته ی یکماهه 2 گیگ قبلا 10 ت بود
الان 1.2 گیگ یکماهه رو داره میده 16 ت!!!
یعنی گرانفروشی 2.6 برابر نسبت به قبل!!
بعد شما میگی تحریم جواب داد و برگردوند به قبل؟!![]()
Last edited by HardwareMaster; 08-02-2015 at 19:37.
امروزم سرعت خراب بود. 3G که قطع بود بیشتر جاها و حتی EDGE هم به سختی وصل میشد! اینا به خاطر اینترنت( اینترانت) ملیه؟![]()
داداش خودت میگی 6 گیگ
6 گیگ رو که دیگه نمیاد تقسیم بر 3 کنه!
احتمالا واسه بسته های حجیم اومده این کارو کرده مثل 50 گیگی ها بخاطر جلوگیری از مصرف بیش از اندازه پهنای باند چون در غیر اینصورت دوستان دانلودر تو یه روز NokOut میکننش در هر صورت باید توی سایتش اطلاع رسانی میکرد.
البته همراه که خیلی تو این قضیه خصیص بازی درآورده حالت عادی فقط ماهی 2.5 گیگ میده بیخود نیست شبکش استیبل تره
همراه خیلی محدودیت شدیدی گذاشته داره روش کار میکنه چون اگه باز کنه مطمئنا شبکش دو روزه down میشه
6گیگ که چیزی نیست الان فایل ها حجمشون زیاده من الان 5مگ نامحدود دارم سرعتش 650-700کیلوبایته یه بازی خواستم دانلود کنم از صبح تا شب رو دانلود بود
الان داره طوری میشه که مجبورن یا سرعتا رو خیلی بالا ببرن یا نامحدود ارائه بدن که بیشتر دارن روی گزینه ی اول کار میکنن که سود بیشتری هم براشون داشته باشه
Last edited by farshad0123; 08-02-2015 at 21:29.
محتوای مخفی: تست نسل سوم ایرانسل - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار امیر کبیر چهار راه گلها - تو فاصله 200 متری از دکل - سرور داخلی
مودم 4G جيبي خوب تو بازار چي هست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)