تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 956 از 2605 اولاول ... 4568569069469529539549559569579589599609661006105614561956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!

اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
    این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !

سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
    سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
    مخابرات استان تهران / ADSL

اکثرا هم سرویس نامحدود!
    ?! capiche

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!

اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟

+

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
    این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !

مخابرات استان تهران / ADSL

اکثرا هم سرویس نامحدود!
    ?! capiche
    اونجا نوشته به جای قبض اینترنتی پرداخت کنید بعد من پر کردم نوشته سرویس شما حجمی شد :|||||| فسخ قرارداد نامحدود با کلاه برداریه تمام به اسم اینکه کاربر خودش خواسته که حجمی بشه :||||| حجمی بشه حاضرم 128 نامحدود شرکتای دیگه را داشته باشم اگر چه می دونم همشووووووووووووووووووون سر و ته یه کرباسن :|

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی از دوستان در تهران در مخابرات شهید مدنی سرویس حجمی داشت که واقعا کیفیت خوبی داشت. فکر کنم 2 مگ بود و خط رو 4 بسته شده بود با پینگ عالی تازه این زمانی بود که نت همه داغون بود بعد از عید. اون موقع به برخی مراکز بصورت آزمایش حجمی داده بودن.
    بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم و امیدوارم نا محدود هم برای دوستانی که نیاز دارن برقرار باشه.
    و آرزو می کنم یک روزی بشه که دیگه حرف از محدود و نا محدود نزنیم و حجم و اینا...... چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب
    بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم
    تا وقتی تقاضا هست عرضه هم هست!منتها به شکلی که کاربر ضرر بکنه و ISP سود!وگرنه کیه که بدش بیاد همون کیفیت رو نامحدود داشته باشه ... در هر صورت من یکی خیلی با مدیریت حجم مشکل دارم!10گیگ برای 1 ماه نیست برای 10 روزه(جدای دانلود)

اونجا نوشته به جای قبض اینترنتی پرداخت کنید بعد من پر کردم نوشته سرویس شما حجمی شد :|||||| فسخ قرارداد نامحدود با کلاه برداریه تمام به اسم اینکه کاربر خودش خواسته که حجمی بشه :||||| حجمی بشه حاضرم 128 نامحدود شرکتای دیگه را داشته باشم اگر چه می دونم همشووووووووووووووووووون سر و ته یه کرباسن :|
    خب به قول رئیس شما ترغیب شدی به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود!حالا تست سرعت و پینگ و دانلود شبانه (داره؟) بذار تا یه سری دیگه هم ترغیب بشن!

باز تحریم شکنها وصل میشن سایتها همچنان فیلـتره!
    googlechromereleases.blogspot.com این یک سایت برانداز و غیر اخلاقی هستش که هر کاری ما میکنیم نمیشه وارد شد!نتیجه فیلـترینگ فله ای مبتنی بر url !!!

6. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا وقتی تقاضا هست عرضه هم هست!منتها به شکلی که کاربر ضرر بکنه و ISP سود!وگرنه کیه که بدش بیاد همون کیفیت رو نامحدود داشته باشه ... در هر صورت من یکی خیلی با مدیریت حجم مشکل دارم!10گیگ برای 1 ماه نیست برای 10 روزه(جدای دانلود)

خب به قول رئیس شما ترغیب شدی به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود!حالا تست سرعت و پینگ و دانلود شبانه (داره؟) بذار تا یه سری دیگه هم ترغیب بشن!

باز تحریم شکنها وصل میشن سایتها همچنان فیلـتره!
    googlechromereleases.blogspot.com این یک سایت برانداز و غیر اخلاقی هستش که هر کاری ما میکنیم نمیشه وارد شد!نتیجه فیلـترینگ فله ای مبتنی بر url !!!
    من ترغیب شدم روی قبض پولی ندم نه اینکه حجمی استفاده کنم فعلا که نامحدودیم :p

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تعرفه‌های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL ( قیمت‌ها به ریال)
    حداقل مصرف موجود در تعرفه ماهیانه
    نامحدود 8 گیگابایت در ثانیه 4 گیگابایت در ثانیه 2 گیگابایت در ثانیه 0 گیگابایت در ثانیه هزینه اشتراک مشخصات سرعت
    - - - 85000 - تعرفه 64 کیلوبیت بر ثانیه
    125000 - 110000 90000 - تعرفه 128 کیلوبیت بر ثانیه
    150000 - 130000 110000 - تعرفه 256 کیلوبیت بر ثانیه
    240000 - 155000 125000 - تعرفه 512 کیلوبیت بر ثانیه
    430000 275000 175000 140000 75000 تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه
    740000 310000 215000 175000 120000 تعرفه 2 مگابیت بر ثانیه

ریال قسمت هر گیگابایت اضافه
    40000 5 <ترافیک> 1
    30000 10 <ترافیک> 5
    20000 10 <ترافیک>

اگه این باشه که خوبه البته این نرخ مربوط به استان البرز هستش ولی احتمالا مال تهران هم همین باید باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

...........
    منم دانلود ندارم ولی حداقل 15 گیگ میخوام.
    اون فله ایش کشته مارو
    اکثر دامنه های بریتانیا باز نمیشه.یه مدت که کلا باز نمیشد

تعرفه‌های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL ( قیمت‌ها به ریال)

اگه این باشه که خوبه البته این نرخ مربوط به استان البرز هستش ولی احتمالا مال تهران هم همین باید باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای من یک مگه ولی هوز قبض نیومده.با عوارض مثل این تعرفه ها میشه ماهی 43 تومن؟رفته بالا که
    بعد اون گیگابیت در ثانیه چه صیغه ایه یه چیزی شنیدن همینجوری همه جا نوشتن.پهنای باند و با حجم قاطی کردن
    ----------------------
    این سایتهای https که میذارید اصلا برای من باز نمیشن(بدون ابزار)
    چکار کنم؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ماه بعد اینترنت مخابرات تهران هم حجمی میشه و دیگه باید با نامحدود خداحافظی کنین

منبع سایت مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من ترجیح میدم نتم حجمی باشه اما کیفیت و سرعت عالی باشه، در حال حاضر که فاجعس و بخاطر فیبر بودن خط هم هیچ راه فراری نیست.

البته سرویسهای حجمی باید در کنار نامحدود باشه و به کاربر حق انتخاب داده بشه.
    مثلا سرویس ۱مگ نامحدود و ۴مگ محدود همراه با شبانه رایگان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نامحدود فقط بخاطر جذب مشتری بوده+شرکت های دیگه انقدر فشار اوردن تا اینطور شد(از انحصار طلبی مخابرات گرفته تا...)
    من 1 روز هم با اینترنت حجمی کار نمیکنم اگر تغییر پیدا کنه!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من الان 128 نامحدود دارم تو تهران . ماهی 9000 تومن هم رو قبضم میاد البته برای جایی که کار میکنم خیلی خوبه . ( از این بیشتر هم نمیخوام )
    یعنی قراره اینجور سرویسا رو بردارن و بجاش حجمی بذارن ؟؟؟؟؟؟ یا قیمت اینارو ببرن بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •